|

Buna! Am o intrebare pentru cei care au calatorit cu avionul. In bagajul de mana stiu ca nu ai voie cu lichide, dar in bagajul mare, exista vreo restrictie cu privire la asa ceva? In aprilie plec in Turcia, si pe langa samponul meu si gelul de dus, mai vreau sa iau cateva produse pentru persoana la care plec. Acum nu cred ca sta cineva sa umble in bagaj sa vada daca am

lichide sau ceva de genul. Exista vreo restrictie? Funda.

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

In bagajul mare nu te controleaza il lasi astia ti-l baga in avion in bagajul de mana sa nu fie ca ti le ia la control ...inca un sfat la bagajul mare sa ai grija sa ti-l pui in folie au ei la aeroport deoarece o sa til strice aia cand il baga si il scoate ti se zgarie si tot asa am patit si eu

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Si in bagajul de mana ai voie cu lichide, dar sa nu depaseasca 100 ml; in bagajul de cala nu stiu sa fie astfel de restrictii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Depinde ce lichide

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

In bagajulde mana ai voie lichide care sa nu depaseasca 100ml si sa inapa intr-o punga de plastic pe care ti-o dau ei la aeroport. Daca ai mai multe produse de acelasi fel nu trebuie sa depaseasca 1litru in total. In bagajul de cala nu te controleaza nimeni atata vreme cat nu ai tuburi cu oxygen, dry ice si altele pe care nu cred ca te apuci acum sa le cari dupa tine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu exista si oricum nu prea te controleaza. Eu mi-am luat o gramada de produse sampon, gel de dus si alte produse cosmetice si nu am avut nicio problema.
Calatorie placuta!happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează