| Victoria18 a întrebat:

Eu as vrea sa plec in afara. Ce as putea lucra acolo? (ca fata) Si unde sa ma interesez de un job acolo? M-ar interesa in Mexic sau in orice tara unde se vorbeste limba spaniola.

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

In Spania se duc de a romani la cules capsuni...

| minrest a răspuns:

Victoria, daca mergi sa lucrezi in strainatate, mergi intr-o tara mai dezvoltata ca Romania, in Mexic se traieste mai prost ca aici. In plus, este foarta multa voilenta produsa de cartelurile drogurilor, aflate in razboi cu statul. Tara de limba spaniola mai dezvoltata decat Romania se numeste chiar asa: Spania.

| Allexiiiaaaaaa786 a răspuns:

Poti sa mergi in Spania si Argentina (în Mexic si Columbia sunt multi dealeri, carteluri, intr-un cuvânt droguri). Poti, de asemenea, să mergi in Italia ( italiana e asemănătoare cu spaniola). Oricum, Poti sa Îți găsești de munca ca îngrijitoare( de preferat o femeie, nu un moș scârbos sau pervers), menajera sau chiar intr-un restaurant ( la început vei fi omul bun la toate, dar cu timpul, pe măsură ce vei căpăta experienta, vei fi promovată). Chiar dacă ești departe de casă, beneficiile unei slujbe în afara se vor vedea mai ales în ziua salariului.

| LaMistoCuMonaLisa a răspuns:

Mergi la capsuni in Spania