|

Buna TPU! Ca Romania are o prosta imagine in strainatate, dar nu numai asta o stim cu totii. E considerata cea mai urata, cea mai neatractiva si cea mai saraca tara din Europa. N-am auzit niciodata vreun roman sau vreun strain ca Romania merita vizitata(ma rog, poate n-am auzit eu), dar va rog sa-mi spuneti macar un oras sau o zona din Romania care v-a facut mandri de tara noastra sau care( putin probabil) sa concureze fara nicio problema cu strainatatea.

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Delta Dunarii thinking

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Numai pițipoancelor și cocalarilor le place Germania.e o țară oribilă.
E mult mai bine în România(Ardeal).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dai dovadă de ignoranță. România e cea mai urâtă țară din Europa?
Oare câți ani ai?
România e una din cele mai frumoase țări din Europa, dar sunt unii care vor ca românii să creadă că țara lor e urâtă. Pentru ca să ne-o ia.
Știi ce țări sunt urâte? Ungaria,Ucraina,Serbia,Bulgaria,Belgia, Olanda, Rusia, Țările Baltice etc.
Eu am fost la Brașov ieri și erau mulți turiști străini, nemți și englezi.
Vrei exemple de zone frumoase din România? Cam 70% din teritoriul țării concurează fără probleme cu străinătatea.
Cheile Turzii,Cheile Bicazului, Cheile Dâmbovicioarei, Transfăgărășan, Transalpina, Cheile Nerei..Sibiu,Sighișoara,Cluj,Oradea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru mickeye):

Mickeye, daca mi-ai fi raspuns mai devreme tie ti-as fi dat fara indoiala funda. Esti un om care vede (in sfarsit)realitatea. Nu un frustrat ca majoritatea romanilor. Te apreciez!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Tara noastra este foarte frumoasa si bogata, criminalii ne-au stricat imaginea, si multi altii, dar noi nu putem sa-i controlam.Eu cred ca trebuie sa ne mandrim cu locurile noastre, si sa nu ne gandim la cei care spun lucruri rele despre tara noastra.Transilvania,delta dunarii, oamenii de la munte care sunt foarte ospitalieri, sunt multe lucruri cu care trebuie sa ne mandrim.De ce vine mereu printul Charles in Romania? Ii place foarte mult aici, vedeti ca sunt si oameni buni care ne apreciaza tara.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Iasi happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează