|

Ce parere aveti despre coride? Si care dintre voi a fost la vreo corida in Spania?

Eu am fost si mi se pare o traditie cruda, avand in vedere ca prea multi tauri mor nevinovati. Cand stateam acolo simteam ca nu sunt eu persoana care se uita la asta thinking

7 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nu, nu am vazut in realitate dar m-am uitat la televizor si dupa primul taur ucis am inchis TV-ul si am inceput sa plangu cu lacrimi de croco'. Deci nici mie nu prea imi place dar asta e traditia Spaniei, asa e de cand lumea.

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Mi se pare infricosator, nu as vrea sa vad asa ceva. :-s

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

@Sin Cand taurii mor este vina oamenilor, dar cand oamenii mor nu este vina taurilor. Cum ai zis "taurii scapa" deci prin urmare este tot vina oamenilor, iar animalele vor doar sa se apere.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Vai saracii tauri! Mor nevinovati! Dar cand scapa si omoara oameni?
Oricum, spaniolii au o traditie tapita."Inconstienta" si "prostie" sunt cuvintele care descriu cel mai bine coridele.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Imi plac coridele dar numa cand taurul ucide matadorul.Este cea mai mare prostie sa chinui si sa omori milioane de tauri timp de 700 de ani, dupa parerea mea acesti oameni care platesc pentru acest lucru si care participa ar trebui pusi fata in fata cu un taur fara arme doar animal vs (idiot de om)animal.Din fericire majoritatea coridelor incep sa fie inchise deoarece exista acei oameni de la protectia animalelor care au interzis acest lucru in majoritatea Spaniei. Daca vreti un sport frumos cu tauri in care ei sunt tratati regeste uitati-va la rodeo.Cand vad cum este chinuit asa un animal imi vine sa turbez cel mai mult mi-a placut cand taurul a urcat in tribune si a ucis multi oameni dintre care si copii(ma bucur ca au murit copii)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Cristan95):

Cristan95 te bucuri ca au murit copii ca sa moara de ciuda parintii aia prosti si tampiti care indraznesc sa mearga la asa ceva big grin.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru stefy3lol):

Da big grin.Cum sa duci copilul la asa ceva sa vada cum se tortureaza un animal si sa faca asa ceva cu cainele pisica etc.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează