|

Cine a fost anul trecut la mare si in ce hotel a stat? Ati fost multumiti?

8 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nu am fost numaia nul trecut, ci obicinuiesc de cand ma stiu sa ma duc la mare, dat fiind faptul ca plecarea la munte nu ma prea incanta.
Am fost la Eforie Nord statiunea care mi-a placut cel mai mult pana acum in comparatie cu celelalte, nu sunt alge in apa ca la mamaia, nu este mizerie pe pleaje, nu sunt atat de mult scoici pe mal, preturile sunt destul de rezonabile si acolo vin si cei mai buni cantareti.
Am stat pana cum la mai multe hotele:Bega Bran si Brad, Hotel Venus si Hotel Fortuna.
Cand am stat eu la Bega Bran si BrAD(e un complex) era intr-un fel, dar acum s-a modernizat(din 2 stele a capatat 4 stele) si bineinteles ca s-a schimbat deci nu ma pot pronunta.
La hotel Venus am fost 3 ani la rand dar ideea nu ma prea icnanta .Adica...Balconae in fata hotelului nu erau, fiind decat pe spate, si acolo cand deschideai balconu' sa iei o gura de aur te imputeai ca era o groapa de gunoi acolo si toata ziua veneau tiganii sa colecteeze gunoi...In plus nici igiena nu era una impecabila.
La Fortuna am fost anul trecut pentru priam oara si am fost incantata.Intr-adevar nu am aviut balcon(am stat pe afta si balcon aveau doar camerele din spate, dar am fost cu o prietena care a stat pe spate si m-am dus si pe balcon si era o priveliste superba numai verdeata), la receptie nu gaseai laptop sau lcurui de genu' pentru ca era un simplu hotel de 2 stele, lenjeria era schimbata o data la doau zile, zilnic venea in camera si curata tot schimba rposoapte tot la doau zile spala pe jos zilnic deci era o igiena impecabila vreau sa spun.Pretul al cazare nu a fost deloc scump deci am fost atre incanatta doar ca baia era cam mica dar trecem pestelaughing
Anul acesta am de gand sa merg tot la Furtuna caci am fost atre incantata.Mai ales ca de anul acesta se va face piscina in fata hotelului si va fi super.Este la o distanta considerabila de plaja(200-300 metrii dar nu conteaza asta.) dar ca sa va faceti o idee cam pe langa ce este ganditiva ca de la gara mergeti doar juma' de km si e hotelu'....2007 - 2066 + Vezi răspunsul întreg

7 răspunsuri:
| a răspuns:

Anul trecut am fost la mare in Mamaia(sper ca te referi la Romania) si am stat in acelasi hotel in care am stat si acum 2 ani: Aurora. Sa-ti spun sincer... camerele sunt mici, nu prea se face curat... in orice caz, conditiile din Romania sunt foarte slabe. Poti merge in strainatate cam la aceiasi bani si in conditii mult mai bune. Altceva: acum 3 ani am stat tot in Mamaia la hotel Select. A fost de cosmar. Pat cu arcul sarit, mizerie cat cuprinde, usa de la baie intr-o balama, galagie mare de la "cluburi" etc. Sper ca anul asta sa ne alegem mai bine destinatia de vacanta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Am fost in neptun si am stat la hotel TERRA 2* a fost bine.mancarea buna tv frigider balcon dulapuri si era CURAT cel mai important. am fost si la hotel APPOLO, si acol a fost bine mancare nu avea ca nu avea restaurant(la terra am avut mancare ca am mers pe biletele lu mami de la sindicatbig grin) dar finisajele erau mai bune un pic dar avea si un pic km multa mobila. mie unu mi-a placut.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Am stat anul trecut in Paris la un super hotel. Dr daca te referi la Romania am fost la Sovata (stiu statiune balneoclimaterica)si am stat la otelul Danubius. Chiar daca am dat in jur de vreo 10000lei de pers insa m-am simtit ca-n Paradis.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Hotel perla majestic din jupiter... M am simtit bine

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Am fost la hotel Modern din mamaia a fost frumos

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Vezi site-ul www.vacante-rezervari.ro aici gasesti hoteluri cu prezentare, poze, preturi si mai gasesti si parerile celor care au stat la acele hoteluri.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează