|

Ma puteti ajuta sa imi aleg un bilet de avion? vreau sa plec in Germania prin avion.ro cu turkish airlines vreau sa stiu daca pretul afisat e cel final si care sunt conditiile bagajelor etchttp://www. avion.ro/flights/searches/9ff6a2744d864ea1876d72551f33e5 09imi puteti spune de ce difera preturile?

ce reprezinta acea conexiune de 2 ore jumate in ataturk si ce inseamnea aceea de 22 de ore la tarifele de mai jos?

imi trebuie anumite acte daca are escala la istanbul sau doar buletin?

mentionez ca nu mi-am facut pasaport

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Pentru ca nu functioneaza link-ul trimis de tine, ar fi bine sa ne spui de unde vrei sa pleci si unde doresti sa ajungi.Ca si datele exacte de dus-intors.
In plus,nu stiu de ce insisti cu Turkish Airlines si cu escala,escala este un lucru extrem de obositor,cobori din avion,astepti in necunoscut,plus ca ai sanse sa-ti ratacesti si bagajele in tranzitul de escala.
Cauta un zbor direct,cu o linie aeriana serioasa(Lufthansa, SwissAir, etc), dupa care, intra pe site-ul respectivei linii aeriene si vezi ce conditii au la bagaje(cat este permis la cala si cat la bagajul de mana).
Avion.ro iti da pretul exact,iti poti lua linistit biletul,nu vei mai avea nimic altceva de platit, dar fiecare linie aeriana are regulamentul ei de ordine interioara, desi, in general, sunt permise 20kg la bagajul de cala si 8 kg la cel de mana.
Avand in vedere ca vei zbura abia peste cateva luni, posibil sa gasesti si un pret bun.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu pot sa vad zborul ales de tine, ti-as recomanda in schimb un drum direct. In bilet de obicei intra check-in-ul si bagajul de mana, cel de cala se plateste separat. Bagajul de mana trebuie sa aiba maxim 7 kg.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru AlinaCurca):

Www.avion.ro/flights/searches/9ff6a2744d864ea1876d72551f33e5 09

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Copil, de ce nu pleci tu din Bucuresti? Ai direct si ai mai ieftin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează