|

Sall All! Vreau sa merg 5 zile la mare si nu prea am buget sad cine poate sa ma ajute cu niste pachete de 3 persoane la un hotel mai de crizabig grin.In constanta orice statiune, in afara de vama vecheoh go on.

Multumesc!

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Hei! Încearcă un sejur de la TuristCenter.ro!
Sunt accesibile tuturor, beneficiezi de cazare de una sau două stele, este foarte curat și fără înșelătorii!
În plus beneficiezi de oferta plătești 5 zile și stai 6!
Dacă alegi stațiunea Neptun, ai asigurarea mea că este o stațiune curată, și nisipul fin nu este ca în Eforie (plin de pietre, scoici, țigări și alte chestii ascuțite), iar plaja are și două părți: una cu valuri, și una cu apa mai liniștită.
În plus beneficiezi de cea mai bună mâncare fiindcă acolo este și un local Springtime, cea mai bună înghețată de la Ice'n'GO! și alte produse de sezon.

Încercă!
Distracție plăcută și toate cele bune!

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Http://www.booking.com/hotel/ro/selena-eforie-nord.ro.html?aid=319855; label=selena-eforie-nord-y5Ae8m1nAjJ3Ek0uj7pXYQS15091754357:pl:ta:p1:p2:ac:ap1t1:neg; ws=&gclid=CJirttC_rLgCFQZc3godmk0Adw#availability_target este un hotel accesibil, foarte aproape de plaja si cu preturi ok! Introdu datele de check in si check out si vei vedea ce preturi ai pentru perioada in care vrei sa mergi. Succes
!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Incearca la agentia www.o9vacanta.ro.
Cere o oferta au vacanta pentrut orice buget.Eu am fost cu ei pana acum in Grecia, Bulgaria si sunt seriosi si au preturi bune.Recomand cu incredere

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează