anonim_4396
| Anonim întreabă:

Salutare. cine stie de unde se poate vedea brasovul de undeva de sus, si cum se ajunge acolo? stiu ca se urca multe trepte. dau funda!

5 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Multe trepte urci pe Colina,dar vezi doar o parte de Brasov,nu tot Brasovul."Colina" este Colina Universitatii,unde poti ajunge fie de la Primarie,fie de pe Cuza Voda,fie de pe Iuliu Maniu,fie de pe Grivitei(strazi sunt astea).
Mai poti urca pe Dealul Cetatii si de acolo poti vedea o buna parte din Brasov,desi vezi mai multe de pe Colina.
Dar cel mai bun loc,panorama Brasovului,o vezi pe drumul catre Poiana Brasov,urca pe jos din Livada Postei,pe drum,ca masinile(exista trotuar,ingust ce-i drept,dar exista) si opreste-te la Turnul Alb,n-ai cum sa-l ratezi,vei avea toata Piata Sfatului si cartierul Schei la picioare,e splendid.
Poti lua si telecabina de sub Tampa si sa urci pe Tampa(acolo unde scrie cu litere mari BRASOV), dar iti recomand sa cunosti orice loc cu piciorul, nu-ti poate scapa nici un amanunt si, in ciuda oboselii, rezultatul e pe masura iar satisfactia enorma!happy

| neutrino a răspuns (pentru greece12):

Indiferent de categoria intrebarii (implicit al raspunsului dat de tine), este o adevarata placere sa te "citeasca " omul!

| greece12 a răspuns (pentru neutrino):

Stii bine ca un multumesc e prea putin, eu ador stilul tau sa pui punctul pe "i"!
Nu multi au talentul sa imbine umor fin, ironie ascutita si un sfat bun, in cea mai succinta exprimare!
Asa ca, nu stiu a cui placere e mai mare!happy

anonim_4396
| Anonim explică:

Cauta si tu si ducomenteaza-te!
Oricum stiu ca este ceva ca telecabinele care urca si coboara mi se pare!
Funda?:*

| crisnad a răspuns:

Cu telecabina de pe tampa. mergi la poalele tampei, iei telecabina dupa care se mai urca aprox 500m. ajungi chiar in locul in care scrie Brasov cu litere mari, cele care se vad din piata sfatului. se vede superb brasovul de acolo.