|

Salutare! happy Pentru cei care ati fost in strainatate, ati avut probleme cu strainii? V-au injurat, vorbit urat si alte lucruri? Unde ati fost? Intreb asta, deoarece voi merge si eu in vacanta in Europa pentru prima data, si imi e cam frica, am emotii. Nu vreau sa ma trezesc cu injuraturi, priviri rautacioase, rasiste, violente. Stiu ca suntem vazuti foarte rau in Europa si in lume, asa ca nu ma astept sa fim bine primiti. Au dreptate si strainii la cate prostii facem, fac tiganii nostri. Nici nu e de mirare. Ati spus, in caz ca ati fost intrebat,, De unde veniti?'', ca sunteti romani, din Romania.Multumescwinking

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Cine e prost te injura, indiferent ca e muiere sau mitocan, au si ei o groaza de uscaturi dar aia destepti te trateaza bine, problema e la copii ca nu stiu bunele maniere dar adultii isi vad de nasul lor nu sant asa nesimtiti

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ai impresia ca pe capul tau scrie mare Romania sau cum?

Exista o prejudecata legata de romani, dar asta nu inseamna ca te ia lumea la bataie pe strada.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Si da de cate ori am fost intrebat de unde sunt si am zis Romania mi s-a spus Hagi, "multumesc", "dracula", "delta"

nicidecum tigan sau sa ma bata careva

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mie una nu mi-a fost niciodată rușine să spun că sunt româncă.
Locuiesc în Spania de vreo 7 ani și da, cel puțin eu am trecut prin înjurături, amenințări...
Ei, de obicei, nu fac diferența între români și țigani. Pentru ei suntem același lucru, dar când e vorba de ei și țiganii lor, se schimbă treaba.
Nu știu cum este prin alte țări, și înțeleg că cu criza lume devine mai "isterică" cu străinii, dar mergi în vacanță, relaxează-te. Cât timp nu rămâi, cel mai rău lucru pe care pot să-l facă e să verifice dacă mai au portofelul dacă te apropii de ei.
Nu vorbesc de absolut toți, dar în general sunt așa.
Deși suntem văzuți rău prin lume, nu este chiar așa cum pare. Toate țările afectate rău de criză ajung să fie destul de rău văzute pentru că emigrează foarte mulți (și dacă ajung să fure câțiva, gata, toaaaată țara este așa).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Injura-i in Romana laughing rolling on the floor

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează