| Nichitaaa a întrebat:

Salutare, TPU! Am o intrebare care se adreseaza in special celor care se pricep la hoteluri. Daca eu imi fac la receptie o cazare de o camera, apoi pe parcursul zilei trebuie sa chem pe cineva in camera respectiva, cei de la receptie iau datele persoanei respective care vine? Sau datele sunt luate doar celui care s-a cazat?

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca nu sta peste noapte si e doar o vizita nu.prea conteaza. Daca iei camera dubla in schimb poti aduce pe cine vrei tu a doua persoana

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca esti cazat intr-o camera de hotel, nu poti chema pe cineva in camera. Cei de la receptie pot permite intrarea pentru acteva minute a unei persoane (evident lasandu-si datele de buletin), dar acea persoana nu va sta mai mult de cateva minute (2-3, cat sa iti lase ceva sau sa schimbati cateva replici). daca vreti as aveti o discutie mai lunga, fie persioana respectiva se va caza si ea (va si plati si va si lasa datele), fie veti purta discutia in holul, barul, restaurantul hotelului. In camera de hotel au acces numai persoanele cazate acolo, nu poti invita pe altcineva (evident, nu ma refer la camerele inchiriate cu ora de prostituate, care sunt de-ale casei in respectivele hoteluri)

| Nichitaaa explică (pentru Brigaela):

Am inteles. Nu-i vorba de prostituate laughing Dar eram curios pentru ca ma cazez intr-un oras strain si ma interesa daca pot sa chem pe cineva pe la mine. Multumesc pentru raspuns!

Răspuns utilizator avertizat
| Adry05 a răspuns:

Eu zic sa incerci. Nu cred ca o sa se apuce sa te ia la raspundere mai ales daca nu vine cu ceva ce ar arata a bagaje. Sau eventual il/o iei in camera cand e plecata receptionera laughing

| Nichitaaa explică (pentru Adry05):

Hehe, nu suna rau nici ideea ta laughing Dar ma mai gandisem la varianta cu apartament in regim hotelier care nu mai implica niciun fel de problema pentru asta

| Adry05 a răspuns (pentru Nichitaaa):

Daca nu vrei sa doarma acolo nu cred ca are rost sa dai atatia bani in plus. Chiar nu cred ca pentru cateva ore ii/te vor lua la raspundere.

| mihai69 a răspuns:

Depinde de politica fiecărui hotel. În principiu, se acceptă vizite scurte, și tot în principiu, nu se legitimează persoanele care vin în vizită.
Totuși e posibil să nu se permită accesul decât în zonele publice (hol, lobby, bar, restaurant etc.), nu și în cameră.