anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Saluut!
Stie cineva cat ar costa sa merg cu tirul pe vapor din Spania pana in America?
Exista vreun drum pe care pot sa il parcurg cu masina intre aceste doua?

7 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Cu pretul transportului unui TIR din SUA pana in Europa, poti cumpara un TIR bun, la mana a 2-a.
Daca mai calculezi si diferenta de consum pe 5 ani, poate e mai bine sa-ti cumperi un Scandia /Volvo sau Mercedes NOU.

| CV25CRI a răspuns (pentru Bula):

Eu ma refer sa merg in America cu tiru sa imi aduc niste masini

| Bula a răspuns (pentru CV25CRI):

Asa va trebui sa platesti transportul TIR-ului de doua ori, + masinile pe care la aduci + vama pentru toate.
Daca ai bani de aruncat, mai bine da mi-le mie.

| relian a răspuns (pentru CV25CRI):

laughing hai ca esti tare de tot.Nu se poate face transport rutier Asia -America, asta deocamdata, poate in viitor cine stie.Nici Europa -America.
Toate masinile care se duc in America, cat si cele care se aduc din America se face cu vaporul.
O masina sa o duci din America in Olanda te duce undeva la 1000-1500 de dolari.
Asa este cel mai convenabil, sa duci masinile cu vaporul in Olanda si de acolo le pui pe o platforma si in RO.Sau le poti conduce,depinde cate masini,daca e una o conduci.
Daca esti interesat sa cumperi masini din America iti pot da un sfat sau sugestie,Cauta masini in sud,is mai ieftine si mai bune, adica nu au pic de rugina pe ele indiferent cate sute de ani au laughing cauta in Texas, New mexico, Arizona, Florida, California.
Daca cumperi masini din nord is mancare de moliilaughing rugina la greu.Chestia este daca cumperi din sud e ca trebuie sa ai pe cineva sa ti le duca la NY acolo se imbarca,cel putin asa stiam,nu stiu daca in Florida e si acolo ceva de genul asta, dar nu am auzit.
Treb sa calculezi totul la o masina, de unde o cumperi, unde o duci, apoi transportul cu vaporul, transportul cu platforma spre RO deci pretul final va fi tu stii cat.Deci nu stiu daca se merita.Asa cum e Mexic treci granita si ai ajuns acasa ar fi foarte bine, masini ieftine gasesti aici balamuc.
Daca esti curios te pot ajuta, ma refer sa iti adun masini de pe unde le cumperi tu si sa ti le duc la NY.De exemplu sa duci o masina din Texas pana la NY te duce undeva la 500-800 dolari, depinde cu cine o duci, ma refer sa o duci cu platforma, ca altfel nu stiu de merita.Deci nu e asa de simplu de dus masini din America in UE.Treb facut calcul cat te duce,apoi faci o comparatie.
Ce este bine aici, e ca cumperi masina si stii ce cumperi, adica catte mile are, ce probleme are daca are probleme, aici oamenii nusi trag tepe cum se intampla prin RO, toate informatiile unei masini sunt reale si le poti lua de la cel care vinde masina sau poti lua tu informatiile de pe net.
Dar sa vii tu aici cu tiru ce spui sa cari masini laughing poate daca ai un tir din ala sa mearga si prin apa si cu viteza supersonica laughing

suntserios
| suntserios a răspuns:

Stai un pic, tu vrei sa cari un tir dus întors pe vapor doar ca să îl încarci cu niște mașini? Te ai gândit mult?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu exista nici un drum deoarece continentele ( Europa si America ) sunt despartite de catre oceanul Atlantic. Numai cu vaporul se poate. In fine, nu stiu daca se poate transporta si tir. O cunostiinta si-a adus masina din America in Romania ( 4x4 ) si a platit in total 9000 dolari. Masina a venit intr-un container pentru transport. Pe internet am citit ca poti transporta si cu avionul, dar numai cu avion militar

| CV25CRI a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai as vrea sa aduc o masina dar transportul este cam mare