| opreamircea a întrebat:

Salve!
Daca aplic pentru visa de turism America acum, o pot folosi cand doresc eu sau trebuie sa o folosesc imediat ce am obtinut-o?

Răspuns Câştigător
| kyliejenner a răspuns:

Viza va fi pe o perioada de timp, spre exemplu 5 ani, in astia 5 ani ai voie sa vizitezi America de cate ori vrei.

| kyliejenner a răspuns (pentru kyliejenner):

Cand aplici pentru ea trebuie sa dovedesti ca te vei intoarce din Romania si ca nu intentionezi sa ramai acolo ilegal ( spre exemplu ca deja ti-ai cumparat biletul de avion dus-intors)

6 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Ce prostii vorbesti, fata draga. Am fost in Statele Unite de 5 ori, iar viza nu este nici pe 5 ani cum spui tu si nu intrii si iesi din sua dupa cum vor muschii tai. pentru viza de turist se ofera maxim trei luni, iar dupa acele trei luni se poate extinde din sua la cei de la USCIS ( imigrari in sua ). In fine, iti poate da doua saptamani, o luna..maxim trei luni. Viza este valabila de la data in care ofiterul de pe aeroport a pus stampila in pasaport ( aeroportul din sua ). acel ofiter decide daca ai ce cauta in sua, daca nu inapoi acasa. Viza pe 10 ani este pentru cei care aplica prin loteria vizelor. Odata obtinuta acea viza mergi in sua stai 6-12 luni, revi in tara si timp de 6 luni nu ai ce cauta in sua. Bine, poti ramane in sua definitiv, dar iti spun ca acestea sunt criterile daca parasesti sua cu viza pe 10 ani.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

NU te lua dupa fatuca asta. Nu iti cumpara inca bilet. Nu cu biletul dovedesti ca nu vrei sa ramai acolo... Iti cere un teanc de hartii, extras dupa contul din banca, actul de la casa si multe altele. Vezi pe site -ul ambasadei. Bafta omu'. Daca ajungi iti spun ca SUA e superba. 33 de state am vizitat in sua.

| justadream94 a răspuns:

Viza este deja data pentru o perioada.tu poti vizita pana la expirarea ei

| opreamircea explică:

Ah, eu credeam e pe o perioada de 90 de zile. Deci nu trebuie sa-mi fac probleme?

| opreamircea explică:

N-am sa cumpar bilet decat daca am fost acceptat laughing