|

Voi va intrebati uneori daca in galaxia noastra mai exista viata pe alta planeta? astept raspunsuri.(parerea voatra) funda pentru raspunsul cel mai ingenios big grin

8 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Desigur,adica unuversul este infinit, stelele sunt deci infinite, soarele este "nucleul" sistemului nostru solar, sorele este o sea deci rezulta ca mai exista si alte sisteme solare fiecare cu o sursa de caldura si lumina cum este soarele nostru, si la fel ezista o a treia planeta ce ofera conditii suficeante pentru dezvoltarea vietii.Cred ca ar fi incredibil sa ne intalnim in persoana cu alte forme de viata fie ele imi avansate sau mai inapoiate decat noi. Sper ca a fost un raspuns bunicel si pai... asta e parerea mea...fiecare cu a lui

7 răspunsuri:
| a răspuns:

Norma ca exista viata, doar universul e infinit. big grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dar cum sa nu existe? Galaxia are miliarde de stele cu miliarde de miliarde de planete. Poate exista viata pana si pe Marte, Venus sau chiar pe Jupiter. Numai ca noi nu ne dam seama. Ochiul unam capteaza doar 80% din total. Deci in cei 20% pot fi fantomele si extraterestrii.
Totul va ramane un mister... Trebuie sa iti spun ca toti oamenii spun ca trebuie sa gaseasca o planeta ca Pamantul pentru a gazdui necesarele vietii. FALS: poate resurse necesare pentru gazduirea vietii UMANE. Totusi, pot exista creaturi pe Matre, pe Luna sau pe orice planeta. Creatura de acolo e adaptata la mediul de pe planeta respectiva. Daca iei un om si-l duci fara nimic pe Luna, in maxim 10 secunde ar muri. Daca ai lua un extraterestru de pe Luna si l-ai trimite pe pamant, probabil ar muri (deocamdata nu stim cum arata extraterestrii).

Am aflat ca prin 1990, 1991 s-ar fi trimis un mesaj printr-un cod special in spatiu, iar peste zece minute a primit un raspuns. Suna de genul:
Oamenii: Nu va vrem raul. Vorbiti cu noi!
Extraterestrii: Nu avem ce discuta cu voi.

Uite-te cu atentie la videoclipul urmator:http://www.youtube.com/watch?v=ulWK-Ni-xiw
Trimite-l la altii si spune-le ce ti s-a parut: Adevar sau Minciuna?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sunt miliarde de universe in spatiu si nu exista!
P.S. : CUM MA SA NU EXISTE? Macar 1 deci 1 planeta sa aiba macar 3 fiinte in viata.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poi poate exista dar nimeni nu a vazut!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Stai linistit, in galaxia noastra nu sunt sigur 100% dar in tot universul clar exista viata, FUNDA?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Doar in galaxia noastra exista peste 100 milioane de stele, dintre acestea cel putin 1% fac parte dintr-un sistem solar asemanator cu al nostru, ceea ce inseamna 1 milion. Dintre acestea daca 1% detin planete la o distanta similara cu cea a pamantului fata de soarele nostru si cu o compozitie chimica similara, mai sunt 10 mii de posibilitati sa mai existe planete similare Pamantului DOAR IN GALAXIA DOASTRA. Dar viata nu inseamna doar oameni ci si alte forme imaginabile sai inimaginabile, in functie de mediul in care traiesc. Cu certitudine exista si viata inteligenta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Orice s-ar zice pana nu se demonstreaza consideram ca suntem singura planeta vie... deci merit funda

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează