| Patrycia2003 a întrebat:

Wizz air este o companie sigura si serioasa?
Pentru cei care au zburat cu ea, cum v-a parut echipajul si interiorul avionului?
Peste cateva zile voi zbura prima data cu Wizz air si mi-e putin frica, pentru ca e am citit parerile altora despre ea si nu erau prea bune(am auzit ca trebuie sa platesti daca vrei mancare, ca sunt foarte stricti in privinta bagajului de mana si ca au foarte des intarzieri). Eu am aerofobie (frica de a zbura cu avionul) si optez pentru companii sigure, cu renume, care au avioane mari si echipaj profesionist. E prima data cand zbor cu low cost si as vrea sa stiu parerea voastra despre ea, daca sa o incerc sau nu.

3 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

1. Da.
2. OK.
3. Da, se plătesc gustările din avion, dar poți lua mâncare în bagajul de mână (sau din aeroport, dar acolo e cam la fel de scumpă ca în avion). Trebuie să mergi la aeroport cu check-in-ul făcut de acasă (online) ȘI tipărit ca să nu achiți taxa de check-in la aeroport. În ceea ce privește bagajul, au cea mai aiurea politică: admit în cabină un singur bagaj MIC; dacă ai unul mai mare - plătești. La fel pentru cel de cală. Mă rog...
Nu e nimic de speriat.
În ceea ce privește întârzierile, rareori acestea sunt din vina companiilor aeriene. Ce interes ar avea să piardă bani?!? dacă ar depinde numai de ei, ar veni și ar pleca mereu la timp.

| pilaf a răspuns:

Sunt destul de siguri. E adevărat că trebuie să plătești pentru orice dorești să consumi în avion (mâncare, băutură) dar au piloți destul de buni.

Întârzierile sunt cauzate de aeroport, nu de compania de zbor (cei din turnul de control decid când decolează un avion).

Nu ai pentru ce să-ți faci griji, totul va fi OK. Zborurile cu avionul reprezintă cel mai sigur mijloc de transport.

| Dunamis a răspuns:

In ultima vreme eu zbor DOAR cu Wizz. Merita! Nu sunt snack-uri gratuite, dar siguranta si profesionalismul sunt la ele acasa. Mergi cu incredere.