Ce credeti de proiectul Rosia Montana? Credeti ca va aduce beneficii Romaniei si se vor tine de cuvant in privinta gradului de poluare?
De unde pot cumpara pungi de hartie pentru cumparaturi (in Bucuresti)?
Am inteles ca aerosolii din spayuri sunt nocivi pentru mediu, ce spray-uri nu sunt nocive?
Ce regiuni din Romania credeti ca au nevoie urgenta de ecologizare?
Care este cea mai cunscuta campanie de ecologie din lume?
Perioada in care am facut voluntariat la un ONG, la biroul de Relatii Publice, poate fi considerata practica/internship?
Cum gasesc probleme grele de clasa a6 de4 matemetica?
Prin ce metode pot sa-mi fac locuinta sa consume putina energie termica si sa nu polueze?
Reciclati aparatura electronica, telefoane, calcultoare etc?
Care este diferenta de consum dintre un bec ecologic si unul normal?
In ce zona de energie recuperabila si ecologica credeti ca are potential Romania sa se dezvolte? De exemplu: energie eoliana, energie solara etc.
Exista facultati cu specializarea Ecologie in Romania?
Cum pot vedea exercitiul, care a avut loc astazi la focsani, facut pentru a acorda primul ajutor in focsani.
Am vazut o intrebare in legatura cu http://www.maimultverde.ro...As vrea sa stiu daca te loghezi pe site esti intr'un fel obligat sa participi la activitati? Am vazut ca mai mult activitatile de voluntariat? (mai mult)
Cum se face ca omul e atat de inconstient sau nepasator sau indiferent, adica e de stiut ca din cauza defrisarii de paduri si distrugerii altor plante, toate astea ii cauzeaza mai mult rau omului decat...? (mai mult)
Cum pot deveni voluntar MaiMultVerde?
Cine imi spune si mie un motto pentru un proiect de ecologie? si ceva idei:)
Draga comunitate, se apropie zilele dedicate ajutorarii comunitatilor locale (16-18.10). Nazuiesc sa reusim sa ne mobilizam pentru a-i sustine pe semenii nostri, fiecare cu ceea ce poate. Orice efort,...? (mai mult)
Poti planta copaci intr-o padure, tu nefiind proprietarul?
Exista vreo asociatie/organizatie care militeaza impotriva avortului?
Credeti ca, in viitor, editiile online ale ziarelor vor lua locul celor tiparite si astfel va incurajata o atitudin eco?
Care este limita minima de hartie pentru centrele de colectare/reciclare?
Ce efecte negative are laptele asupra mediului?
Cum pot deveni voluntar Salvati copiii?
Ma adresez tuturor persoanelor din Galati (si nu, numai). Cine este liber duminica viitoare pentru o actiune de curatire a orasului, o actiune de voluntariat? Informatiile le veti gasi in...? (mai mult)
Am observat ceva de cand sunt pe TPU. Am vrut sa testez ceva de fapt si am realizat ca intrebarile la care se raspunde cel mai mult sunt cele legate de credinta in dumnezeu si cele legate de vrejitorie.De...? (mai mult)
Ce efecte negative are laptele pentru mediu?
Ce asociatii studentesti din ASE imi recomandati?
Haideti sa ne gandim si la cei care au muncit o viata si acum au ajuns la azil.Ar fi frumos sa mergem sa ii vizitam si sa-i ajutam cum putem macar cu o vorba buna.
Cum pot obtine o sponsorizare pentru proiect ONG?
Unde gasesc o lista cu toate ONG-urile din Romania?
As vrea sa fac voluntariat la Green Peace, cum pot face asta?
Exisat pe Yahoo grupuri cu teme ecologice?
Ce grad de poluare are un scuter? Ce emisii de noxe are?
As vrea sa colaborez cu un site pentru articole despre ecologie. Cu ce site-uri as putea sa iau legatura?
Ce parere aveti de asocierea imaginii UNICEF cu cea a Andreei Marin? Credeti ca este potrivita alegerea UNICEF?
Spuneti-mi va rog, un voluntar facindu-si contactul de 2 ani a plecat acasa... dupa, poate sa se mai reintoarca in tara unde a stat 2 ani.sau este un anumit termen cit nu se poate reintoarce?
Ce asociatii ecologice exista in Galati?
Am 13 ani si am 1.70 si cam intre 40 si 50 de kl. ce credeti ca sunt cam grasa?
Sunt stundeta in anul 2 la psihologie si mi as dori foarte mult sa fac practica/voluntariat intr un laborator. Poate cineva sa ma ajute? multumesc!
Aveti idei pentru poroiecte la ecologie? Un proiect de informare as vrea...
Cu ce probleme se confrunta, in mod frecvent, tinerii? Lucrez la un proiect despre diversitate, discriminare si problemele tinerilor. O sectiune a proiectului presupune realizarea unui flyer (pliant)...? (mai mult)
Ti-ai calculat amprenta de carbon!? www.generatiaverde.ro
La ce biblioteca (din Bucuresti) pot gasi carti pe teme de ecologie, dezvoltare durabila etc?
URGENT! Buna, am 20 si cv de kg hartie .si as vrea sa o duc undeva la reciclat dar nu am unde. vreau sa salvez un copac!:)) stit un centru sau cv de recilcare in IASI?
Care se ofera voluntar sa-mi curete si mie camera cat plec eu la fotbal?
Sunt multi din tara aici, ce sarbatori frumoase aveti prin zona, ati fost, scrieti-ne si noua cate ceva despre ele.
Cn imi face si mie un cont p tazz.com plssss
Hai ca nu ma las asa usor! N-am postat intrebarea cu ajutorarea comunitatilor locale de dragul de a fi interesanta. Chiar cred ca putem face ceva frumos, ceva util. Va invit sa stabiliti o zi din luna...? (mai mult)
In jud Cluj, sat Bontida, este o zona numai de rromi si multi au niste case care dau sa cada la urmatoarea viitura... ce putem face pentru acesti... as vrea sa nu dam teorie pentru ca asta o stim... ce? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndyMihai1999 întreabă:
Alexb89 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Johny12498 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Batman
Batman, Joker sau Batmobilul iti spun ceva? Atunci, testeaza-ti cunostiintele in materie de Batman chiar acum!