Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 26 Octombrie 2025 sunt:
Salut, TPU am o intrebare, imi puteti recomanda si mie o tigare electronica cu aburi(vapori de apa) la un pret mai accesibil?
mai de mult m- am indragostit de o fata din clasa mea, vorbeam mult in ore atunci, ne aratam poze funny de pe Facebook si alte chestii. Dupa am inceput sa vorbim pe Facebook, vara asta cel...? (mai mult)
Bună seara, as dori câteva păreri: sunt la facultatea de drept, profil administrație publică (se studiază cam 90% materie de drept), dar as dori sa plec în Germania la prietenul meu. Dacă as...? (mai mult)
Buna seara. Am o intrebare ft importanta. Sunt fata si fumez iar eu vreau ca parintilor mei sa nu afle dar un baiat(mult mai mare decat mine) ma santajeaza nu cateva poze si un video si zice ca daca ...? (mai mult)
Bună TPU, îmi place foarte tare sa postez de ziua cuiva special, pe Facebook mesaje mai lungi și așa fac de fiecare data dar de data asta nu prea am idei... Cum sa sune mai frumos Câteva detalii...? (mai mult)
vreau sa v-a intreb daca rofedex sau neolin contin codeina si daca imi da fara reteta de la farmacie si cam cat ar costa
Asculta cineva de aici kpop?
As dori sa aflu numele tuturor cantaretelor de muzica populara
Buna! E o melodie care se difuzeaza la radio mai lenta, sunt sigura ca e de la Ed Sheeran, dar nu stiu cum se numeste :( si sigur este mai noua! Ma poate ajuta cineva, dau funda! :-*
Am o problema mai delicata! Am jucat fotbal (ceea ce iubeam foarte mult! Chiar singurul lucru care imi placea sa il practic ) si am ajuns intr- un punct in care nu puteam sa continui si cu fotbalul...? (mai mult)
Maine nu vreau sa merg la prima ora si am doua scuze. Vreau sa imi spuneti care e mai buna. Mai intai, vreau sa va spun ca am o entorsa la picior. Asta va avea legatura cu a doua scuza. Prima: Bunica ...? (mai mult)
Nu stiu, de ce am o presimtire ca voi ramane corijent la matematica anul asta? Desi nu am luat nici o nota. Profesorul ne ameninta ca anul asta lasa foarte multi corijenti, si este un profesor foarte...? (mai mult)
Sunt la liceu in clasa a 10- a pe profil matematica informatica bilingv germana si as vrea sa urmez facultatea de medicina. Poate unii o sa spuneti ca este prea devreme, ca mai e timp pana in ...? (mai mult)
Care e sensul vietii pentru voi? Ce conteaza cel mai mult in viata pentru voi?
sunt in clasa a VIII-a cu o medie de adminetere de cca 7.50 la ce liceu mai bun as putea sa intru (de preferat un profil mai bun )?
O sa dau lucrare la Matematica, din dreptunghi si paralelogram. Ce tipuri de probleme sa repet? Ce trebuie sa stiu neaparat? Vreau 10.
Mi am luat o pereche frumoasa de tocuri...erau reduceri si nu am putut rezista. Treaba e ca nu i am probat pentru ca am crezut ca e buna marimea, ei bine nu era asa. Ma strang... Sunt cam cu...? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva va rog care a urmat Facultatea de Administrație si afaceri la universitatea din Bucuresti sau administrație publica la SNSPA. In ce consta examenul de admiterea de la universitate?...? (mai mult)
Cum sa fac sa gasesc si eu un crush?
La scoala, mai exact in clasa mea este un baiat care ma injura si mai ma si loveste. Nu sunt singurul care patesc asta. El mai are si cativa prieteni. Are abdomenul cu patratele si are si 1 an ...? (mai mult)
cat de important este pentru un baiat faptul ca o fata nu are "corpul perfect"? cam in ce procent conteaza aspectul fizic si ce cauta de fapt baietii intr o fata?
TPU am o intrebare pe care doream sa o pun demult. Mătreata este problema. Am mereu matreata aproape si multa. Ce ar trebui sa fac ca sa scap de ea?
In ultima vreme ( cam de 3 ani de zile ) parintii ma cam 'marginalizeaza', sunt un baiat de 13 ani care este pus sa faca nu stiu ce chestii iar dupa aceea dupa ce promit ei ca vor face ce au...? (mai mult)
Urgent! Am comandat de pe un site (Gousto)mancare.Asta e in Anglia(sunt stabilit aici).Si am comandat o data si ma trezesc azi si vad inca un colet.Si ghici ce!? Mi- a luat si 10 lire pe de cont! Dar eu...? (mai mult)
stau la camin si avem net de la router deoarece am achizitonat unul cu colegii de camera.Problmea ii ca are proxy, si nu pot juca LoL sau CsGo pe el.As putea face ceva? Nu joc eu mult, de...? (mai mult)
Dacă sunt facultate la zi și deja am băgat niște absente pe la cursuri, ce se poate întâmpla și cam la cate?
Bună TpU! Vă rog tare mult sa imi spuneti un cod de securitate Instagram Va rog! DAU FUNDĂ!
Mi-am cumparat o penseta dar nu pot sa trag firele de par cu ea. Dc nu merge?
Astazi m.am jucat cu o fata. si cum e firea mea, i.am pus mana pe fund dandu.i incet o.palma si s-a suparat :)) cum as putea sa o impac?
Este adevarat ca flotarile iti fac sanii fermi? vreau multe pareri si raspunsuri
Cum aflu puk la cartela telekom daca nu ai stiu numarul
BUNA AM O PROBLEMA Deci Eu am fost cu un băiat Și am o, , prietena, , care îl place Și îl plac și eu Faza e ca el ne place pe amândouă Dar nu știe cu cine sa fie Și toți prieteni...? (mai mult)
Stie cineva pe ce site pot gasi cartea "Tres veces tu„? "Tres veces tu(De trei ori tu)„ este partea a treia a filmului "Tres metros sobre el cielo(Trei metri deasupra cerului)„
De ce nu ma suporta tata? De ce si- ar fi dorit sa fiu baiat? Mereu imi reproseaza ca nu fac nimic..ca nu muncesc..desi am un loc de munca stabil..Nu s- a implicat niciodata in viata mea.a fost mai mult...? (mai mult)
sunt antisocial, am 16 ani nu fumez, nu beau alcool si nu ma distrez, cand eram mai mic aveam o multime de prieteni, acum am doar unul singur, imi este rusine sa vorbesc cu alti oameni,...? (mai mult)
"Salutare TPU vreau sa mi fac si eu un SV DE mt....multe chesti ce le am vazut pe YT sunt vechi si multe pagini incchise, , , va rog daca e pe Facebook sau nr de telefon lasa ti mesaji, , , , dau funda...? (mai mult)
"Salutare TPU..am nevoie urgenta de ajutor... vreau sa mi fac un sv de mt.ce am vazut eu pe YT sunt vechi sau sterse, va rog am nevoie dau Funda si un bonus! daca se pote si particular! la nr de telefon...? (mai mult)
De cateva zile un baiat care ma place si eu la fel a inceput sa ma ignore. Adica da semne ca nu ii sunt interesanta dar cand nu ma uit la el, se uita foarte mult la mine. Cum sa procedez? Este ...? (mai mult)
Am 16 ani, locuiesc in techirghiol si planuiesc ca dupa ce termin liceul sa ma mut in Bucuresti sau in Constanta, dar nu ma pot hotara intre cele doua. ...? (mai mult)
"Salutare TPU....am nevoie urgenta de ajutor... vreau sa mi fac un sv de mt.ce am vazut eu pe YT sunt vechi sau sterse, va rog am nevoie dau Funda si un bonus! daca se pote si particular! la nr de telefon...? (mai mult)
La scoala, baietii spun ca nu am sani si nici fund. Dar tot ei imi dau cu palma la fund si ma apuca de sani. Azi am avut bustiera fara bretele. Gen ca sutienul. Si mi au desfacut o de la spate....? (mai mult)
Buna TPU Am sa spun direct si nu am sa stau sa scriu toată povestea. Eu m- am mutat la altă școală. Iar mâine trebuie sa cânt in fața clasei pentru a primi notă la muzică Însă eu...? (mai mult)
Joi voi da orasul si sunt foarte emotionat.Am foarte mari emotii si nu stiu ce sa fac ca sa nu dau gresi. Puteti sa-mi dati cateva sfaturi?
ce părere aveți dintre un wv passat B5 1.9 TDI 131 CP AN 2003 RULAJ 200.000 KM sau un OPEl Zamfira 1.9 TDI 120 CP an 2007 rulaj 200.000
Profesorul are voie sa foloseasca telefonul in timpul orei? Astazi am fost sanctionat deoarece am folosit telefonul, dar mi se pare ipocrizie maxima deoarece profesorul doar ce se uitase pe telefon vreo...? (mai mult)
vreau asemanari si deosebiri la fauna si vegetatie. URGENT, FUNDA!
Hei, întrebarea asta o spun din pat, ca imi este foarte rau si am nevoie de ajutor. Ieri am mancat asa o gogoasa cu ciocolata dupa un strugure o para un mar 2 banane si 2 feli de paine cu castraveti...? (mai mult)
Daca imi fac un tatuaje pe brat sau pe piept iar dupa voi merge la sala se va strica tatuajul? Dau funda...
Salutare,TPU! Am un prieten care are tendinte homosexuate. Cum sa il fac sa se opreasca din a ma atinge in zonele pribate?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
sebijr întreabă:
ElianaSc întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pe aripile vantului
Ai facut cunostiinta cu Scarlett O'Hara si mult iubita ei mosie, Tara? Atunci, hai sa vedem cat de multe stii despre filmul care a facut istorie?