Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 16 Octombrie 2025 sunt:
Buna TPU ti am o întrebare o colega de a mea la întrebat pe băiatul de care îmi place daca ma place si el a ras mentionez ca acest baiat ma baga in seama si se uită la mine in ore credeti ca cât...? (mai mult)
Ce probe sunt pentru Miss la balul bobocilor?
Este ceva greșit cu mine daca vesel că am puteri și omor oameni multi, uneori stau și îmi imaginez asta și când nu dorm, este ceva greșit cu mine?
Prea gras :/ Am 14 ani si am undeva la 63kg dar nu par gras la prima vedere.Sunt destul de inalt, cred ca am 1, 67 dar picioarele nu sunt grase sau mainile.Am doar burta grasa dar nici ea nu se observa...? (mai mult)
Buna TPU in legatura cu gasirea identitatii, e fixa sau o pot modela dupa bunul plac? Am auzit ca se poate schimba si orientarea sexuala, mie imi plac fetele dar e posibil sa nu imi mai placa dupa ce...? (mai mult)
Imi poate spune cineva ce peogram sau aplicatie este aceasta? Va rog frumos
Bună....ma confrunt de ceva timp cu o problema destul de mare.Îmi place foarte mult de o fată de la mine din școala care e cu un an mai mică decât mine.tin să menționez ca ne cunoastem, doar ca...? (mai mult)
Am o problemă, de ceva timp nu mai simt nimic, adică nu mai am sentimentul de frica, dragoste, fericire, tristete, nimic. Nu mai simt nimic, am uitat de tot ce înseamnă dragoste, frica, tot....? (mai mult)
Din ce cauza mintea imi joaca feste. De la ce provine frica de intuneric si cum pot scapa de ea. Cum pot invinge tracul de a vorbi in fata oamenilor?
Cum sa gasesc informații despre o persoană pe internet daca aceasta nu are Facebook?
Vreau sa fac un Gigi și n-am foițe ce pot folosi in schimb de foițe? Vreau un răspuns serios
Hei, buna am o problema, deci prietena mea cea mai buna (asa consider si ea cica ma consideră) s- a îndepărtat de mine. Când am ajuns la școală am vrut sa o îmbrățișez si ea mi- a zis : Ce ...? (mai mult)
Am, din nou, o mica mare problema. Sper sa ma puteti ajuta. Deci as vrea sa fiu mai respectat de colegii mei de clasa.Anul trecut ma intelegeam foarte bine cu ei, dar anul asta au cam inceput...? (mai mult)
Aveti idee unde as putea gasi niste oameni care au nevoie de un website? Nu trebuie sa fiu neaparat platit. Orice idee e apreciata. Mersi, dau si fundita.
De ce unele persoane cu care vorbesc in realitate nu imi raspund cand le scriu pe Facebook? Desi imi dau seen
Care-i faza cu acea fată, Poppy?
am 17 ani si am doar 1.70 cm. Credeti ca ma vor respinge fetele daca am muschi avand inaltimea mea oribila?
Deci am o problema. Vorbesc cu o fata de vreo doua zile, ea mi- a dat mesaj prima data si am intrat in discutie, am inceput sa o plac, e frumoasa, i- am cerut numarul de telefon, mi l- a dat...? (mai mult)
Știe cineva cum estea la fără frecventa? E ca la scoala normala?
Asta pentru persoanele mai "invarsta", ati observat cat de diferita e noua generatie fata de cea de dinainte? Adica serios cand eram a 8- a la colege abia atunci le venea ciclul si le cresteau sanii. ...? (mai mult)
E o melodie in care un barbat cu o voce subtire zice ceva de genul teenanger, keeno, iar apoi zice ceva ge genul tilex, silex, nu stiu engleza, dar asa se intelege, e mai veche melodia, ma puteti ajuta?...? (mai mult)
De ce fețele cuminți sunt mereu luate de proaste? De ce băieții le pun mana pe sâni si pe fund chiar daca ele nu le permite?( asta se întâmpla deseori cand sunt mai mulți in călduri). De ce fetele...? (mai mult)
Pe ce profil trebuie să merg dacă vreau sa studiez psihologia?;)
As vrea sa imi cumpar un aparat foto in rate cu card avantaj. Imi poate spune cineva cum se face acel card? Si ce imi trebuie pentru el? Am inteles ca trebuie sa ai minim 3 luni de munca pentru a lua...? (mai mult)
Deci,am un crush, iar el stie ca este crush de la o prietena De ceva timp se comporta cam diferit cu mine fata de alte persoane Posibil sa ma placa?
Buna TPU mi- e frica va voi deveni gay desi ma atrag fetele, am iubita, o iubesc, ma uit dupa fete pe strada, imi fac fantezii cu fete etc, de mic am fost asa, mereu m- am jucat cu jucarii de baieti...? (mai mult)
Am un termos, din belgia... nu stiu firma sau alte lucruri, mi l a adus fratele meu. Am pus niste ciocolata calda ( fierbinte am pus-o), cat timp mentine bautura calda?
Deci sa incep cu inceputul! Sunt cu un baiat de 16 ani iar eu am 14, suntem impreuna de aproape 2 saptamanii. dar cand mai iesim prin parc nu ma saruta nimic, doar il mai imbratisez eu ca daca nu nu...? (mai mult)
am 17 ani. Si am si eu o intrebare. ar trebui sa consult vreun medic sau vreun psiholog dacaa am probleme cu nervii? adica eu nu imi pot controla nervii.si s- au intamplat cateva incidente...? (mai mult)
Ajutor! Va rooog! Trebuie sa stiu lista se verbe neregulate in engleza pana luni. Mi s-a spus ca e simplu si ca trebuie sa fac o logica. Dar n.am gasit nici una. Ajutor! E urgent!
Ce alegeti intre telefonul Huawei p9lite si allwiew v2 viper s?
Buna tata a zis sa mergem la tara vineriacum si sa venim duminica.Eu i- am spus Tata eu am teme si incerc sa le mai fac pe calculator adica ajutor. El imi spune ca cic sa le fac la tara. Dar la tara...? (mai mult)
Buna Imi puteti spune ce inseamna cuvantul canci(nu e scris corect, dar l_am auzit destul de des)?
Salut.Ma numesc Alin si sunt pe clasa a9a la Mate Info Intensiv la un liceu din Sibiu(am intrat cu 9.67).Eu am lipsit în prima săptămână de școală și acum mi se pare materia destul de grea.Am lipsit...? (mai mult)
Cine stie cum pot sa deblochez pe cineva de pe Wattpad? I-am dat deblocare dar cand incerc sa-i dau din nou urmareste imi zice ca nu se poate urmari utilizatorul.
Să ne imaginăm acel moment zero. Sunteţi martorul misterios al momentului zero al creării Universului. Dar nu sunteţi în timp? Vă puteţi imagina un eveniment, fie el şi momentul iniţial, Big...? (mai mult)
Ce a vrut sa spuna Einstein prin fraza:Spatiul si timpul sunt lucruri in care gandim, nu in care traim
Bună TPU, ce aplicație îmi recomandati pentru a face un clipulet cu poze?
Daca vreau sa ma mut de la mateinfo la mate info intensiv engleza trebuie sa dau ceva diferente?
Buna TPU de o săptămână simt ca traiesc un cosmar, am tot felul de ganduri, ma simt strain in propria mea casa, parca toti prietenii mei sunt straini, mi se schimba starile de pe un minute pe celelalt...? (mai mult)
As avea nevoie de un cont de facebook.Anteriorul meu cont este blocat si am nevoie urgent de unul. Multumesc+Funda
Daca prinzi wi fi gratuit de la restaurante sau de prin parcuri e periculos? Adica s poate conecta careva la tel tau sau poti lua virusi?
Bună TPU, recent am văzut filmul Logan, mă întristează ca este ultimul din seria X- men și mai ales mă întristează finalul, după mine i - as da nota 8, un film plăcut, cel puțin mie...? (mai mult)
Cum se scrie o notă explicativă,dacă copilul a absenta de la ore, din cauză că părintele l-a lăsat acasă din cauza timpul nefavorabil(ploaie).
Bun, TPU! Prietena mea cea mai buna sustine ca i- am furat iubitul si ca are dovezi niste mesaje care le- am dat eu, lui. Eu nu il cunosc pe el si nu l- am văzut niciodată. Cei din clasa cred ca ...? (mai mult)
Am o rugaminte la cei care au stat la camin si au ceva experienta. Care ar fi lista cu lucrurile obligatorii de luat, si care ar fi niste lucruri mai putin stiute, dar utile de luat? Multumesc in avans,...? (mai mult)
Cum pot scapa de starea asta. mereu cand ma simt bine si imi merge bine ma gandesc ca in oglinda de acasa mi se pare ca sunt urat rau. ca parintii mei se cearta, ca masina are nu stiu ce zgarietura....? (mai mult)
Heeey,am nevoie de cineva care sa fie un programist,ca sa ma poata ajuta sa aflu cine sta in spatele unui site de socializare fals, vaaa rog mult, ajutati-ma
Buna, am o problema și as avea nevoie de câteva sfaturi din partea voastră. Am o relație de 1 an și 4 luni și ieri ne- am certat. In urma cu 4 luni un băiat mi- a scris pe o relație de...? (mai mult)
Sunt student in anul I la Universitatea din București dar din nefericire nu am prins loc la niciun cămin. Întrebarea mea este: pot sta in Regie dacă sunt student la Universitate având in ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexhan întreabă:
9PM întreabă:
Legenda1 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recunoaste personajul Disney
Mica Sirena, Aurora sau Alba ca Zapada se numara printre personajele tale preferat?! Hai sa vedem cat de multe stii despre ele si despre altele!