Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 14 Octombrie 2025 sunt:
Cum pot face o fată să fie geloasă? Și cum o pot face să își arate sentimentele? Dacă mă dau drept un prieten de al meu și îi spun că Ștefan (Adică eu)A pățit ceva grav...Ar putea să își...? (mai mult)
Cat trebuie sa tragi dintr-un joint ca sa fii ok?
Vreau sa va intreb cum ma pot ingrasa la picioare.Am 1.72 si 44 kg. Vreau sa am un corp mai frumos,stiu ca unele fete s ar multumi cu un corp ca al meu, insa eu nu.
Hei tpueste un baiat in parc care se tot baga in seama cj mine, dar eu nu il prea bagam jn seama, si a plecat. De atunci il tot vedeam prin pafc, si ma tot gandesc la el. E foarte dragut, dar atunci nu...? (mai mult)
De ce roz e culoare DOAR pentru fete? :))) De ce nu pot si baietii sa o poarte? Cand eram mai mic, daca venea cineva cu ceva roz pe el, era luat in ras ca- i fetita, ca rozul e doar pentru fete. ...? (mai mult)
Deci fara deci. Imi place de un coleg dar nu prea vorbim. Dragi baieti, sa presupunem ca crush ul vostru va place dar voi nu faceti nimic...ce ati vrea sa discute ea cu voi?(mai exact cum sa se bage in...? (mai mult)
Am 16 ani aproape 17 si cand eram mai mic pe la 13- 14 ani spuneam ca nu vreau niciodata mustata asa ca preferam sa o epilez sa creasca mai greu! acum regret imi creste cu goluri si rara o sa...? (mai mult)
Urmează ziua prietenei mele care împlinește 17 ani. Ma gândisem sa ii iau un buchet de flori + o perna personalizata in forma de inima : perna are o fata roșie și o fata alba, doar ...? (mai mult)
Cum sa incep... a, imi cer scuze daca nu e categoria potrivita, m- am cam uitat la toate si cam asta zic eu ca se potriveste cu intrebarea mea... Anyway, peste cateva zile se apropie ziua...? (mai mult)
De cand eram mic eram ceva mai *fetita* pentru ca niciodata nu am intrat intr- o cearta mare sau nu am avut o bataie pe strada.Mereu cand cineva imi spunea ceva eu nu spuneam nimic pentru ca mie nu imi...? (mai mult)
Tocmai i am trimis mesaj unei fete pe messenger si nu mi raspunde, dar in urma cu 2 min a postat pe Facebook, deci ce pot face?
Acum cateva zile faceam gimnastica in parc cu mai multi prieteni, si pe rand au plecat toti acasa, pana am ramas eu cu o prietena si un prieten.(ei fac gimnastica demul timp si stiu multe chestii,...? (mai mult)
Hi TPU,vreau sa ma joc ouija, are ceva daca ma joc singura? ce se poate intampla?
Vreau sa-mi pun pearcing in limba sunt baiat cine stie cum e si cand se vindeca si ce am voie sa fac si ce nu pana se vindeca please
Buna, am fost impreuna cu un baiat cateva zile, iar dupa ne-am despartit pentru ca nu vorbeam deoarece nu aveam curaj, iar acum vreau sa fiu din nou cu el si sa am mai mult curaj, ce sa fac?
La Evaluarea Nationala de anul asta/viitor de clasa a 8-a, simulare cum vreti sa ii spuneti. Nu se mai da din Nuvela si Roman? Dau funda. Nu am idee cum sa ma exprim, sper ca intelegeti voi.
Buna TPU am nevoie de un psiholog ca sa ma lamuresc cu ceva.
Ce parere aveti la statul la camin? As vrea sa stau acolo pe perioada liceului, clasele 9- 12. Cum e acolo, ce conditii sunt, in general? Daca conteaza si zona, vorbesc de Craiova, poate aveti idee...? (mai mult)
Spuneti- mi detalii despre septum dar intors, gen sa iasa acele capete in nari, nu stiu ce denumire are, sper sa intelegeti. Detalii precum cat trebuie sa l tin in permanenta dupa ce mi- am facut gaura...? (mai mult)
Https://imgur.com/jbLDiUO Mai este vreo sansa sa-mi recuperez contul? Cum fac ticket?
am 17 ani si nu am avut si nici nu imi doresc sa am un iubit, baietii se uita la mine, si primesc multe mesaje de la baietii care ma plac, dar nu am niciun interes, imi place sa fiu singura. ...? (mai mult)
Am o intrebare sunt baiat vreau sa-mi pun pearcing in limba stie cineva cum e? Sau ce nu am voie sa fac dupa
Cate saptamani are acest an scolar?
Am o viata sociala inactiva. Aproape complet moarta. Cum mi-as putea face prieteni noi, fara sa par penibil si avand in vedere ca nu cunosc multa lume?
Am o problema, acum 3 luni parintii mei mi.au luat o trotineta de 2 milioane, destul de slaba si in ultimul timp au cazut rotile
am fost impreuna cu un baiat cateva zile si ne- am despartit deoarece nu vorbeam din cauza emotilor pentru mine fiind prima relație, iar eu vreau sa mai incerc o data cu mai mult curaj dar...? (mai mult)
Daca am 17 ani si sunt mai micut de inaltime am 1, 56 pot face ceva sa mai cresc sau daca ma apuc de sala ajuta. Mereu mi- s- a intamplat sa fiu respins de fete pentru ca sunt scund ( exista tratament...? (mai mult)
Anul trecut in iunie mi- a fost foarte rau m- am dus la urgente si eram racit la plamani adica totul parca era ca un vis si de atunci ma simteam rau mereu seara nu aveam nimic si ziua ma ...? (mai mult)
Creez o carte cu vrăjitoare, pe ce limbă as putea scrie vrăjile?
La ce licee poți intra cu media 6, 44? ( alegeți voi liceul şi profilul)vă rog
Am o întrebare. ....Sa zicem ca vreau sa dau la facultate și faza e ca iau Bac-ul dar n-am posibilitatea sa merg...Pot sa mă înscriu anul următor? Sau peste doi ani? Mulțumesc =)))
Vreau sa imi iau un telefon pana in 800 de lei. Vreau un telefon cu minim 5 inch si sa nu imi faca lag ( mai mult pentru jocuri la partea cu lagul). Vreau un telefon care sa arate bine. Ma puteti...? (mai mult)
Unde pot gasi episoadele din Chihayafuru sezonul 1, in romana?
Cum poti sa nu te mai droghezi? Fara sa intri in sevraj... Ignorati categoria.
Ma anteapa la inima cand trag aur profund
Am o problema si nu stiu ce sa fac. Am fost cu un tip 2 saptamani in care ne am vazut de 3 ori. Eu sunt bipolara si saptamana trecuta, sub influenta unei faze de bipolaritate, m- am despartit...? (mai mult)
Daca fac sala o data pe saptamana (picioare) si inca o zi antrenament acasa, se vor vedea rezultate? Nu pot sa ma duc la sala de mai multe ori pe saptamana. Funda!
Am si eu o problema cu parintii. Prietena mea cea mai buna ( e cu 2 ani mai mare decat mine), pe la vreo 13 ani si- a facut un iubit. Nu le- a spus parintilor pentru că sunt destul de posesivi...? (mai mult)
Credeti ca este vreo sansa sa scada limita de inaltime la Jandarmerie/Politie?
Am și eu nevoie de un sfat.as vrea sa reiau legătura cu un fost iubit care este in aceeasi școala cu mine deci ne vedem destul de des numai ca el ma evita se uita la mine da nu zice nimic sau...? (mai mult)
Hello de unde as putea descarca Windows Live Movie Maker l-am cautat pe google dar tot altceva mi se descarca. P.S. daca se poate sa fie fara virusi...
Buna, stie cineva daca uleiul de ricin stimulează cresterea părului si cum se aplica? Aici este vorba de barba, nu am barbă si vreau sa imi crească, cunoasteti alte solutii?
De ce prind curaj doar noaptea in fata unui băiat?:)))))
De ce nu le apare prietenilor din lista ca e ziua mea si am dat am selectat public
Nu mă pot hotărî dintre actor sau pedagog... vreun sfat? (Îmi plac amandoua deci fara "ce-ti place mai mult")
Hei, ma mai pot transfera in alt liceu daca școala a început acum o săptămână? Apropo sunt clasa a-XI a
Vreau să dau la un liceu din Suceava, cu media 7, 44...la ce profil credeți că pot intra?( alegeti voi, si liceul si profilul) vă rogggg
SALL daca am fumat maria nu iese la sange sau urina ca eu stiu ca iese doar la antidoping ca un prieten a facut analize dupa ce fumase de 3 zile si nu i-a aparut nimic la analize
am o problema mama mea, si tata (cred) dar in special mama, sunt foarte exigenti. Adica mama are impresia ca daca ies afara cu fetele in oras ori fac... sper ca ati inteles la ce ma refer... ori...? (mai mult)
Sunt bune plăcile de par de la Remington? Imi puteti recomanda si alte firme?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru9971 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Ion1989 întreabă:
angel6lust întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Copiii de la 402
Ai copilarit alaturi de Jesse, Nancy si Polly in clasa 402? Hai sa vedem cat de multe stii despre ei!