Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 14 Octombrie 2025 sunt:
Hei TPU un site sau link cu sez 2 din Skam de la ep 1 dau funda
Ce telefon imi recomandati? Sa fie Samsung si sa fie la un pret accesibil, mersi
tocmai am terminat Punchline si mi- a placut foarte mult va rog o lista de animeuri de genu(perverse ca pers principal avea o super putere care se activa cand vedea chilotii fetelor) nu imi...? (mai mult)
Daca am alergi la intepaturi de insecte, pot sa- mi fac tatuaj? Am 18 ani si imi doresc unul, dar din cauza alergiei, nu stiu daca imi pot face tatuaj.Heeelllppp Cel mai bun raspuns primeste...? (mai mult)
Este tigara electronica mai sanatoasa decat tigarile clasice?
Buna seara TPU! Imi poate spune si mie cineva toate profilele de la liceu+o explicatie pentru fiecare. DAU FUNDITA!
Am o problema, am canal de YouTube unde sunt anonima, și un copil încerca sa pună mâna pe canal, copilul acela se da drept mare om ca are in posesie Davidaescu o "casa de discuri" unde nu il asculta...? (mai mult)
Astăzi vreau să vă spun problema mea. Am 15 ani și fac box de 5 ani, 50 meciuri câștigate - 6 pierdute. Am o problemă foarte foarte gravă, în fiecare zi la școală și afară sunt...? (mai mult)
Buna, mi-am uitat parola de Facebook si as vrea sa pun alta dar nu mai am acel numar. Ce ar trebui sa fac? Dau funda
Am o problema si poate ma ajutati. Povestea e in felul urmator : Am o colega cu care am fost impreuna anul trecut si s- a despartit de mine dupa 3 luni pe motivul parinti (ca nu o lasau ...? (mai mult)
Imi place mult un băiat! Suntem in aceeași clasa iar el sta cu aia mai cu fițe. Însă el nu e ca ei. As vrea sa ii scriu dar mi- e frica ca va face screenshot conversației. Unul din prietenii...? (mai mult)
Am jignit o fata cu care ma intelegeam foarte bine spunand-ui ca nu o plac.Ce sa fac in acest caz?
Cine pote să-mi zice câteva texte Sa zici la o fata că e așa de frumosa e ca o brazilianca
Cum sa fac, ca să mi se îndeplinească o dorință? E vorba de iubire, nu de bani sau altceva. E cam ciudată întrebarea, dar of
Sunt super stresata. Intru in anul 4 cu 11 restante si mama nu stie ca le am, am bani ca sa le platesc, dar ma intreb daca este bine sa ii spun ca am restante sau sa ma fac ca ploua? Si ce as putea sa...? (mai mult)
Cum poti face bani infinit pe farming simulator 18?
Intrebare pentru baieti:Ce va atrage cel mai mult la o fata?
Cum pot sa imi fac o prietena
Bai, deci e complicat. Sunt în clasa a 10 a și m- am atașat foarte mult de o profa de a mea, și nu știu de ce am impresia ca începe sa devina crush ul meu. Știu ca e ciudat și sunt foarte confuză....? (mai mult)
De curand prietena mea cea mai buna mi- a spus ca vrea sa isi faca un tatuaj.Dar ca sa fie special pentru ea, vrea sa si- l faca acasa. Cerneala pentru tatuaje nu gaseste in oras si nici pe net...? (mai mult)
Salut, am 16 ani, sunt bisexual, de la un timp sufar de o depresie, in fiecare zi ma gandesc cum sa ma sinucid, ma gandesc mereu ca voi fi judecat, as dori sa vb cu cineva, dar nu pot.ce ar trebui sa...? (mai mult)
Va rog ajutati-ma vreau sa fac o surpriza amuzanta iubitului meu vreau sa ca zimbesc si sa o tie minte
Sper sa ma puteti ajuta cu niste sfaturi. Maine urmeaza sa plec intr o calatorie cude trenul si o sa fiu plecata 2 zile. Problema e ca am o pisicuta si nu o pot lua cu mine pentru ca nu vreau sa...? (mai mult)
Cum sa ma comport cu un baiat ca sa il fac sa ma placa?
Bună.E in liceu un băiat de care mi- a plăcut.Cand mă vede, se uita la mine, îmi cântă melodii etc.Nici nu ne cunoaștem, el fiind cu alta fata.Ce ar trebui sa înțeleg prin gesturile lui?(colega...? (mai mult)
Bună, mă numesc Radu si am o relație cu o fată de aproape 2 ani, însă acum 4 zile la suparare i- am zis niște cuvinte si a ales să rupă orice legatură cu mine insă imi raspunde la mobil si...? (mai mult)
BUNA TPUU! :( Fostul (care îl stiu de anul trecut care eram mai ceva ca fratii) sa întors la mine si a spus ca mă iubeste ff mult. Dar de la o vreme era foarte indiferent, nu imi mai dădea mesajee...? (mai mult)
Hei salut tpu.Am si eu o mica problema in legatura cu greutatea. Am 16 ani, am o inaltime de 1, 82, sunt baiat si am doar 53 de kg...stiu ca nomalul este undeva la 65 de kg dar pur si simplu...? (mai mult)
As vrea sa va întreb dacă vouă v- ar plăcea sa fiți considerați "cea mai responsabila persoana din clasa" sa fiți intotdeauna aleși sa cititi în fata clasei, sa fiți șefii clasei,...? (mai mult)
Am 16 ani si vreau sa imi castig singur banii. In apropiere este o spalatorie auto. Oare am sanse sa ma angajeze acolo (dupa scoala si in weekend)?
Bună,sunt clasa a 8-a și vreau sa ma pregătesc mai bine pentru examen și sa îmi achiziționez o culegere de teste. Ce editura îmi recomandați?
Buna TPU am o intrebare, am dormit sucit. si nu pot intoarce capul intr- o part ca ma doare
Am luat anticonceptionale Microgynon pe 1 cand mi- a venit ciclul. Acum sunt in a 15 zi a pastileleor. Dupa cum stiam, dupa cele 21 de pastile trebuie sa fac o pauza de 7 zile in care o sa imi...? (mai mult)
Mereu a fost aşa GREU?! Am auzt că ani de liceu sunt cei mai frumoşi ani... Dar cum a fost începutul? Adică şi vouă v- a fost greu? Cu schimbările astea... Şcoală nouă, colegi noi,...? (mai mult)
Am o problema.Acum vreo 2 ani de zile am intalnit intanplator un baiat si mi- a placut de el inca din prima zi.Nu am avut sansa sa vorbesc niciodata cu el si el cel mai probabil nici nu stie ca exist.Chestia...? (mai mult)
Am varsat paharul cu apa pe telefon. L- am pus la soare, iar in 20 minute s- a deschis cu 1% baterie si l- am inchis. L- am pus in orez o noapte, l- am pus la incarcat si nu se mai deschide. Telefonul...? (mai mult)
Eu m- am trezesc pe la 6: 00 și ma duc la Școala vin acasa mănânc și se face 16: 00 și mi- e somn ma culc și m- a trezesc pe la 20: 00 și tot mi- e somn si ma trezesc dupăia iar dimineața....? (mai mult)
Site-uri din Romania de haine?
Noroc TPU! Știu că această întrebare poate părea stupidă dar chiar dacă am 18 ani și mă pricep la învățătură dezavantajul meu este că nu știu să vorbesc cu o fată, mă panichez iar limba...? (mai mult)
Am nevoie de un sfat. Eu sunt in clasa a 9- a, uman si nu ma simt bine deloc. Nu am prieteni, doar cu colega mea de banca ce mai vorbesc, nu cunosc pe nimeni, toti sunt cu grupurile lor si...? (mai mult)
Stiu ca va suna prostesc, dar imi place de un baiat mai mare clasa a 10-a iar eu sunt a 6-a
Salut, vreau sa imi fac un grup de Facebook, dar nu gasesc un nume bun, ajutor!
Eu m- am trezesc pe la 6: 00 și ma duc la Școala vin acasa mănânc și se face 16: 00 și mi- e somn ma culc și m- a trezesc pe la 20: 00 și tot mi- e somn si ma trezesc dupăia iar dimineața. Ce...? (mai mult)
Ce ar trebui să fac cand ies la tabla la o materie si nu fac bine(chiar dacă este ceva foarte greu, nu pentru mine neaparat, ci pentru aproape toți din clasa) si apoi toți rad de mine(chiar dacă...? (mai mult)
sunt boboaca și am decis sa particip la balul bobocilor pentru ca toată lumea îmi spune ca fost super și as vrea și eu sa încerc. In 2 zile sunt preselecțiile, îmi poate spune cineva...? (mai mult)
anul acesta am decis sa particip la balul bobocilor. Este pe 3 Noiembrie și in 2 zile sunt preselecțiile. Ce întrebări ar putea sa îmi pună cei de a 12a? Sau ce trebuie sa fac?
Dacă eu fiind baiat intreb o fata daca vrea sa mearga cu mine la scoala si ea zice da si sa mergem mereru inseamna ca te place va rog ajuatima am 13 ani si ma emotionez foarte tare cand vorbesc cu fete...? (mai mult)
Buna, TPU! Am nevoie de o replica pentru cineva care te jignește ca nu ai forme. Funda
(CE SCRIU AICI ESTE LEGAT DE YOUTUBE!)Heei TPU. Puteți va rog sa- mi dați link- uri de la site- urile de: Muzica (tipuri muzica de inceput de Vlog sau muzica background de video) Efecte de muzica etc...Cea...? (mai mult)
Cand trimiti o poza in mesaje pe snapchat se pot bifa persoanele cărora vrei sa le trimiti poza sau poti trimite unei singure persoane?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru9971 întreabă:
Ion1989 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recorduri mondiale
Cat de bine te descurci cu recorduri care de care mai ciudate?