Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 13 Octombrie 2025 sunt:
Cum dau pe cineva afara de pe un grup pe Facebook lite?
Puteți sa- mi dați idei de videoclipuri pe YouTube? Vreau ceva original ce nu s- a mai făcut în Romania Ca de ex (Dacă Googlear fi om, gta, minecraft în viața etc). V- ați prins...? (mai mult)
Cum pot copiii sa aiba mai multa putere decat adultii? Azi a fost prima zi de voluntariat in spital, multe intrebari au aparut...
Am mai adresat odata intrebarea asta dar nu am primit niciun raspuns concret si convingator! Problema mea este ca eu sunt foarte depresiv, sufar din orice tampenie si sunt foarte sensibil. ...? (mai mult)
Buna seara TPU. Am și eu nevoie de ajutor ma confrunt cu o problema, de ceva Timp am pe scrot pe piele nu pe testicul ca un fel de Cos și pe lângă mai mici albe cel mare de la lenjeri ma jenat și...? (mai mult)
Am dat astazi orasul si am luat, am primit ceva foaie de la politist, cand pot incepe sa conduc?... in cat timp imi vine permisul?
Un program de invatat la romana si matematica pentru clasa a 8- a, va rog! Am meditatii marti de la 9 la 11 si vineri de la 8:30 la 10:30. Incep școala in fiecare zi la 1:30 si o termin in toate zilele...? (mai mult)
Eu vreau sa ajung la Frații Buzești la științele naturii. Acolo se intra cu 9, 84. Este posibil sa nu iau aceasta nota, însă am sanse sa iau la clasele de mate info nebilingve. Acolo se ia cu ...? (mai mult)
la voi cum a inceput prima relatie? prima iubire adevarata si la ce varsta? eu am 16 ani si nu am avut asa ceva pana acum, desi am simtit nevoia sa- mi fac o prietena nu am facut o :)), chiar...? (mai mult)
Am ajuns in stadiul ala de depresie in care nu mai am chef de absolut nimic, simt ca absolut nimic nu mai are sens, nu mai vreau sa aud oamenii cum vorbesc, vreau sa plec in lumea mea. Nu pot sa ma ...? (mai mult)
Este o fata pe care chiar o plac si ea ma place dar nu stiu ce sa-i zic, imi puteti da cateva sfaturi?
Am o intrebare la care as vrea sa-mi raspunda in special fetele. Voua fetelor ce va place mai mult, un baiat cu barba sau fara barba?
vreau sa stiu daca pentru sistemul audio(BASS) a unei masini conteaza calitatea casetofonului sau calitatea boxelor.
Stie cineva cum se numeste font-ul pentru meme-uri? Am nevoie urgent!
Pun unii niste intrebari gen, "Daca ma doare maseaua, trebuie sa ma duc la stomatolog"?...
Dieta cu kiefir functioneaza?
Hei. As vrea sa dau de băut de ziua mea, dar nu știu unde și cum sa fac. Ziua mea in octombrie, când voi împlini 15 ani. Sunt din Iași si sincer mi- ar plăcea și ideea de a merge la un club cu...? (mai mult)
Am vorbit mai deschis cu unul din prietenii mei, chiar cel mai bun. le care il consider fratele meu mai mic din alta mama cu care ma comport asa cum fatele meu mai mare nu a facut o cu mine. Iar aseara...? (mai mult)
Imi place mult de un baiat din clasa si maine merg cu el, cu bff- ul lui baiat si bff- ul meu fata in parc :) si nu stiu ce as putea sa fac sa il cuceresc (suntem clasa 6) ce as putea zice sau...? (mai mult)
Am numeroase complexe.Ce as putea sa fac? Ma vad urâtă, nas prea mare, ochi mici si plinuta. Am colege care mănâncă toata ziua fara a face sport si sunt suple iar eu tin dieta si fac sport...? (mai mult)
Puteti sa-mi dati ex de canale de Youtube americane originale cu idei originale? Poate cineva se uita la un yt american si are videoclipuri diferite ca la noi in Romania Dauuu funda :)
Cum aflu daca crush ma place,chiar daca el zice ca nu, dar prietenii mei zic ca da?
Cand incepe sa se faca frig? intelegeti voi la ce ma refer.o data, ceva?
Când poţi sa te transferi la un alt liceu, dupa un semestru sau dupa un an? In anii trecuti te puteai transfera si din prima luna de liceu.
Dau funda. Sunt in clasa a 11- a la mate- info, si sunt hotarata ca vreau mai departe pe medicina. Avand in vedere ca bacul e cam acelasi(doar ca la bio- chimie matematica e mai usoara), as...? (mai mult)
Salut bajeti si fete. Am nevoie de sfatul vostru, sunt in clasa a- 9a profesionala textile. Si vreau sa stiu daca dupa ce fac 10 clase, pot sa le continui la seral? sau la o scoala privata? pentru ca...? (mai mult)
2 persoane se iubeau foarte mult e vorba de mine si de o fata de 16 ani; ) ea era mereu alaturi de mine. eu am plecat in Anglia din acea zi ei iau disparut sentimentele fata de mine oare ce s- a...? (mai mult)
Ma doare o măsea când mestec pe ea. I- am scos nervul de 2 luni și nu avusesem probleme însă acum când o ating ma doare. Este o durere suportabila însă deranjează totuși. Când fac sport simt...? (mai mult)
Pentru mâine am de scris ce așteptări am de la ora de romana. Vreau un răspuns cat de badass posibil și de preferat nu ff nesimțit da badass
Buna TPU am o intrebare Cine joaca brawl of ages daca cineva joaca sa- mi scrie in comentarii si poate jucam impreuna ce ziceti? si inca ceva cum cistig carti noi? trebuie sa le cumpar sau le cistig facind...? (mai mult)
Buna am o mare problema va rog sa ma ajutati :((( sunt contipata rauu dar nu pot, nu imi vine sa nu fac. de fapt imi vine sa fac. si numai pot sa ma tin si daca ma duc la baie iese doar putin si se blocheaza...? (mai mult)
E normal sa am 1.60 la aproape 16 ani?
Va cer astazi un sfat. Am 18 ani. Am luat bacul cu media 9. Din pacate, nu am putut sa dau la facultate din motive personale si imi doresc sa dau la anul. Am depus cv- ul la diferite companii, iar...? (mai mult)
Lectiile la Romana din clasa 8? Nu le gasesc pe Google. daca stie cineva unde le pot gasi, mersi.
Imi puteti spune cu ce medie s-a intrat anul trecut in toamna la drept-stiinte administrative? va rog
Am o intrebare legata de agentii de paza, au voie sa- ti caute in ghiozdan / geanta? Am fost in Auchan sa- mi iau o sticla de suc si aveam ghiozdanul in spate, iar cand am iesit un agent de la...? (mai mult)
As avea si eu o intrebare.De vreo doua- trei am decis sa ma apuc sa fac ceva abdomene/mai multe exercitii pentru abdomen adica tot felul de abdomene de asemenea am reusit sa ajung la minunata performanta...? (mai mult)
Buna TPU imi puteti da idei de subiecte pentru un blog?
Ar putea cineva să ma ajute cu niste idei de felicitare pentru ziua de naștere. E vorba de un băiat care îmi place foarte mult si vreau sa-i spun cuvinte mai originale. Multumesc anticipat
Am incercat azi sa ma sinucid luand 4 pastile de paracetamol una dupa alta.Acum imi pare rau c-am facut asta si as vrea sa stiu daca voi pati ceva? Ajutati-ma, va rog.
La ce se refera taxa din, facultate cu taxa, ce platesti mai exact? Un exemplu va rog.
AJUTOR... Sunt fumatoare de 4 ani sunt acum in perioada aia ca sa il las Ma dor plamanii la spate respir foarte greu Spuneti- mi va rog ce sa fac mi- e foarte frica de un posibil cancer sau altceva Cine...? (mai mult)
Cum pot sa agat un baiat pe Facebook? Cum sa incep in asa fel incat sa il fac sa ma placa inca de la inceput?
Sall Sunt intr o scoala generala. si cei mai mari ca mine sar la colegi mei si la mine la bataie cand noi nu le facem nimic. i- am spus si la profesoara dar degeaba sunt prosti aia. astazi sareau la...? (mai mult)
planuiesc sa mi vizitez un prieten care sta foarte departe de mine, si pe langa ce am in cap sa i iau, vreau sa iau si ceva simbolic. M am gandit la un pandantiv din ala pentru 2 insa majoritatea...? (mai mult)
Nu știu cum sa procedez in următoarea situație : este vorba despre un fost iubit cu care am terminat- o cam urat deoarece el(cred eu ) și- a dat seama ca nu sunt înnebunită după el și a încetat...? (mai mult)
Cum sa agat un baiat pe Facebook? Gen ce sa ii scriu ca sa facem o conversatie cat mai lunga? Nu as vrea sa incep cu "buna, ce facin?" pentru ca el ar raspunde "bine, tu? " si nu am duce conversatia ...? (mai mult)
Voua cam cat timp v-a luat sa va obisnuiti cu colegii?
Idei de cadouri pentru o fata de 12 ani? Ceva ce ma poate scapa de fz maybe...
Tot vorbeam cu o fata pe Facebook si zilele aste a intrat la liceul la care studiez si eu, ei ii place de mine si mie de ea dar cu sa intru in discutie cu ea pentru ca vad ca ei ii este rusine.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
anonim_4396 întreabă:
m7PGmirelapopescu întreabă:
farcry444 întreabă:
tonyc7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tu stii?
Care e cel mai lung fluviu? Cat poate sari un cangur? Ce-ti poti rupe daca stranuti prea tare? Tu stii?