Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 10 Octombrie 2025 sunt:
Hey tpu.Am avut un bff ne înțelegeam foarte bine făceam totul împreună eram ne despărțite chiar dacă părinți noștri nu erau de acord cu prietenia. Ea a plâns de multe ori când ne- am certat...? (mai mult)
Ce inseamna "SAVAGE"?
Eu la liceu m-am adresat obraznic unei profesoare şi mi-a zis : "Te rog să nu-mi vorbeşti aşa pentru că nu am stat pe aceeaşi cărămidă cu tine la cutremur" Ce a vrut să zică?
Imi poate da cineva un video in care imi arata cum se trag inaltimile, medianele si mediatoarele intr-un triunghi optuzunghic?
Am 15 ani, sunt baiat. Întrebarea mea este dacă aş putea să cresc în înălțime vreo 10 cm până vara viitoare. Țin să precizez ca acum am 1.60 înălțime. Îmi puteți recomanda niste...? (mai mult)
:) Trec clasa a 11 a la unul dintre cele mai bune licee din tara, la profilul stiintele naturii. Insa am o mare problema. Nu vreau sa dau la medicina, nu suport biologia si nici chimia. Pasiunea...? (mai mult)
Va rog frumos ajutati-ma cu ceva. dati-mi si mie rezumat la Alice in țara oglinzilor de minim 2 pagini a4. Dau funda
mi- am luat un iphone la mana a doua si cand vreau sa finalizez contul Apple (id) imi cere card bancar si nu imi arata sa aleg optiunea 'Niciunul' si imi mai spune ca s- a atins limita de conturi...? (mai mult)
Care camin are conditii mai bune din Iasi? Petru Poni sau Mihail Sturdza.
Salut. La examenele de diferenta(cand te transferi de la un profil la altul) daca iei 4 la scris si 6 la oral vei lua examenul sau trebuie sa iei 5? Notele se afiseaza la final sau se afla direct
Iubita mea imi scoate ochii ca o intoxic cu manele! Ca ea nu asculta.Asculta doar pop si rock.Michael Jackson e viata ei :)) cine o mai fi si ala sau mai stiu eu ce cantareti cunoscuti. Zice sa imi bag...? (mai mult)
Nu stiti de unde as putea sa-mi cumpar niste casti de telefon de calitate mai buna din Ploiesti?
Hei, buna! Intr- o conversatie de pe snapchat, am salvat o fotografie si nu o pot face sa dispara. Conversatia fiind goala, daca dau swipe in jos, apare acea poza de acum 2 luni. Ce am de facut? Conversatia...? (mai mult)
am nevoie urgenta de ajutor.Va rog sa intrati pe acest site:https://ladys.ro/catalog_Ladys.php?affId=MD1UgChK si sa va inscrieti, eventual, daca aveti nevoie sa dati si produse comanda, dupa ...? (mai mult)
As avea si eu o intrebare am 16 ani si as vrea sa ma apuc de un sport.Stiu ca suna cam ciudat sa ma apuc la varsta asta ca majoritatea se apuca la varste mai fragede dar din cauza unor probleme ...? (mai mult)
Cum îmi pot face prieteni noi? Cunosc destulă lume, dar mă simt singur. Am câțiva cu care mă înțeleg bine, dar sunt prea puțini.
Ce parere aveti despre facultatea de psihologie? Se merita? E greu?
Nu pot să adorm, ma chinui de o oră și nimic. Ce as mai putea sa fac?
De ce uită toți de unde au plecat frate,te lasă pentru alții, fac asta pentru că tu vrei să-i ajuți să realizeze de fapt cum au ajuns. toți sunt falși. damn
Seaus :)! Am niste adidasi cu crampoane de metal detasabile (adica le pot scoate si inlocui cu altele). Exista vreo solutie ca sa fac acei adidasi fara crampoane, adica sa nu le mai folosesc sa umplu...? (mai mult)
Hei... exista magazine prin Bucuresti unde pot gasi hanorace "bucatti"? Stiu ca pot comanda de pe magazinul oficial, dar nu prea sunt sigur de mărime plus alte aspecte.
Cer ajutorul unor persoane care au cunostinte in limbajul SQL. Stiu baza acestui limbaj, vreau sa avansez putin. Sunt putin derutata, ce se cere mai exact pe piata in ceea ce priveste Database?...? (mai mult)
OFER FUNDA! Salut TPU! Vorbesc cu o fata de o luna ne am certat pentru ca dau mult hate, manelelor, tiganilor etc De obicei vorbim in fiecare zi si e foarte comunicativa. Am incercat sa deschid...? (mai mult)
Salut tuturor! Am cunoscut o fata minunata acum mai bine de un an, ne știam dinainte, dar nu vorbeam. Anul trecut, la începutul verii am început sa vorbim. Vara aceasta, dupa ce ne- am despărțit...? (mai mult)
Am 16 ani si 1, 60 inaltime. Tata are 1, 75 si mama 1, 60. O sa mai cresc? E extrem de important! Va rog!
Sunteti pro sau contra eutanasierii câinilor fără stăpân? Eu sunt contra! FUNDA celui mai original argument! :)
Imi poate spune cineva niste site-uri sigure de unde imi pot cumpara vans-uri originale? Sau nu neaparat vans-uri.
Am si eu o intrebare mai nasoala :( de ce nu mi se rupe ata sunt baiat si deja am facut sex de multe ori si de fiecare fata cand fac ma doare dar ata nu se rupe
Eu am 1, 76 si 51 de kilograme. Multi imi spun ca sunt slab si chiar asa e, dar faza e ca mananc mult si nu ma ingras. Mentionez faptul ca am 14 ani. E ok ce se intampla?
Hei, am 2 euro si nu pot sa-i trimit mesaj lui bongo
Imi puteti da idei de ce as putea vinde din casa ca sa dac bani? ..Credeti ca jucariile ar avea succes pe acele pagini pe Facebook? Sincer am o groaza si fiindca am o varsta care a depasit joaca...? (mai mult)
Salut cine ma ajuta si pe mine cu ceva eu am un canal de Youtube si înainte sa fac canalul de Youtube am luat o apk avee player de 4 zile ma chinui sa extrac clipul in galerie el se descărca rendering...? (mai mult)
Vorbesc cu o fata de o luna ne am certat pentru ca dau mult hate, manelelor, tiganilor etc De obicei vorbim in fiecare zi si e foarte comunicativa. Am incercat sa deschid subiecte noi astazi,...? (mai mult)
Ce rezolva tata ca ma amenință că dacă intru in mâinile lui nu stiu ce, il face sa se simtă mai bărbat ca vorbeste asa cu un copil de 15 ani? Dacă e cineva dispus să îmi devină un prieten(amic)...? (mai mult)
Am o mica- mare problemă. Ai mei vor sa dau la mate info, eu fac meditații de 2 ani (doar vara pentru că în timpul anului școlar nu pot). Anul asta trebuie sa dai examenul. La romana știu...? (mai mult)
Ce parere aveti despre liceul Eminescu,liceul Matei Basarab si liceu Ion Barbu (toate din Bucuresti)? Cum sunt profesorii? Dar colectivul? Au activitati extracurriculare? Daca da, ce?
Ce părere aveți despre facultatea de psihologie? Se merită? Puteți să îmi dați mai multe detalii despre asta? Ignorați categoria...
Buna ziua dragi prieteni, am vreo sansa de vreun job la 16 ani? Avand in vedere, ca ma pricep la ceva? Vreau parerile voastre, si dau si funda
Uneori as vrea sa ies afara, dar n-am cu cine. Nu ma simt prost singur, dar as prefera sa ies si afara. Cum as putea rezolva problema asta?
Stie cineva ce telefon are Anne-Marie Chelariu de la Vlogul de Marti?
Ofer, recompensa in bani pentru cine reuseste sa imi spuna cum se numeste un film dupa ceea ce imi aduc aminte. In urma cu 8 ani am vazut intr o noapte un film pe HBO in care tot ce mai tin...? (mai mult)
O fată mă tot respinge și nu i-am făcut nimic, eu chiar vreau să vorbesc cu ea, dar ea îmi vorbește-n scârbă și nu știu ce să-i fac.
Vă rog intrați pe acest link (e un link către o ținută de pe un podium) și spuneți- mi dacă știți cum se numește felul acelei pălări. Am tot căutat pe google, însă nu am găsit, dar ...? (mai mult)
Dumnezeu e real sau nu?
Se aproprie ziua de nastere a celei mai bune prietene si sunt putin in incurcatura. I- am cumparat pana acum 2 carti pe care stiu ca si le dorea de multa vreme dar nu este suficient. Asa ca ...? (mai mult)
Am o colega de clasa si as vrea sa fiu cu ea ne-am intalnit de cateva ori vara asta dar a fost si prietena ei acolo cum fac sa fie iubita mea? Am 12 ani si ea la fel
Cica fiecare om s- a nascut cu o anumit talent sau pasiune. De exemplu, unul s- a nascut cu talent la desen, altul s- a nascut sa joace fotbal, altul s- a nascut sa cante. Chestii la care nu orice om,...? (mai mult)
Sunt baiat, am 15 ani, inaltimea 1.75 cm si 83 de kg, de la inceputul verii am inceput sa iau in greutate, (aveam 72 de kg).Ce exercitii imi recomandati ca sa slabesc?
Sambata ma duc la majoratul unei fete. Ce cadoi sa-i iau? Dati idei! Si fetele pot da. Multumesc.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onurReal1 întreabă:
Sawarekh întreabă:
9PM întreabă:
Faranune2004 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mica Sirena
Ai urmarit aventurile lui Ariel cu sufletul la gura in copilarie? Afla cat de multe stii despre ea!