Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 9 Octombrie 2025 sunt:
Unde pot cumpara online din Romania tricouri supreme ( 1; 1 sau originale )
Cen Nick Aveti La Jocuri? xd
Hey TPU! Eu cu cmbp am inceput o afacere la garaju lui(la mine zici ca e o cladire dupa o bombardare) Din fericire avea doar niste lucruri care au incaput la mine in masina oricum Afacerea noastra ...? (mai mult)
Cum vi s-a părut perioada în care sunteți boboci?
Bună seara asi avea o întrebare pe data de 20 iulie am vrut ultima menstruație in luna august nu am avut de loc nimic iar azi mi- a venit o pata maronie ce ar putea fi menționez că am făcut testul...? (mai mult)
Mi am stricat parul cu o pudra decoloranta.Mi l am deschis foarte mult este prea blond iar eu eram saten. Întrebare :care firma devopsea castaniu- saten credeți ca este mai buna pentru a- mi acoperi ...? (mai mult)
Hey ^^. Vreau si eu o lista cu cele mai tari anime-uri pe care le-ati vazut! Sa imi spuneti ce gen de anime este si daca se poate sa aiba si grafica buna. Funda ♡
ATENȚIE : DOAR PENTRU FETE. Buna eu am 11 ani aproape 12 si am început sa observ ca pe lenjeria intimă îmi apar secreți de lichid transparent gelatinos. Ce este si ce se întâmpla cu acea substanța...? (mai mult)
Buna, am 12 ani, si am observat ca am o mica albeata la zona genitala, linga,, clitoris" sau cum se mai numeste. Intrebarea e pentru fete! Nu ma mananca! Nu ma ustura! Nimic! E ceva grav?
Hei TPU daca imi fac dintii cu patentul precum ai lui melanie martinez doare?
Caut prietena Slatina Olt, 14 ani 1, 83 înălțime
Hey fetele incepe scoala si imi este putin teama sa nu ma patez cand sunt la menstruatie si sa rada niste dobitoci mine
Buna, cât durează un examen de corigenta la fizica? Trebuie data și proba orala? Gen, cât durează în total?
Buna seara, am o problema, am 16 ani, iubitul meu fumeaza, si acum ceva timp i.am cerut si eu, cand lucram la salon fumam o tigara pe zi, nu exageram, dar acum ca nu mai lucrez nu am cum, si nu...? (mai mult)
rog in primul rand seriozitate.Bun as avea mai multe intrebari. In primul rand am 15 ani doar ca sa stiti ca sunt adolescent bun in afara primul rand nu stiu unde ar trebui sa ma rad frecvent...? (mai mult)
Buna, va rog mult ajutati-ma cu un tratament, pastile ceva pentru cresterea parului...m-am tuns recent si mi-a luat foarte mult din par, arat oribil cu parul scurt
Cum sa indepartez o fata de un baiat? ei nu sunt impreuna fata n-are prieten si vreai sa o indepartez de acea persoana! motive personale
Ce trebuie sa fac ca sa ii las pe cei cu cerere de prietenie sa ma urmareasca?
De ce nu mai pot vedea rezultatele la bac din alți ani pe edu.ro?
Peste vreo 7 zile incepe scoala si nu stiu cu ce sa ma imbrac:)) Deci, sunt baiat si am intra la un liceu destul de bun pe profilul sportiv. In prima zi mi- as lua o pereche de jeansi rupti...? (mai mult)
Ce parere aveti despre politicieni? Credeti ca li se potriveste animatia asta? https://www.youtube.com/watch?v=MGfHKQqNpBM&t=1s
Ceva filme bune horror sau thriller?
Buna TPU Eu am o colega de clasa de care imi place foarte mult si suntem cam cei mai buni prieteni, mereu unul langa altul. Vineri am fost la un majorat, iar la un moment dat a zis ceva de genul ca...? (mai mult)
Ajutooor, foarte urgent, am un Huawei p8 lite 2017 si i am fisurat ecranul, aveti idee cam cat m ar ajunge sa il inlocuiesc?
Buna TPU ce sa fac sa nu ma mai doara cand ma epilez cu epilatorul? Am un epilator Philips Satinelle Dau funda
Bună voi ăștia de pe aici, vreau și eu sfaturi URGENTE! Deci problema mare e ca sorumea fratumiu tata unchumu mătușa Ma forțează sa mănânc ciorba. Chiar îmi baga și pe gat și...? (mai mult)
As dori sa ma ingras in zona picioarelor... Sfaturi?
Bună,tpu..nu pot urmari pe instragram, nu am urmarit pe nimeni..de ce? Dau funda
Sunt cumva camere de supraveghere la CinemaCity? Vreau sa merg la Anabelle 2 cu un prieten si el are 17 ani ( filmul e interzis minorilor ). M- am gandit sa iau 2 bilete cu taicamiu si colegul meu...? (mai mult)
de curând am amenajat într- o cameră din apartamentul meu un mini salon cu servicii de *Epilare cu ceara de unica folosinta*Vopsit gene*Laminare gene *Stilizare sprancene*Vopsit sprancene,...? (mai mult)
De ce fetele care isi pozează țâțele și curul de multe ori îi consideră pe băieții care își pozează penisul sau pătrățelele ca fiind narcisiști?
Bun deci..nu știu ce se întâmplă cu mine. Sufăr foarte tare, am fost diagnosticata in trecut de 3 ori cu depresie și de atâtea ori am stat la spital. Totul era relativ bine până acum 2- 3 săptămâni...? (mai mult)
Bună... am văzut la tv ca primarii cer amânarea noului an scolar, au vreo sansa?
Buna TPU Ieri am fost la un majorat, iar mie imi place foarte mult de o prietena, si odata nu stiu cum intra ceva in discutie si zice ea ceva de genu ca "are aproape 18 ani si nu a sarutat pe nimeni"...? (mai mult)
Cu totii stiti ca incepe scoala. Si as avea cateva intrebari... In vacanta, am vazut colege facand live uri(cu ele impreuna) sau le.am vazut acasa una la alta, sau in parc, cred ca ati inteles.M-...? (mai mult)
Stie cineva daca are nevoie vreo pizzerie, magazine, etc.de oamenii care sa imparta pliante din Timisoara? si daca da cu cat sunt platiti cei care impart pliante?
Va salut TPU, as vrea sa-mi dati un sfat de cresterea inaltimii mai rapida, am 1.72 as vrea sa ajung macar pana la 1.75, mersi,
Vreau sa imi fac o surpriza prietenului meu... Imi poate da cineva codul de activare GTA 5? Sta de o zi pe net sa tot caute...si voi v-ati bucura!
Nepoata lui Satan mă place ce ar trebui sa fac? Dau funda
Daca ma duc la decathlon imi poate personaliza un tricou pe loc?
Buna am 13 ani si mi- a intarziat menstruatia 9 zile.Mi- a venit prima data in iunie anul acesta apoi mi- a venit iulie tot anul acesta si in august nu mi- a mai venit.Ce se poate intampla de ce nu imi...? (mai mult)
Hei TPU, în timpul ăsta cum as putea sa fac un insectar ușor? Cred ca o sa pun insectele pe un scart, și o sa le împung cu o scobitoare ca alta idee nu am :))). E ok așa, de unde sa fac rost...? (mai mult)
Pe cat incepem scoala pe 11 sau 18 septembrie 2017?
Hei dragiilor. Ieri m- am certat cu prietenul. Nu m- am așteptat să iasă atât de rău. Dar aseară am avut un vis legat de un fost prieten și de el. Până la urmă e doar un vis. Dar, ce îmi sugera...? (mai mult)
Imi puteti spune unde gasesc cartile harry potter audio? Dau funda
Ce sporturi ajuta cel mai mult la creștere?
Stie cineva un program pe pc sau o aplicatie pe telefon sau chiar pe ambele in care sa introduci un text in limba engleza si o voce sa ti- l redea! Si sa poti modifica si videza cu care este...? (mai mult)
Mai e puțin și începe școala, intru la liceu - clasa a 9a - și trebuie să îmi mai cumpăr niște jeansi. Am găsit pe site'ul celor de la Bershka câteva perechi super ok, dar nu...? (mai mult)
Sallut, cine îmi poate da un site sau vreo aplicaţie cu cărţi online în format FB2, sau alt format standart pentru cărţi online?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Cupă_Daniel_1992 întreabă:
andrei1s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Internet & istoria internetului
Petreci mult timp online, dar cate stii de fapt despre internet?