TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Adolescenţi

Adolescenţi

• 1099
  • 1100
  • 1101
  • 1102
  • 1103
racheel
în 30 August 2017 | racheel întreabă:

Hei! Imi putea da doua exemple de piese bune pentru lyric prank. Acest prank vreau sa il fac celor mai bune prietene, si as vrea sa fie ceva gen tradare, minciuni, etc. Am privit si la alte prank‑uri...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Trus
în 30 August 2017 | Trus întreabă:

Este cineva la liceul pedagogic Carmen Sylva din Timisoara?

3
Răspunde Raportează
Annabella9719
în 30 August 2017 | Annabella9719 întreabă:

Ofer funda! Am o sora mai mica(8 ani)si incepe clasa a doua.Doar ca l- a terminarea clasei I am observat un comportament ciudat la ea.Mi- a luat ceva timp sa imi dau seama cine e raspunzator.Se pare ca...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Jhonny312
în 30 August 2017 | Jhonny312 întreabă:

Hey, am auzit ca pe la hollywood toate vedetele sunt cu iluminati(cu satana). Chiar numai sunt si vedete(actorii/cantareti) care sa nu aibe nicio legatura, deoarece vad tot timpul msj si indrumari bune...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Anngela
în 30 August 2017 | Anngela întreabă:

S-a uitat cineva la anime ul Inuyasha? Daca da sa imi dea mesaj privat PWP

0
Răspunde primul Raportează
Dary27
în 30 August 2017 | Dary27 întreabă:

Poți să cumperi de pe ebay din România? Cum vine cu transportul? Plătești în dolari sau lei?

10
Răspunde Raportează
AlbertMihai
în 30 August 2017 | AlbertMihai întreabă:

Am 19 ani si marimea penisului meu este de 12cm, este normala aceasta marime? Sunt virgin si n- am idee daca o femeie este satisfacuta doar de 12 cm. As vrea sa primesc raspunsuri de la persoane care...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
VasileVasile2345
în 30 August 2017 | VasileVasile2345 întreabă:

Am 14 ani, sunt băiat si de vreo luna imi iese pe fata in exces par sau puf ( nici eu nu stiu ce =)) )... Se vede urat si as vrea sa dispară.. ce pot folosi? Nu as vrea sa dau cu lama. altceva...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Dianax124
în 30 August 2017 | Dianax124 întreabă:

Hei dragiilor, am nevoie de un sfat. Eu am aproape 14 ani si in urma cu aproximativ 2 luni mi- am marturisit iubirea fata de cel mai bun prieten care are 19. Obisnuiesc sa imi fac prieteni mai mari ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 August 2017 |

Helău pipăl! Cf fetele mhele? Glumesc. Ase, am incercat si eu sa fac flotari, dar nu imi iese.E asa greu si incep sa imi tremure mainile si mda. :D Ce as putea face?

3
Răspunde Raportează
thegoatgirl
în 30 August 2017 | thegoatgirl întreabă:

Cat costa un iphone 6?

3
Răspunde Raportează
thegoatgirl

E gresit sa imi placa besinile? Prietena mea uraste cand vorbesc despre besini dar eu le ador. Ce ar trebui sa fac sa o fac si pe ea sa le adore?

5
Răspunde Raportează
thegoatgirl

Deci...crush are un ordin de restrictie impotriva mea. Ce fac?

3
Răspunde Raportează
didi13842
în 30 August 2017 | didi13842 întreabă:

De la ce vârsta poti plati ratele? De ex vreau sa merg cu chitanța cuiva si vreau sa plătesc, am voie daca am sub 18 ani (nu ratele mele)? dau funda.

4
Răspunde Raportează
Qwertyuiop2004
în 30 August 2017 | Qwertyuiop2004 întreabă:

Trec în clasa a 7 și vreau să vă întreb dacă sa vin cu părinții și ce ar trebui sa îmi iau

2
Răspunde Raportează
Beremagica
în 30 August 2017 | Beremagica întreabă:

Este cineva la liceul carmen sylva din Timisoara profil filologie? Va rog imi puteti spune cum e ca trec a 9

0
Kingdavid66
în 30 August 2017 | Kingdavid66 întreabă:

Caut tovaras/tavarasa pentru liceu, voi fi boboc și nu cunosc mai pe nimeni pe acolo, cine este de la liceul nr3 Târgoviște sa răspundă sau cine este din apropierea liceului

1
Răspunde Raportează
PrivesteCatreCer
în 30 August 2017 | PrivesteCatreCer întreabă:

Ce parere aveti de 13 reason why si de ce este asa rau vazut? Mi se pare un serial bun

9
Răspunde Raportează
Beremagica

Merg la liceul pedagogic carmen sylva din Timisoara si nu stiu daca sa iau vreun părinte cu mine (clasa 9)

1
Răspunde Raportează
Beremagica

Cine este la liceul pedagogic Carmen Sylva din Timisoara imi poate spune si mie ca am intrat la filologie si nu stiu daca sa vin cu vreun părinte sau nu

1
Răspunde Raportează
Silvia0cookie
în 30 August 2017 | Silvia0cookie întreabă:

Am 13 ani și înălțimea: 1.40- 1.50. Dacă de acum o sa încerc sa mănânc mai puțin (adică fără sa mă satur) și cu mai puține dulciuri sa zic așa o sa mai slăbesc nu? Mă gândesc...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Andrada134
în 30 August 2017 | Andrada134 întreabă:

Buna TPU am si eu o nelamurire.mi- a intarziat ciclul menstrual 8 zile. ultimul contact sexual a fost protejat dar acum 2 luni am avut contact sexual neprotejat si si.a dat drumul in mine.mi- am dorit...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Georgiana_Lorena_1993
în 30 August 2017 | Georgiana_Lorena_1993 întreabă:

Vreau sa iau un borcan si sa pun in el niste biletele cu mesaje pentru ziua celei mai bune prietene.idei de mesaje?

2
Răspunde Raportează
nicoletaaaaaaaaa
în 30 August 2017 | nicoletaaaaaaaaa întreabă:

Iubitul meu dupa 2 saptamanii de relatie cu el m.a intreba daca vreau sa facem prostioare iar eu am spus nu, mentionez ca el m- a intrebat dupa ce aveam 2 saptamanii, iar acum avem aproape 2 luni...? (mai mult)

24
Răspunde Raportează
ANONIMAAA37
în 30 August 2017 | ANONIMAAA37 întreabă:

Ce fac daca tot orasul vrea sa ma bata?

6
Răspunde Raportează
Raphahell23
în 30 August 2017 | Raphahell23 întreabă:

Hei! Cineva cu chef de vorba? :)))

2
Răspunde Raportează
SmecheruDeLaCraiova
în 30 August 2017 | SmecheruDeLaCraiova întreabă:

Cum iti faci iubita la liceu? Adică doar nu te duci si ii spui ca o iubesti, ca te faci de ras, nu? Funda

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 August 2017 |

Buna TPU... Deci am o problema si inainte sa incep vreau sa va spun ca nu am chef de ratati inchisi la minte care sa faca misto. Deci da... sunt gay si am 12 ani si am inceput sa ma indragostesc de ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Alina2603
în 30 August 2017 | Alina2603 întreabă:

Acum o ora am'luat 10 pastile de paracetamol apoi am vomat. Mai exista risc? nunstiu ce sa fac, acum regret.

2
Răspunde Raportează
ElnMurg2007
în 30 August 2017 | ElnMurg2007 întreabă:

Acum doua zile am vazut poze cu baiatul pe care il iubesc dupa mult timp...era cu iubita lui in acele poze. Am fost foarte uimita. Adica imi doream mult sa vad poze noi cu el, sa vad daca s- a mai schimbat,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 August 2017 |

Mi- am stricat somnul rau....ma culc pe la 6 dimineata, cateodata stau pana la 12 ziua si apoi dorm.Ma trezesc pe 5 dupa- amiaza / 8 seara. Ce sa fac?...e chiar enervant. Nu merge cu alarma, cand o...? (mai mult)

17
Răspunde Raportează
SmecheruDeLaCraiova
în 29 August 2017 | SmecheruDeLaCraiova întreabă:

Cum sa termin 10 modele de test de admitere la liceu până vineri seara? Un test conține 12 exercitii de gramatica si 2 compuneri. URGENT! Fără răspunsuri gen, , Puteai sa le faci in restul verii",...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AnaAna23
în 29 August 2017 | AnaAna23 întreabă:

Trec clasa a noua. In prima zi de liceu se merge cu parintii? nu ca ar fi o regula, dar intreb. voi cumfaceti sau ati facut?

3
Răspunde Raportează
Kingdavid66
în 29 August 2017 | Kingdavid66 întreabă:

Cine are un orar pentru mate-info la liceul ion heliade?

2
Răspunde Raportează
Jhonny312
în 29 August 2017 | Jhonny312 întreabă:

Hey,TPU cine poate sa-mi spuna si mie un msj,gluma,banc, vorba motivationala?

0
Alina_Alii_1999
în 29 August 2017 | Alina_Alii_1999 întreabă:

Heii! Pot sa fac cumva o postliceala de asistenti in timp ce sunt angajata ca infirmiera in Brasov? O sa urmez un curs dupa care vreau sa ma angajez problema este ca o sa fac si postliceala. Credeti ca...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
folesteanu
în 29 August 2017 | folesteanu întreabă:

Salut, am un pui de pitbull si nu stiu ce nume sa ii dau. niste idei? pentru baiat.

2
Răspunde Raportează
Ofatacuvise
în 29 August 2017 | Ofatacuvise întreabă:

L- am mintit pe iubitul meu ca stiu sa cant la chitara, nu stiu de ce am facut asta, cred ca, ca sa il impresionez.Si acum nu stiu cum sa ii spun ca de fapt nu stiu. M- ar crede o mincinoasa :( Heelp....? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
GPA
în 29 August 2017 | GPA întreabă:

Nu mai suport prostia omeneasca. Nu pot sa mai sufar in tăcere. Adesea văd cu ochii mei, oameni proști, inculți și demni de mila. Vreau să povestesc o parte din viața mea, asta pe la 14 ani....? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Annabella9719
în 29 August 2017 | Annabella9719 întreabă:

Sunt insarcinata si am greturi foarte des! Si daca merg cu masina imediat vomit.Parca m- as urca intr- o bomba cu ceas! Nu- mi trebuie decat 2- 3 minute si deja simt cum imi vine apa aceea in gura, inainte...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
PizzaMasin3
în 29 August 2017 | PizzaMasin3 întreabă:

De ce este pacat sa te uiti la filme XXX fara sa te masturbezi?

6
Răspunde Raportează
Silvia0cookie
în 29 August 2017 | Silvia0cookie întreabă:

Hey vrea sa știu cum pot slabi prin ceva eficient si mai ușor am. încercat cu sport : mi am pus o aplicație pe telefon cu 30 de zile în care sa fac diferite exerciții: pentru abdomen și tot corpul...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 August 2017 |

Cum scapi rapid de depresie? (Fara sa merg la psiholog) De preferat sa nu-mi dati link-uri ci raspunsuri concrete. Ms :\

6
Răspunde Raportează
SmecheruDeLaCraiova
în 29 August 2017 | SmecheruDeLaCraiova întreabă:

E normal sa am 13 ani, sa am 1, 70 si sa nu mai fi crescut in înălțime de 7 luni? O sa mai cresc?

2
Răspunde Raportează
xShifT
în 29 August 2017 | xShifT întreabă:

Ce facultate imi recomandati, daca imi place foarte mult informatica? Sunt pe clasa a ix si inca nu m- am decis la ce falcultate sa dau, sunt la profil matematica- informatica.Ce facultati...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Mrr2000
în 29 August 2017 | Mrr2000 întreabă:

Saluuut TPU! Cel mai bun prieten al meu s- a indragostit de o prietena si sincer. ma simt un pic geloasa. Nu e numai vorba despre asta, d9ar ca fata respectiva joaca baietii pe degete si nu vreau sa imi...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
PopescuSimona
Întrebare recomandată în 29 August 2017 | PopescuSimona întreabă:

Heeii, stiti vreun tratament ceva pentru cresterea parului?

8
Răspunde Raportează
CezaraEM
în 29 August 2017 | CezaraEM întreabă:

Stie cineva unde gasesc si cat costa un popsockets? As vrea sa iau dintr-un magazin, nu de pe internet! Merci frumos & FUNDA :-*

0
Diabloo
în 29 August 2017 | Diabloo întreabă:

Cum se prezintă un tatuaj infectat?

2
Răspunde Raportează
Kingdavid66
în 29 August 2017 | Kingdavid66 întreabă:

Cine știe dacă clasele 9-10 de la liceul ion heliade învață de dimineața sau după masa?

4
Răspunde Raportează
  • 1099
  • 1100
  • 1101
  • 1102
  • 1103
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • RealSoul1997
    trimisă acum 9 ore

RealSoul1997 întreabă:

Dac? ast?zi, a?i avea, ocazia unic? s? elimina?i definitiv!, o companie care produce toate m?rcile de ?ig?ri, energizante redbul, cipsuri alcool, dulciuri ?i alte chimicale ultra procesate,...? (mai mult)
    23 răspunsuri
  • Ion1989
    trimisă acum 14 ore

Ion1989 întreabă:

Inainte de 1989 toate alimentele/mancarea care mai era prin magazine sau chioscuri erau produse naturale macar? Erau produse naturale fara chimicale? In ziua de azi cred ca toata mancarea asta sau alimente...? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • Ion1989
    trimisă acum 5 ore

Ion1989 întreabă:

Dupa parerea mea democratia a facut mai mult rau decat bine. Pentru ca in ziua de azi scoala nu se mai face, profesorii nici macar nu se mai ocupa, pur si simplu nu ii intereseaza ei vor doar sa ia salariul...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • Raufamat10
    trimisă acum 20 ore

Raufamat10 întreabă:

Salut????,caut sa lucrez contractor militar. Sugestii, recomand?ri? Experienta desigur n domeniul armelor sa spun asa
    12 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.707
  • Întrebări: 3.951.701
  • Răspunsuri: 17.644.402
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 23 minute
Ce zici de un quiz?
Automobile

Automobile

Iti plac masinile? Dar cat de multe stii despre istoria lor?

Start quiz
Categorii
  • 651.921 Adolescenţi
  • 55.530 Afaceri & Financiar
  • 22.862 Artă şi Cultură
  • 72.714 Auto & Moto
  • 144.214 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.994 Carieră
  • 20.322 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.903 Conversaţii