Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 7 Octombrie 2025 sunt:
Am 22 de ani, si sunt virgin. Imi este rusine sa zic dar aia e. Pe scurt, când am vrut sa ma dezvirginez nu am putut, nu mi s- a sculat. La filmele. cand ma masturbam era blana. Cand a vrut sa se puna...? (mai mult)
Heei, cum pot sa invat semnele de circulatie?
Stie cineva sitatia de la caminul 8 Hasdeu(Cluj Napoca) in legatura cu numarul de studenti dintr o camera? Gasisem intr- un loc ca e vorba de camera de 2 dar nu gasesc poze ca sa vad cum arata o camera.Cineva...? (mai mult)
Mie imi place foarte mult de un baiat, am inceput sa vorbim prin septembrie iar cand am venit in vacanta de iarna la bunici, ne am intalnit, a fost foarte frumos ☺ ne am sarutat..intelegeti voi(nu...? (mai mult)
Stie cineva un loc de unde se pot cumpara navigatii functionale de Toyota Avensis la un pret bun? ( undeva in zona Buzaului, Brailei sau Bucurestiului).
O sa imi fie foarte greu la liceu. Eu sunt de la tara si am fost repartizat la un liceu din oras. O sa imi fie foarte greu departe de familie, de prieteni. O sa trebuiasca sa ma adaptez la o alta scoala,...? (mai mult)
Eu chiar aş dori sa creez o trupa. Vreau sa fim o trupa de rapperi. Cine vrea sa se bage imi puteti lasa in comentarii raspuns cu daca vreti sau nu si/sau ce vreti voi.
Am 13 ani, fac 14 anul viitor pe 25 februarie, pot merge la sala? Daca nu pot merge la sala, ca sa fac patratele mult mai usor ce sa fac? Multumesc.
Eu sunt Andrei, am 15 ani si 4 luni, am 1.83, din Bucuresti. Eu sunt adolescent, vorbesc cu greu asa. politicos, deoarece sunt obisnuit cu limbajul de cartier.Eu sunt adolescent, si nu am...? (mai mult)
Salutare. Ieri la aqua- magic din Constanta am facut cunostinta cu o fata din Alexandria. Problema e ca am stat ce am stat cu ea in apa, si a trebuit sa plece la masa. Nu am apucat sa ii cer o adresa...? (mai mult)
O prietena de- a mea mi- a zis să pun următoarea întrebare : ei îi place de un băiat x care o să fie în clasa cu ea. Cu câtva timp în urma au vorbit pe Facebook despre intrarea la liceu ...? (mai mult)
Sfaturi pentru anii de studentie intr-un oras strain? Multumesc
Am o problema De vreo 2 3 luni ma simt prea zen ex:la banchet i Am dat sacou la o colega ca eram afara si ii era frig si si la intrebarile care le răspund pe site răspund prea profund etc. (nu ii genu...? (mai mult)
Am ramas corigent si mie teama ca nu o sa iau corigenta! Ce sa fac?
Seara buna. Cred ca cu toții știți ca a fost vacanta și imediat se termina. Nu mi- au fost date teme pentru vacanta și din cauza asta am uitat aproape toată materia din toată clasa. Cum as putea...? (mai mult)
Ce ati invatat pana acum in viata?
Spuneți-mi ce alinturi sa folosesc pentru o fata care poarta ochelari. Nu vreau alinturi stupide!
SAlut Imi poate recomanda si mie cineva o sală de fitness in sibiu aproape de universitatea lucian blaga? Spuneti-mi si părerea despre sală, etc Funda
Cum o conving pe mama sa ma lase sa ma epilez pe maini? Am 12 ani si cred ca a venit timpul sa o fac.Ea imi spune ca la 18 ani s-a ras prima ora pe picioare si tot asa :(.
Am o mica dilema! Eu am intrat la cel mai bun liceu din judet, si aici, din cate am inteles sunt profesori destul de duri! Am intrat la bilingv engleza! Parca mi- e frica! Mi- e frica ca s- ar ...? (mai mult)
Hey TPU! Deci, cam de pe la inceputul anului, vara- mea de 11 ani a inceput sa fumeze. Totul a inceput cand si- a facut o asa zisa "cea mai buna prietena" si de atunci a invatat- o numai lucruri rele....? (mai mult)
am 2 prietene tare bune insa 1 cred ca se cam foloseste ptc nu are cu cine prieteni :( alta pare ft sincera si buna la inima insa uneori e cam rautacioasa si imi zice porecle urate :( nu o sa...? (mai mult)
Am o relatie de cateva saptamani cu un tip. Eu peste ceva timp ma voi muta in Olanda, merg la facultate, el ramane in Romania. Inainte sa fim impreuna, el a aplicat la ceva program cu excursii...? (mai mult)
în trecut vorbeam cu o fata super ok și intr.un timp relativ scurt am început sa ne placem, vorbeam foarte mult, ne întâlneam mereu...dar când am întrebat. o dacă vrea sa fim împreună...? (mai mult)
Vreau sa ma transfer la alt liceu dar media la purtare 9, 50. Conteaza daca la transfer?
Ce părere aveți despre tumblr? Credeți că este un mod mișto prin care vă puteți exterioriza postând? Vă reprezintă ce postați? Ce temă abordați?
Ce paere avet de facultatea dunarea de jos din judet.braila?
Hei TPU Sunt pe stop si maine trebuie sa imi cumpar blugi. ce fac. adica gen cum ii probez? Daca se pateaza? Ati patit? Urgent pls
Câtă baza și aromă trebuie să pun pentru o sticlută de 100 ml?-tigara electronică
Ma plicitisesc foarte tare si din pacate nu am cu cine sa ies afara pentru ca prietenii mei prefera sa stea in casa la calculator in loc sa iasa afara. Dati- mi sugestii cu ce sa fac. Ma plictisesc...? (mai mult)
As vrea sa va intreb ceva si sa imi spuneti daca este normal sau sa imi dati niste sfaturi! Am aproape 21 de ani, si am o relatie cu o fata de 1 an si 9 luni, o relatie perfecta in aceasta perioada...? (mai mult)
Hei,TPU! Mama ma omoară cu româna deși e vacanță! Azi mi-a pus o intrebare:" Am luat cărți copilului. Ce este copilului?" Tot caut prin carti si nu gasesc. Help!
Am ramas corigenta. Stie cineva cum e la corigenta?
Peste putin timp voi face 14 ani, vine buletinul si adolescenta, stiu Dar care sunt avantajele sa ai 14+? Si dezavantaje, daca sunt! Funda!
Am 13 ani si ma masturbeaz zi de zi ce pot fac casa scap de i-a
Am cateva intrebari (nu vreau sa le mai pun cate una) 1. Ce pot sa devin imediat dupa terminarea facultatii de drept? Sa am un salariu stabil si ok. 2. Stie cineva de unde pot face rost de ...? (mai mult)
Am 13 ani si fac **** ce pot sa fac ca sa scap de ia
Am 15 ani si 2 zile si 1.83.As vrea sa ma apuc de înot deoarece în copilărie (6, 7ani)l- am practicat cam o lună în vacantele de vară din anii respectivi și am avut o creștere consideră.Eu...? (mai mult)
Stiti un site unde pot sa gasesc lentile de contact colorate ieftine? Nu imi trebuie pentru vedere
Este o intrebare mai mult pentru cei care poarta ochelari...Dar accept ajutor si sfaturi de la oricine :) Cand m- am dus (dupa 6 luni) la un control oftalmologic, doctorul mi- a schimbat lentilele (fiind...? (mai mult)
Cum o conving pe mama sa ma lase la MMA? Ea zice ceva gen "Dar pentru ce iti trebuie MMA? Nici nu o sa iti placa."Ea nu stie ca in ziua de azi poti sa fi violata pe strada sau batuta chiar si de copii ...? (mai mult)
Hei as dori un cont de clash royale de arena a 7 a mă poate ajuta cineva?
Buna, TPU cum pot sa am si eu un ten fin, fara cosuri?
Credeti ca mintitul și ascunsul anumitor detalii e acelasi lucru? Si care este mai grav? Se spune ca minciuna are picioare scurte, e la fel si cu ascunsul?
Hey, iar eu nevoie de implicarea voastră. E o noua teapa. Doar voi ma puteți ajuta sa câștig aceasta etapa. Votați aici ( timp de o săptămână ). Va rog mult! Mulțumesc anticipat!
Am intrat la liceul energetic pe mate info ce materii se fac acolo?
Buna, aș vrea sa ma trasfer de la liceul pedagogic la sportiv, se poate, eu merg clasa a9-a, ce acte imi trebuie si ce mai trebuie sa fac, dau funda.
Am o problema, de multe ori plang, rau de tot, si acum, pur si simplus am inceput sa plang, cu lacrimi mari. Parca se rupe ceva in mine, si nu stiu de ce plang, nu am motive, am o viata foarte...? (mai mult)
E vorba despre un film care am uitat cum se numeste si imi placea mult, era cu o fata care avea niste animalute, nu mai stiu exact ce, iar vecinul ei era veterinar. O perioada nu s au suportat...? (mai mult)
Unde pot gasi urgent casca de dus dinaceea de unica folosință? la farmacie au?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
Esther100 întreabă:
Luys_Bianka_1993 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Walking Dead
Ai curaj sa faci testul referitor la unul dintre cele mai inspaimantatoare seriale, The Walking Dead? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!