TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Adolescenţi

Adolescenţi

• 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
Anonim0246O
în 19 Ianuarie 2024 | Anonim0246O întreabă:

Cât plătește o persoană in medie fiecare factura? Gaze, curent, etc.

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 Ianuarie 2024 |

Cât plătește la facturi pe o lună o persoană care locuiește singură? Salariu minim

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 Ianuarie 2024 |

Absentele motivate cu fisa completata de parinti sunt separat de absentele cu scutire medicala? De exemplu eu am 30 de absentele( jumătate din ele motivate cu scutire medicala) și am înțeles ca maximul...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
JustAod
în 19 Ianuarie 2024 | JustAod întreabă:

Salut TPU in 5 luni am examen de en si momentan sunt cam de nota 7, 50- 8, credeti că ar fi de ajuns sa fac 2 ore meditatie la mate, 2 la romana si 3- 4 teste pe saptamana sa ajung la nota 9 pana...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Marinica2
în 19 Ianuarie 2024 | Marinica2 întreabă:

Ce sa fac daca nu ma simt pregatit pentru varsta de 18 ani

4
Răspunde Raportează
m4ryuss
în 19 Ianuarie 2024 | m4ryuss întreabă:

Salut, am un prieten care acum cateva zile a început sa se drogheze se poate din cauza drogurilor sa delireze? Ma suna si imi zice ca sunt oameni in fața blocului care ii dau cu tamaie pe fereastră,...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Larisamonica
în 19 Ianuarie 2024 | Larisamonica întreabă:

Bună, anul trecut mi-am dat piercing in nas iar acum l am scos si nu il mai pot baga inapo nu îmi intra pe partea cealaltă pe dedesubt e foarte mica gaura. Oare sa mi-o fac din noi și fi astupat?

1
Răspunde Raportează
BuzoianuAnttoanella
în 19 Ianuarie 2024 | BuzoianuAnttoanella întreabă:

Dacă mă vopsesc parul mai pot adăuga și ulei de ricin

1
Răspunde Raportează
SatyconGeorge
în 19 Ianuarie 2024 | SatyconGeorge întreabă:

Am un Radio CD de pe un Fiat Stilo la care imi trebuie codul de deblocare. Modelul: M034122 si codul lui este 2FCF-18C838-JA

1
Răspunde Raportează
Khizarix12
în 19 Ianuarie 2024 | Khizarix12 întreabă:

Bună seara, vă rog frumos are cineva cărțile lui Nicolas Aestethics? Mulțumesc!

0
Răspunde primul Raportează
luckycat10
în 18 Ianuarie 2024 | luckycat10 întreabă:

E cineva pe-aici care n-a mers la ultimul clopoțel în clasa a 12-a? N-aș vrea sa merg, da ne obligă și nu știu ce să fac.

5
Răspunde Raportează
StefAn2006Miau
în 18 Ianuarie 2024 | StefAn2006Miau întreabă:

Buna TPU. Sunt intr- o situatie extrem de groaznica si nu stiu ce ar trebui sa fac. Mi s- a pus pata pe o tipa care ma tot tine in rece cald(adica azi inimioare iubire *** maine vorbit sec). Imi tot repeta...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Claryssa86
în 18 Ianuarie 2024 | Claryssa86 întreabă:

Bună seara, Am achiziționat un cod Gift Google Play de 15€..pentru un joc și îmi spune că țara nu se potrivește cu codul. Ce este de făcut? Am încercat să sun la ei, dar nu răspunde nimeni. ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
JustAod
în 18 Ianuarie 2024 | JustAod întreabă:

Salut TPU, sunt elev in clasa a 8-a si in cateva luni dau examenul, in acest moment sunt cam de nota 7-8, cam cate teste ar trebui sa fac pe saptamana sa ajung la nota 9-9, 50? mulțumesc

2
Răspunde Raportează
TudorBarcea
în 18 Ianuarie 2024 | TudorBarcea întreabă:

Am un mic proiect la fizica, trebuie sa fac "un mix cu cel putin 3 substante (COMESTIBILE) cu densitati diferite". Aveti niste idei cum ași putea face?

1
Răspunde Raportează
Plebi
în 18 Ianuarie 2024 | Plebi întreabă:

Ce profile sunt la liceul pedagogic?

2
Răspunde Raportează
Intrebareanonima
în 18 Ianuarie 2024 | Intrebareanonima întreabă:

Te- ai întrebat vreodată cum este să iubești pe cineva atât de mult încât ți- ai da viața pentru acea persoană dacă vrei să afli ascultă îți spun istorioara mea oh mă simt jenată să zic...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
HotinAlexandra
în 18 Ianuarie 2024 | HotinAlexandra întreabă:

Ce planuri v-ati propus pentru 2024, eu mi-am propus sa îmi începi studiile in uk, voi?

10
Răspunde Raportează
UmbraDeVulpe
în 18 Ianuarie 2024 | UmbraDeVulpe întreabă:

Nu mai e atat de alb scrisul de pe geaca mea, e scris de asta brodat si nu mai e asa alb acum, ca mi am cumparat geaca asa brodata cu alb si acum din cauza ca a plouat pe ea nu mai e atat de alb... Oare...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Ianuarie 2024 |

Ce obiecte de auto apărare e legal sa am pe strada? Contează ce vârstă am? (18)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Ianuarie 2024 |

De ce tot timpul cand vorbesc cu baieti sau fetele vorbesc depre alti baieti, fac asta neintentionat, credeti ca e enervant? Ce parere aveti de o persoana de genu? Spuneti sincer va rog. P.s:prietenii...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
timida28
în 18 Ianuarie 2024 | timida28 întreabă:

Salutare! Am 19 ani și de 2 luni simt o ură față de cea care m- a adus pe lume (nu ii pot spune "mama")nu o mai suport să o văd și să o aud. O urăsc pentru că încă de mică am fost expusă ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Gixxeru
în 18 Ianuarie 2024 | Gixxeru întreabă:

Îmi poate spune și mie cineva programa de Bacalaureat 2024?(profil uman)

1
Răspunde Raportează
q2amyra
în 18 Ianuarie 2024 | q2amyra întreabă:

Sfaturi ca atunci cand citesc ceva sau prezint ceva in clasa sa nu- mi mai bata asa tare inima si sa nu- mi tremure vocea? Unele dati cand citesc ceva imi tremura vocea, ori ma balbai si imi transpira...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
Florian80
în 18 Ianuarie 2024 | Florian80 întreabă:

Am observat ca tinerii au obiceiul sa nu mai puna husa pe tel si nici folie etc... E vreun trend sau ceva la moda mai nou si nu am aflat? Ms

3
Răspunde Raportează
tyler16007
în 18 Ianuarie 2024 | tyler16007 întreabă:

E adevarat ca antibioticele injectabile facute la spital au un risc mai mic de a ne face rezistanta la antibiotice?

1
Răspunde Raportează
SamsungElectronics
în 18 Ianuarie 2024 | SamsungElectronics întreabă:

Bună dimineața. Este adevărat ca toate fetele în ziua de astăzi își bat joc de băieții buni și profită de banatatea lor și îi iau de proști și de fraieri? Eu zic doar ce am auzi. ...? (mai mult)

15
Răspunde Raportează
UmbraDeVulpe
în 18 Ianuarie 2024 | UmbraDeVulpe întreabă:

Dupa ce te-ai spalat pe dinti si ai luat apa de gura cam dupa cat timp ai voie sa mananci si sa bei? Ca m-am spalat si eu acum pe la 7 si ceva si am luat si apa de gura si as bea o cafea acum. E ok?

5
Răspunde Raportează
oarecaree
în 18 Ianuarie 2024 | oarecaree întreabă:

Hei TPU, am si eu o intrebare, am avut niste probleme cu piciorul care m- au oprit din a mai face sportul fara de care eu nu puteam trai pe o perioada nedeterminata de timp, de atunci merg in carje si...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Zdr
în 18 Ianuarie 2024 | Zdr întreabă:

Buna. Am nevoie de sfaturi. Am 20 de ani, sunt la facultatea de drept si am o apasare pe suflet si o neliniste. In primul rand, nu sunt prea incantata de ce ar putea sa imi ofere aceasta facultate,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
DiamondEyes
în 17 Ianuarie 2024 | DiamondEyes întreabă:

Salut TPU, ma confrunt cu stima de sine scazuta din cauza ca nu ma descurc la facultate si prefer sa nu vorbesc cu nimeni de teama sa nu ma intrebe cineva ceva legat de materie si sa ma fac de ras. Semestrul...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
bianca898
în 17 Ianuarie 2024 | bianca898 întreabă:

Care ar putea fi cauzele/motivele pentru care oamenii nu fac contact vizual cu mine sau nu ma baga in seama cand zic ceva? Mi se intampa prea des si incep sa ma simt inizibila pana si acasa in familie ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Mimicus
în 17 Ianuarie 2024 | Mimicus întreabă:

Dacă am media 9, 77 și mai iau un 7 ce medie voi avea? Sau măcar va fi peste 9, 50?

3
Răspunde Raportează
gabiiro
în 17 Ianuarie 2024 | gabiiro întreabă:

Bună, vreau sa știu cât durează un transfer de la o scoala la alta în timpul școlii. Am depus cererea și urmează ca domnul director de la școala în care vreau sa ma înscriu sa o ducă la ISJ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Gabrieluser16
în 17 Ianuarie 2024 | Gabrieluser16 întreabă:

Salut TPU, cine imi poate spune un site (daca exista) cu videoclipuri "creepy" gen cum e ala "I feel fantastic" de pe yt ca pe alea de pe Youtube le-am vazut deja pe toate.

1
Răspunde Raportează
Rexofere
în 17 Ianuarie 2024 | Rexofere întreabă:

Daca citesc o carte de 630 si ceva de pagini in 14 - 15 ore, este rau?

6
Răspunde Raportează
Lolkkk
în 17 Ianuarie 2024 | Lolkkk întreabă:

Azi la ora de sport jucam basket și 2 adversari colegi de ai mei mă împingeau și apoi i- am prins din greșeală lui unu mâna și apoi celălalt adversar m- a împins la 2 metri pe jos și după meci...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
JustAod
în 17 Ianuarie 2024 | JustAod întreabă:

Salut TPU, sunt elev in clasa a 8-a si am avut mediile in clasele 5-8 peste 9, 60 dar nu ma simt destul de pregatit pentru evaluare nationala, ce as putea face ca sa ma pregatesc pana in iunie

4
Răspunde Raportează
Yourss
în 17 Ianuarie 2024 | Yourss întreabă:

Nu stiu ce sa fac, am vorbit cu o fata timp de 7 zile, desi era diferenta de 2ani intre noi chiar ne intelegeam.Dar azi mi- a aratat cum "a vorbit" cu un baiat in care il critica că "n- are bani, e...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
KarmaRow
în 16 Ianuarie 2024 | KarmaRow întreabă:

Cum pot sa ma apropii de o fata daca imi place foarte mult de ea si sunt mai rusinos de fel?

3
Răspunde Raportează
KarmaRow
în 16 Ianuarie 2024 | KarmaRow întreabă:

Salut TPU,am nevoie de ajutor. Imi place de o fata numita Ada, ce porecle imi recomandati sa folosesc?

3
Răspunde Raportează
Emisor021
în 16 Ianuarie 2024 | Emisor021 întreabă:

Stie cineva CODUL DE ACCES de la control parental in momentul acesta? Vreau sa raspunda cei cu control parental. Va rog dau funda

4
Răspunde Raportează
Disiertre
în 16 Ianuarie 2024 | Disiertre întreabă:

Buna TPU, am 17 ani si ma confrunt cu o problemă legată de vocea mea. Deseori am o problemă ca poate fi răgușită si sa se ridica tonul de la subtire inspre groasă si mereu am un fel de mucus lipicios...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Ade4ever2389
în 16 Ianuarie 2024 | Ade4ever2389 întreabă:

Cum sa scapam odata de griji si probleme? Mereu in familie am avut numai probleme, cele mai mari legate de anxietate si stari de rau. In momentul asta sora mea are un atac de panica, pentru ca simte ca...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Mara6392
în 16 Ianuarie 2024 | Mara6392 întreabă:

Astăzi este ziua colegei mele de bancă și i-am cumpărat un cadou mic, dar am uitat să îl aduc la școală ca să ii dau ei. Ce să fac? Să îl duc mâine sau să nu ii mai dau cadou?

6
Răspunde Raportează
smala133
în 16 Ianuarie 2024 | smala133 întreabă:

Salut! Am 149 la 14 ani și sunt fată. Aș vrea tare mult să mai cresc în înălțime deși nu am posibilitatea de a face basket, înot, volei sau alte sporturi. Părinți mei au 143 și 168. N- ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
TudorBarcea
în 16 Ianuarie 2024 | TudorBarcea întreabă:

Pot profesorii sa minta despre ce ne dau in test? Adica sa ne zica ca dam din o lectie, dar ea/el da din alta lectie?

3
Răspunde Raportează
stefyii
în 16 Ianuarie 2024 | stefyii întreabă:

Ne-am batut cu mancare in scoala, ce se poate intampla? Se poate sa mi se scada nota la purtare?

3
Răspunde Raportează
L3monx
în 16 Ianuarie 2024 | L3monx întreabă:

Pana la ce varsta se ia laptele praf? Fratele meu de 14 ani zice ca are pofta i-am spus ca e de bebelusi.

5
Răspunde Raportează
Clarybsm
în 16 Ianuarie 2024 | Clarybsm întreabă:

Bună tuturor, vreau o părere sinceră de la voi. Prietenul meu îmi spune să nu- mi fac speranțe și așteptări că mă rănesc singură. ( Eu ii spuneam că- mi doresc căsătorie, copii, etc) ...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • DanitoiuValentin
    trimisă pe 5 Octombrie

DanitoiuValentin întreabă:

Unde pot reclama o persoana care ia pensie de boala dar este apt de munca
    13 răspunsuri
  • Alexia87991
    trimisă pe 5 Octombrie

Alexia87991 întreabă:

Deci Am o dilema mare Nu ma pot reg?si n via?a cotidiana Nu pot avea un job ca toat? lumea, fac 20 de ani imediat, am am job dar de cteva luni nu mai vreau, am intrat n depresie, m- am...? (mai mult)
    11 răspunsuri
  • Johny12498
    trimisă acum 12 ore

Johny12498 întreabă:

Buna seara. Auziti, dupa ce cumperi o masina, ce trebuie facut? Mers cu ea la DRPCIV si inmatriculat si atat? Nu mai trebuie mers si la primarie/politie? Multumesc.
    8 răspunsuri
  • Whitte
    trimisă acum 20 ore

Whitte întreabă:

Mai exista smartphone cu un singur sim? Nu sa aiba doua sloturi si eu sa folosesc unul. Telefonul sa aiba doar un slot de sim.
    7 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.659
  • Întrebări: 3.951.648
  • Răspunsuri: 17.643.782
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 26 minute
Ce zici de un quiz?
Pisicile Aristocrate

Pisicile Aristocrate

Ai urmarit cu drag aventurile Ducesei si ale lui Thomas alaturi de pisicutele Marie, Berlioz si Tolouse? Afla cat de multe stii despre ei!

Start quiz
Categorii
  • 651.916 Adolescenţi
  • 55.527 Afaceri & Financiar
  • 22.862 Artă şi Cultură
  • 72.712 Auto & Moto
  • 144.214 Beauty & Fashion
  • 16.483 Benzi desenate
  • 54.993 Carieră
  • 20.322 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.892 Conversaţii