Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 4 Octombrie 2025 sunt:
Buna TPU. Vreau să slăbesc 5 kilograme, dar nu știu cum..in curând începe școala și deși nu mai e mult timp, as vrea ca în timpul rămas să incerc sa slăbesc. Am 55 de kilograme și cred...? (mai mult)
Astazi este ziua de nastere a tatalui prietenei mele si nu am numarul lui asa ca m- am gandit sa ii dau mesaj mamei iubitei mele in care sa ii transmit, , la multi ani". Cum sa formulez mesajul? dau ...? (mai mult)
Cine stie o aplicație unde putem vorbi noi copii Fara omegle
A vazut cineva animatia romaneasca Aventurile lui Kevin? Ce parere aveti despre ea! Am inteles ca e ceva cu subinteles!
Ce fond de ten bun imi recomandati? Vreau sa aiba acoperire medie, nu am probleme cu tenul. Multumesc!
Anul asta intru in primul meu an de liceu si as vrea cei care sunt sau au fost la liceu sa imi spuna din experientele lor cum o sa fie si cum ar trebui sa te comporti.
Salut.Pot sa ridic un colet daca la cumparat de pe olx si mi l-a trimis prin posta? Am 13 ani
Intr.o saptamana începe sesiunea de toamnă si eu nu am nici o tragere de inima sa învăt, deși la anul termin si am cam multe restante. Nu stiu ce sa fac ca sa învăt, iau cursurile si le citesc...? (mai mult)
Pot creste in masa musculara daca am putina grasime pe burta? (182 inaltime si 85kg) Va rog daca nu aveti habar nu comentati, daca nu ati facut sala nu comentati. Multumesc
Hey! Ma place sau nu? Am iesit seara prin sat si baiatul de care.mi place era cu 2 fete ....eu eram cu niste baieti si cu inca 4 prietene....am mers la ei si el(baiatul de care imi place) s- a uitat...? (mai mult)
Reviste pentru adolescente? Gen Bravo, girl!
Bună... Am 15 ani, trec clasa a 9- a, am în planuri să îmi continui studiile la un colegiu, dar profesia care îmi place ( Programist ), are ca cerinţă studii reale, dar eu nu prea înţeleg...? (mai mult)
Hei. Măi, dupa cum știm dosarele pentru burse școlare se fac in septembrie. Dar daca vreau pot sa fac mai devreme dosarul? Si alta intrebare, cică daca pe parcursul anului iti pleaca unul din părinți...? (mai mult)
Hei.Am 12 ani si a inceput sa imi creasca parul pe burta.E extrem de mult si negru.Ce ar trebui sa fac? O sa cada?
Ce ii poate face politia unui baiat de 17 care face 18 daca a batut o fata de 12 ani?
Am și eu o întrebare... Am venit din Anglia recent in România. Am făcut acolo 6 ani de școala și am terminat anul 11 cum e acolo liceul. In Septembrie fac 17 ani. deci in ce clasa as trece și ce...? (mai mult)
Aseara l-am visat pe bunicul meu care e mort ca ma saruta pe obraz, ce inseamna?
Salut băieți, este prima mea postare si sunt chiar surprins plăcut ca o fac :)) in data de 18 am fost la o petrecere, in acea seara un timp de la o alta masa ne a terorizat toată seara, se lua de ...? (mai mult)
Cand incepe liceulul? Si eu merg la dumitru Mageron,bacau, daca mergi si tu scrie un raspuns, please.
Mi- a intarziat menstruatia cu 8 zile am 18 ani si am avut un contact sexual protejat tin sa mentionez ca aceasta luma am fost foarte stresata am suferit un accident as vrea sa stiu daca este vorba de ...? (mai mult)
De ce naiba sunt antisocial? Nu stiu cum se fac prieteni, parca si la scoala imi place mai mult singur, toti ma urasc, niciunde nu sunt binevenit, toti ma agreseaza..Va rog ajutati- ma cum pot sa nu mai...? (mai mult)
imi puteti da exemplu niste carti asemanatoace cu " INSTRUMENTE MORTALE ", " ACADEMIA VAMPIRILOR" sau " DAMNARE" Multumesc!
O sa merg peste 2 zile la un prieten peste noapte. Parintii lui sunt plecati noaptea aia si se intorc la 2- 3 ziua. O sa bem calumea seara aia, cred ca o sa ne facem manga. Cam 500ml de whisky de persoana....? (mai mult)
Salut caut si eu un server de minecraft non premium dar cu parkour ajutati-ma
am 17 ani si pe anul viitor vreau sa- mi iau masina. ma gandeam la un audi a4 b6, din 2002- 2004 cu motor 1.9 tdi. voi ce parere aveti, merita? daca nu, ce as putea gasi altceva mai bun la 2000-...? (mai mult)
Heeey! Idei de cadouri pentru un an de relație?
TPU,ajutorrr statusuri pentru crush? Cv gen dragoste in umbra(DAU FUNDA URGENT!
Saluut! Vine scoala și eu nu găsesc niciun ghiozdan. Poate cineva sa ma ajute? Nu vreau de pe site uri straine
Expresie cu a veni. A venit momentul examenului. Este bine?
Ce aplicații de editat poze știți? Mai bune decât Picsart=)
Cum sa trec peste o depresie? Mentionez ca nu am foarte multi prieteni
Anunt : Intrebare retardata dar na, ce sa faca eu daca e curiosi!(nu sunt analfabet, am zis la caterinca ). DECI nu inteleg, de ce cand o fata vrea sa se duca la baie, trebuie sa isi cheme o prietena...? (mai mult)
Sfaturi pentru relatie la distanta? Pt 13 ani pls :3
Am 14 ani si 6 luni, de la un timp am inceput sa mananc mai mult ( corpul nu se satura la fel ca inainte ), mi- a crescut forta ( nu e uimitor dar inainte nu puteam face o flotare si nu sunt gras, iar...? (mai mult)
Aleea veche este o figura de stil? Dar trecutul cucuvaie?
Dereck Chisora este nascut in Zimbabwe si la 16 ani s- a mutat in UK. Cum de are trecut la nationalitate British, nu este zimbabuean? https://en.wikipedia.org/wiki/Dereck_Chisora La fel si Emma Watson,...? (mai mult)
Dau funda! Va implor ajutati- ma! De ce sunt obsedata sa plang si sa sufar? Imi doresc din suflet asta si fac tot ce este posibil! Caut tot felul de articole care sa ma faca sa plang! Ce pot sa fac in ...? (mai mult)
Buna fetelor. Cum imi dau seama daca iubitul meu ma iubeste? El sustine ca da, dar m-a si dezamagit de multe ori
Salut am 13 ani si am avut destul de mult par pe zona genitala asa ca m- am gandit sa iau o lama sa dau cu putina apa pe ea si pe par si sa ma rad acum mi- au aparut puncte rosii pe zona genitala mi- am...? (mai mult)
Buna, am media la purtare 8, 50 generală sunt la liceu. Nici eu nu știu cum s- a ajuns sa am asta pentru ca nu aveam absente ca sa se ajungă la asta, in fine. Ma încurca cu ceva faptul ca vreau...? (mai mult)
Salut am 16 ani jumate si sunt mai slab de felul meu si as vrea sa imi achizitionez maneci tatuate dar nu stiu care este treaba cu marimea si daca o sa imi vina bine pe mana, care este treaba cu ele?
Va rog sa ma ajutati! Am o prietena, cea mai buna si nu stiu, imi doresc parca sa fiu tot timpul langa ea si vreau sa fie alaturi de mine sufleteste tot timpul! Oare de ce? Sa nu imi dati raspunsuri, gen,...? (mai mult)
Stie cineva cum se numeste melodia care incepe dupa marcarea golului la 1:00?! https://www.facebook.com/uta1945arad/videos/10156122654493942/
Cum o conving pe mama sa ma lase sa-mi fac suvite blonde?
Stie cineva daca omegle o sa mai mearga?
Bun! Ce as putea face ca sa nu mai cedez nervos, adica ce as putea face ca sa nu mai plang cand cedez nervos? Si ce as putea face ca sa nu imi mai fie frica de nimeni si nimic?
cat ar costa un astfel de tatuaj pe mana? Multumesc! :) http://imgur.com/a/OAICG
Hei Am trecut intr- a 9 a și sunt caminista Dat fiind ca sunt caminista trebuie sa mă duc cu câteva zile înainte de a începe anul școlar pentru cazare? Funda pentru cel care îmi explica toată...? (mai mult)
Buna:)) Am și eu o problema Am 16 ani și îmi place de un băiat de 20 care peste puțin timp face 21 și nu știu cum sa- i spun mamei ca vreau sa fiu cu el, adică am fost cu el pe ascuns dar nu...? (mai mult)
La ce nivel imi da misiunea sa fac copii pe sims 4? Si cand dau pe by romantic imi zice ca nu am facut "love is in the air" si nu stiu cum. Dau funda va roooog... cat mai repede.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Hopoblade întreabă:
Ion1989 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sore
Ai urmarit-o cu sufletul la gura in serialul Pariu cu viata? Ii stii toate melodiile pe de rost? Hai sa vedem cat de multe stii despre Sore!