Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 30 Septembrie 2025 sunt:
Nu stiu daca sa ma tund sau nu...Adica am parul pana la fund si as vrea sa ma tund, dar in acelasi timp mi-e teama ca o sa regret...chiar nu stiu ce sa fac. Sper sa ma ajutati.
Caut un loc unde sa fac voluntariat, sa ajut copiii sa isi faca temele si sa ma joc cu ei. Vreau neaparat in sectorul 1. Are cineva idee de un loc serios? Multumesc.
Întrebare de logica 6+7 fac sau face 12
Urmează să fiu boboacă la liceu. Am câteva colege foarte enervante. Au aere, comentează la toată lumea și sunt și bătăușe pe deasupra. Nu știu cum să le închid gura. Nu știu cum să le ...? (mai mult)
Bunaa! Am mare nevoie de sfatul vostru, si sper sa mi luati problema in serios! Am 16 ani si am trecut prin multe experiente neplacute cu baietii, si- au batut joc etc..si inca imi place de candva dar...? (mai mult)
Acum o luna am vorbit cu crush- ul meu pentru prima data si i- am cerut o carte de care o sa am nevoie la scoala. Am vorbit si online acum vreo 2 saptamani despre acea carte, scoala, Bac, ...? (mai mult)
Salut.Daca is genul mai greu de cap m- ar ajuta bilomag forte? Is fara motivatie, daca vreau sa fac ceva doar imi propun si cu propusul raman ca vreau sa fac altceva si tot asa.Ar fi util? Cautam pe net...? (mai mult)
Am încercat sa îmi pun pe Facebook numele liceului la care învăț și nu reușesc, nu îmi apare liceul. Cine ma poate ajuta? Mulțumesc!
Acum vreo câteva ore m- am certat cu cea mai buna prietenă a mea. Ea face crize de gelozie foarte des și de fiecare când mă vede cu alta fata pune 100 întrebari despre ea și se supără...? (mai mult)
Hei am făcut dragoste și mi-a întârziat stopu au trecut 3 zile de când trebuia să îmi vina îmi curge doar lichid alb are ceva?
Neata buna tuturor! ma adresez tinerilor pana in 20 de ani. dragilor, va urmaresc de ceva vreme si observ problemele si provocarile voastre unele mari altele mai mici si sunt curios ce sfaturi va dau...? (mai mult)
Am\N-am mâncat pâine cu parfum? Am\N-am fumat si când părinți au aflat nu tiau spus nimic?
Încep să cred că am anxietate sociala, la început credeam ca sunt doar foarte timidă, dar acum începe să devină o problemă. Nu prea sunt în stare să îmi fac prieteni dacă ...? (mai mult)
Ma puteti ajuta careva cu o persoana de incredere care sa vanda stash in bm?
Ce trebuie sa faci pentru a da examenul de bacalaureat in limba italiana? Am vazut subiecte la matematica strict in italiana. Va multumesc :)
M- am apucat de vapat tigare electronica iar întrebarea mea este in felu următor am cumpărat o baza (100 ml) si o aroma (10sau 11ml) întrebarea mea este daca pot face asa sa pun aroma in baza...? (mai mult)
Am aproape 17 ani și nu ma avut nici o prietenă..sunt cam timid și imi cam fac griji. Cum as putea să imi fac o prietenă?
Salut, unde pot gasi tricouri mai lungi si de strada?
Cum este în liceul teoretic Alexandru Ioan Cuza, Bucuresti?
Salut, am si eu o intrebare de fapt mai mult un strgat de ajutor, deci am cunoscut o fata, intre mine si ea este 9h, asa de ziua ei vreau sa ii ii propun sa fim impreuna, ea mi- a dat de inteles ca...? (mai mult)
Vreau sa comand niste produse de pe Zaful.ro (nu am mai facut- o pana acum). Stie cineva daca v- a trebui sa ridic coletul de la posta vamala sau de la posta din orasul meu? Apreciez niste pareri...? (mai mult)
Buna,am si eu o intrebare de ce se cere foaia matricola din liceu pentru înscrierea la facultate?
Cum imi fac o prietena? Am aproape 32 de ani si nici pana acum nu am putut sa imi fac o prietena, credeti- ma in fiecare zi consider ca este imposibil, .va rog fara mistocareala. Deasemenea am o problema...? (mai mult)
Dau la schimb un cont de AQW cu level 29, 500 ac, pe un cont de Facebook cu minim 500 de prieteni!
Are cineva un cont de Facebook cu macar 500 de prieteni?
Bună îmi puteți spune va rog ce episod și ce sezon este din "lecții de viata" atunci când "Antonio "vandalizeaza" mașina unei profesoare? Va rog Fără comentarii aiurea va rog.
Cum îmi pot face un iubit?
Cum imi maresc sanii in 5-10 min? fundita
Salut.Am 15 ani si 2saptamani si 1.83.Ce sporturi imi recomandați pentru creștere? Credeti ca daca ma apuc de înot și ma tin de el la sfârșitul anului școlar as putea ajunge la 1.90?
Salut Știe câteva locuri bântuite/abandonate/interesante in Brasov? Mersi anticipat
îmi puteți spune și mie de unde îmi pot lua ghiozdanul ăsta https://m.imgur.com/a/u2GaD și geaca asta https://m.imgur.com/a/MNYLX? Mulțumesc.
Daca nu am depus diploma de BAC in original la nici o facultate, ci am depun doar copii legalizate este o problema?
Ce challenge-uri pot face cu 1-3 prietene? Sa nu fie grele sau complicate ...sau din acelea in care versi alimente pe tine,sa fie mai normale.Ex:,, incearca sa nu razi|dansezi|canti "
In mod normal orice joc free luat de pe store(PS3) ar trebui sa aiba lag? Sau are PS-ul o problema!? Repede!
Am o mica problema. Acum un an jumate m- am lasat de fumat, tot timpul asta a fost destul de bun, chiar nu mai eram dependenta. Dar de cateva luni, simt ca trebuie sa ma apuc din nou. Nu inteleg...? (mai mult)
Ma puteți ajuta si pe mine cu subiecte date la teste pentru studierea limbii engleze program intensiv (cls. 9)?
Știe cineva cand se va lansa driving school 2017 de la OVILEX?
Am terminat liceul si vreau sa merg la o postliceala din Cluj, dar nu gasesc. M-ar interesa ceva in domeniul tehnic gen: electricean, instalator..etc. Niste lincuri cu postliceale? dau funde
Buna :) Am 16 ani si am 1.51 inaltime, si 40 de kg, totusi is grasuta, adica nu am silueta sa fiu plata, dar am asa niste colacei in jurul burtii. Dupa sarbatori daca mai pun ceva pe mine, pot sa fac ...? (mai mult)
Am o mica problema. Acum un an jumate m- am lasat de fumat, tot timpul asta a fost destul de bun, chiar nu mai eram dependenta. Dar de cateva luni, simt ca trebuie sa ma apuc din nou. Nu inteleg motivul....? (mai mult)
...am o problema mai emotionala. Am 13 ani, si am fost impreuna cu o fata de 12 ani. Ea m- a inselat cu multi altii si de atunci de la despartire ma simt distrus si extrem de anxios, depresiv,...? (mai mult)
Doar eu ma intreb cum e dupa moarte? Adica, cateodata nu am chef de viata, nu stiu ce sa zic. Cred ca am o problema. Doar eu?
Caut gazdă în zona Tomis II Constanța! Prețul maxim de 500 de lei!!! Dacă cunoaște cineva să mă anunțe!
Hei fratilor! Stiti unde pot gasi genti tip postas simple fara desene sau alte chesi si sa imi incapa toata armata de carti si caiete? Dar sa nu fie de dama.
Lie to me sau game of thrones?
Aveti ceva sfaturi pentru o persoana care nu are prieteni deloc? Gen cum as putea petrece timpul fara sa ma gandesc la sentimentul de singuratate?
Cand intru pe profilul meu pe Facebook, eu pot vedea cati urmaritori am. Dar daca intra un prieten pe profilul meu, nu ii arata. De ce? Ce trebuie sa fac ca celelalte persoane care imi viziteaza profilul...? (mai mult)
Salut TPU, Daca am 14 ani din ce pot sa fac si eu niste bani? Parintii nu mi- ar da niciun leu nici daca ar depinde viata mea de el si vreau si eu sa pot sa imi cumpar lucruri alese si de mine (nu ...? (mai mult)
M- as putea face placuta macar 10% de un barbat in varsta de 30 de ani, 30 si ceva, daca m- as mai dezvolta un pic, as mai creste in inaltime, as schimba niste lucruri la mine si as avea un job,...? (mai mult)
CUM imi pun o poza e profil, adica unde apas pe site ca am salvat poza dar mai departe nu stiu.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
TeodoraIonOnea12 întreabă:
Alin5644466 întreabă:
GamingSoloInRetea întreabă:
anonim_4396 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Caini de rasa
Cat de bine cunosti rasele de caini?