Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 1 Octombrie 2025 sunt:
Cine ma poate ajuta cu subiectele din anii trecuti la specializarea Tehnica Dentara, Carol Davila din Bucuresti. Orice informatie conteaza.
Am trimis un laptop in garanție la depanero deoarece i s- a rupt butonul de space. Bun, am primit un mesaj ca au fost comandate piesele, dar nu stiu ce piese ar fi trebuit comandate pentru un simplu...? (mai mult)
În toamnă o să fiu boboacă și voiam să vă cer niste sfaturi... Cum să mă integrez? Sunt o fire foarte timidă.Ce alte sfaturi îmi puteți da? Legat de profesori, elevi mai mari, colegi, haine...? (mai mult)
La liceu îți mai trebuie sa ști cazurile, funcțiile sintactice, modurile și astea? Am înțeles că se face literatura
Ma puteti ajuta cu scrisoarea de intentie? Dau la Facultatea de Geografie Bucuresti si nu ma prea descurc cu ea, nu prea stiu cum sa o iau. Funda...
Salutare, ma numesc Madalin am 17 ani si locuiesc in Italia de la varsta de 6 ani. In Italia am foarte multi prieteni, in Romania am foarte putini, maxim 10 restul sunt cunostinte, cum as putea sa ...? (mai mult)
Ce acte sunt necesare pentru înscrierea la învățământul universitar de licență în România pentru cetățenii din Republica Moldova ce au buletin românesc?
Am 16 si am o mica problema cu un vartej in par (pe partea dreapta). Stiti cum as putea scapa de el?
am 16 sunt din București și nu am avut o relație pana acum (una de durata ) dacă vrea cineva sa ne cunoaștem sa îmi lase mesaj privat. Din cauza asta am intrat in mici depresii! Mai multe ...? (mai mult)
Hei! Știți vreo aplicație pe care pot vorbi dar sa nu Îți trebuiască net? Pentru Android:, va rog ajutați ma
As vrea sa cumpar ceva de pe Amazon (SUA). Cam cat costa transportul?
Salut.Cat ma costa sa imi bag windows 10 pe laptop?
Cum văd dacă e cineva pe invizibil pe Wapp?
As vrea sa stiu care sunt cerintele pentru a fi acceptat la o facultate buna pe domeniul psihologiei din afara. Nu ma refer la informatiile in legatura cu limba si cele care, in general, se gasesc...? (mai mult)
Stiu ca suna..ciudat si foarte comic chiar, dar exista vreun mod legal prin care pot scoate bani de acasa prin intermediul internetului? Pana la urma banii acestia ii scot tot prin mod legal nu ii ...? (mai mult)
Ce cadou i-as putea cumpăra unei fete care împlinește 17 ani? P.S. Ne cunoaștem de mici și as vrea sa fie ceva semnificativ.
Pe ce site pot intra ca sa vad la ce liceu am intrat? Pe www.edu.ro nu merge.
Ce locuri de munca stiti in Vâlcea pentru mine(16 ani) vreau sa ma angajez acum pe vara si nu stiu unde?
Vreau sa lucrez vara asta (16 ani), ce locuri de munca stiti in Râmnicu Valcea?
Am primit un dvd cu Overwatch de la cineva si vreau sa stiu daca dupa ce bag dvd- ul, insalez jocul si imi fac cont, pot juca. In interior are lipit un sticker pe care scrie Overwatch Origin Key, dar...? (mai mult)
Am o mare problema.Sunt terminat.Nu am visuri, abilitati deosebite si nici calitati deosebite.Am terminat liceul si nu stiu ce sa fac cu viata mea(nu am dat bacul)Nu prea ma pricep la multe lucruri.Ce...? (mai mult)
vreau raspunsuri serioase! Am 14 ani si nu am sani toti din clasa mea (si unii băieți) au sani, toti isi bat joc de mine, rad si fac glume pe seama mea, acum 4- 5 saptamani ma durea sanul drept...? (mai mult)
Sunt terminat.Nu am visuri, abilitati deosebite si nici calitati deosebite.Am terminat liceul si nu stiu ce sa fac cu viata mea(nu am dat bacul)Nu prea ma pricep la multe lucruri.Ce sa fac? Mi- am terminat...? (mai mult)
Salut.Anul acesta intru la liceu pe profilul Mate Info Intensiv.Niste prieteni care acum sunt la facultate si care au fost olimpici la liceu la informatica mi- au zis sa nu ma limitez la ce lucrez la scoala...? (mai mult)
Dacă am ciclu a 4 zi și a 5 zi vreau să merg la piscină, e posibil fără tampoane sau ceva de genul?
Cum pot sa fac sa învăț engleza până începe școala? Ai mei se muta in Londra, si vor sa ma ia cu ei. Stiti vreo aplicatie buna, sau ceva?
Hei TPU, am 19 ani iar parintii mei sunt groaznici, imi impun sa fac ceva ce nu imi place, iar daca nu fac acest lucru nu mai primesc bani.Le- am spus ca voleiul nu e ceea ce imi doresc si ca nu am ...? (mai mult)
Cum pot sa fac sa învăț engleza la perfecție până începe școala? Stiti vreo aplicatie buna, sau ceva?
Daca ar fi sa alegeti, ati petrece o zi intreaga cu totiprieteni sau cu toata familia?
Eu am mari probleme cu burta si cu greață. Asa ca mi se face des greata. Ma panichez si incep sa plang! Azi am cost undeva cu niște colegi si m- am simțit rau. Am sunat- o pe mama sa vina dupa...? (mai mult)
Pe ce site trebuie sa intri pentru a vedea la ce liceu am intrat? ( pe www.edu.ro nu merge)
Ce sa faci atunci cand nu ai prieteni?
Vreau sa invat pentru scoala de soferi categoria b cu ce ar trebui sa incep? Sunt greut de cap..adica retin greu
Cu ce aplicatie pot să tai dintr-o Melodie?
Cum fac sa invat engleza.? Sunt greu de cap.
Este cineva la facultatea de alimentatie si turism? Daca da, vreau si eu cateva detalii
Salut, sunt ingrijorat si am nevoie de niste raspunsuri despre scoala! asta este ultima saptamana si mai se merge numai 2- 3 zile la scoala si eu am decis sa nu ma mai duc fiindca am note de trecere ...? (mai mult)
Sunt absolvent de bacalaureat si as dori sa urmez facultatea de limbi straine din Bucuresti. De ce am nevoie pentru a ma inscrie si ce trebuie sa mai fac? ( habar nu am cu se mananca lucrurile ...? (mai mult)
Ce as putea face ca sa nu mai fiu neputincioasa? Adica am nevoie de diverse lucruri si nimeni din familie nu mi le ofera.De exemplu, am nevoie de bani, sa imi iau dulciuri, suc, mancare de care imi...? (mai mult)
Am o problema cam ciudata, sper sa fiu cat de cat inteleasa si ascultata. Un prieten de al meu a plecat acum cateva zile din Italia si va veni curand in Romania. Mi- a dat mesaj ca este...? (mai mult)
Puteti face o comparatie intre Romania si Norvegia? nu din punct de vedere geografic
Unde si cand primesc rezultatele la admitere (clasa 8)?
Salyt, TPU! Cum ii spun unei fete sa vina la un film si sa nu para ca imi place de ea decat putin? Va rog ajutati-ma!
Bună din nou TPU :- * Am o problema cu care ma confrunt saptamanal :)) chiar zilnic pentru ca arata oribil mai ales cand port fusta. Deci pe picioare de obicei dupa epilat (ma epilez cu lama) imi apar...? (mai mult)
Am o mică nelămurire. De o saptamana am inceput să lucrez la un depozit. Acolo lucrează şi o fată, care cred că mă place. În primul rând, cand i- am spus că o să lucrez doar ...? (mai mult)
eu sunt mai greu de cap si as vrea sa invat de permis. si nu stiu cum sa incep. uni imi spun sa fac multe chestionare, tin sa precizez ca mai am 9 luni pana dau sala. va rog. sunt greu de cap...? (mai mult)
Daca ii spun unei fete sa mergem la film (cred ca ma place) sa ii iau trandafir? Sa nu creada ca sunt disperat si sa nu mai vorbeasca cu mine. Va rog ajutati-ma, chiar imi place de ea!
Deci am o problema cu o pereche de tenisi. Deci sunt niste tenisi albi, imi plac foarte mult si nu vreau sa ii arunc doar ca, in urma spalatului de mai multe ori, pe langa 2 dintre inelele ...? (mai mult)
Mi- am facut o gaura in ureche mai sus aproape de cartilaj, am avut un cercel normal de argit când aproape s- a trecut mi- am bagat un pircing fiind putin mai gros, dar nu au existat probleme, aproape...? (mai mult)
Vara asta mi- am vopsit parul albastru si a trebuit sa il decolorez pana la blond pui acum culoarea a inceput sa se duca si intrebarea e Dupa ce se duce culoarea voi avea culoarea mea naturala de...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
rld0 întreabă:
Ion1989 întreabă:
Alin5644466 întreabă:
Razvanfcct întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bucataria italiana
Ti se face pofta doar cand auzi de pizza, paste ori tiramisu? Atunci testul asta e pentru tine!