Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 1 Octombrie 2025 sunt:
Imi puteți spune toate meseriile pe care le oferă un liceu cu profil economic? Si sa imi Spune-ți si avantajele si dezavantajele va rog! Multumesc!
va rog ajutați- ma deseară am un majorat si încă nu stiu cu ce sa ma îmbrac Sa- mi i- au un top adică un tricou si fusta este super dar problema nu stiu daca merge la un majorat sunt...? (mai mult)
curând a început sa îmi placa de un băiat pe care l- am refuzat acum câteva luni. M- am interesat de el și am aflat ca se tine după o fata de vreo 3 ani.ei au mai fost imperuna da se tot ...? (mai mult)
Ajutor! Iubita mea e insarcinata(6 saptamani)si are niste greturi insuportabile! Nu poate sa manance nimic. Daca vede chiar si salata de rosii i se intoarce stomacul pe dos.De carne nu mai zic.Doar iaurturi,...? (mai mult)
Bună dragilor! Ce înseamnă când visez ca ma plimb cu prietena mea cea mai buna le strada noaptea și povestim?
Hei TPU anul viitor dau examenul de capacitate, și dacă iau examenul as vrea sa plec la un liceu tehnologic mecanic pentru ca vreau sa ma fac șofer de tir, vreau sa vad părerile voastre despre ce...? (mai mult)
Sunt baiat si am nevoie de un produs cu care sa imi fac parul. Vreau sa imi ziceti niste produse va rog. Eu am parul moale.
Mă pot specializa pe medicină militară după ce termin Facultatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" Bucureşti? Sau trebuie să merg la o facultată cu tematică militară?
Buna TPU am si eu o problema.de vreo 6 7 luni am probleme de respiratie, dar nu foarte grave, intr- un fel.deci mereu, cand sunt in preajma cuiva ma gandesc la : aoleu, daca il deranjeaza modul in...? (mai mult)
Hey! Poate sa imi spuna si mie cineva cum e la CN Sf Sava? Cum sunt profesorii? Apropo, am auzit ca sa fac clase de olimpici, e adevarat? Cam ce medie imi trebuie pentru a intra la mate- info bilingv?...? (mai mult)
Hei! Am o întrebare pentru cei din Târgoviște? La ce liceu dați si pe ce profil? Cum ci se pare liceul teoretic Petru Cercel? Sunt profesorii buni acolo? va rog sa îmi raspundeti! Funda
Ce înseamnă trenuri IRN?
Vreau si eu un raspuns pentru ce mi s- a intamplat Cand am intrat la liceeu nu eram eu cel mai frumos din clasa dar nici cel mai urat si imi placea de o fata foarte frumoasa din clasa(cei mai...? (mai mult)
Salut, TPU! As vrea niste sfaturi. Deci de ceva timp am cunoscut niste persoane care chiar erau de treaba, ca pana in final sa ajungem buni prieteni, iar eu ajungand sa ma atasez foarte tare de ei. ...? (mai mult)
Am 14 ani 80 kg si 1.69 cm... Stiu sunt foarte grasa am incecat diete, am mers si la nutritionist si nimic. Acum cateva zile am inceput sa mananc si de 7 ori pe zi si apoi regretam.Am incercat sa mananc...? (mai mult)
Sunt interesat în a mă ucide deoarece nu suport nimic din viața asta dar nu sunt chiar sigur, ceva de pierdut dacă o fac?
Ce preferi oamenii timizi sau vorbareti?
Stie cineva daca trebuie sa stiu limba japoneza daca vreau sa dau la Universitatea de Limba si Literatura japoneza?
Am si eu o intrebare pentru baieti. Apreciati mai mult fetele cu parul lung?
Buna TPU.Ce as putea face pentru a nu.mi mai fi rau si daca imi vine sa vomit? Pot face ceva fara medicamente?
Pot face ASE-ul daca am fost la filologie? Cat de greu ar fi sa recuperez?
Eu vreau sa dau la facultatea Lucian Blaga la Sibiu la finanțe bănci, iar la acest profil am văzut ca este doar licența. Se poate opta dupa si pentru master?
Mor daca inghit un tantar?
La facultatea la care vreau sa dau eu sunt profile pentru licența si master. La care sa optez? Care ar fi avantajele? Si care e diferența?
Sunt un psihopat. Bă frate n- am vazut asa ceva... daca nu am incredere intr- o persoana si beau sau fac orice dupa ea, gata, herpes. Am ceva in cap cu igiena nu- mi dau seama. sunt sensibil...? (mai mult)
am 16 ani si nu am avut niciodata un iubit...nici nu m- am sarutat cu nimeni. si asta pentru ca nu am încredere în mine, nu mă simt bine în corpul meu. o sa imi spuneti ca acum trebuie sa ma...? (mai mult)
ce este de făcut în momentul în care nu primești atenția pe care ți- o dorești de la o persoană la care de bine de rău ai pretenții mari, deși nu ar trebui? Ce este de făcut atunci...? (mai mult)
Am o mica problema mai personala ca sa zic asa, sper sa puteti citi tot. Eu sunt in general o persoana introvertita, care isi face uneori scenarii in cap cu diferiti oameni si in diferite ipostaze...? (mai mult)
La ce facultate sa ma duc daca am terminat un liceu la profil uman? As dori ceva fara limbi straine.
Putin ajutor, va rog. In august o sa dau bacalaureatul la matematica tehnologic si am nevoie de un 6 sau 5. Vreau si eu o lista cu ce trebuie sa invat la subiectele I, II si III
Cum imi resetez contul de Facebook? Adica sa mi se stearga toata activitatea(cautarile, like-urile etc).
Ce meserii poti avea daca faci o facultate de Protectie a mediului? Dar pentru meseria de topograf ce facultate ar trebui, tot Protectia mediului?
Pe ce site gasesc rechizite (de toate, pensule, caiete, creioane, pixuri, tempera etc )? Ieftine
Guys, s- a întâmplat neintamplatul.In sfârșit am găsit o fata care imi place si sunt mai mult ca sigur ca si ea simte la fel(nu stau acum sa explic de ce...am doar un feeling ca asa e). Chestia e ...? (mai mult)
Pentru cei care s-au mutat in UK : V-a fost greu sa va adaptati sa conduceti pe stanga?
Deci mama mea ma trateaza ca pe un copil de 8 ani! Eu ieseam cu niste fete afara si ele sunt ok.Am 13 ani si cred ca la varsta mea e ok sa am pe zi cate 5 lei.Azi i- am cerut mamei 5 lei si a tipat...? (mai mult)
Am un scuter chinezesc 4t scoate fum și consuma ulei cine mă poate ajuta
Am fost la o nunta si acolo sa inceput sa ii reprosam anumite lucruri primarului.Un prieten a dat cu o sticla de bere de podea si a spart- o. Ziua urmatoare am auzit ca primarul sia scos zile de la...? (mai mult)
ajutorul de somaj pentru cei care au terminat liceul e valabil si pentru cei care continua cu facultatea?
Dacă sunt elevă si vreau să merg cu trenul mai am parte de reducere dacă nu imi este stampilat carnetul, dar imi este semnat de director? Trebuie neaparat să aibă și ștampilă sau e ok dacă am...? (mai mult)
Cum imi șterg contul de TPU?
Ce se intampla daca ai restanta la practica(daca nu ai facut practica obligatorie pe anul 1)? O dai ca pe o restanta anul viitor? Promovezi anul?
Trebuie să iau un interviu de la Lizzy Grenne care să apară în ziar. Aş fi recunoscător dacă cineva ar reuşi să îmi dea numărul deoarece nu il găsesc. Vă mulțumesc
Buna ziua am 16 ani și azi am observat pe mâna stângă o pata s au o alunita nu stiu exact ce este va rog ajutați mă este periculoasa aa?
Am 15, sunt in vacanta si as vrea si eu sa fac un ban, gen sa impart pliante. Stie cineva unde gasesc un astfel loc de munca pentru tineri de 14, 15 ani? Nu vreau neaparat un salariu ...? (mai mult)
imi place de o fata cum ii spun ca o iubesc dar sa fie intr-un mod subtil si sa se prinda ea cu incetul? Va rog ajutati-ma chiar imi place de ea!
ce facultate si ce profil recomandati pentru cineva care a terminat filologia? In afara de drept, psihologie, jurnalism, litere. Sunt interesat de ceva ce se cauta pe viitor si care poate...? (mai mult)
as vrea sa ma inscriu la un liceu la fara frecventa deoarece am doar 11 clase si as vrea sa stiu in ce perioada se depun dosarele?
Am voie sa mi fac o codita la ochi cu eyeliner-ul daca merg la oftalmolog? Am mai fost data cu creion dermatograf iar dna oftalmolog nu mi-a zis nimic. Ofer funda P.s: scuze categoria
Sall, mi- am luat S6 (ieri) și aveam instalat Android 6.0.1, cu aplicația Peel Remote (instalată în telefon) m- am jucat la Tv- urile din casă, toate bune. aveam și indicatorul led care când schimbam...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
rld0 întreabă:
Ion1989 întreabă:
Alin5644466 întreabă:
Danielandrei21 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mad Men
Te consideri un fan adevarat al serialului Mad Men? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!