Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 7 Octombrie 2025 sunt:
Iubitul meu s- a despartit de mine dupa 2 luni de relatie printr- un mesaj. Zicea ca este confuz si ca nu se simte bine cu cu mine. Dar nu cred ca i.am gresit cu ceva i- am di cerut iertare chiar daca...? (mai mult)
Ce inseamna s.c.e.l.m?
Unde se face ` Inscrierea ` pentru a 2-a Sesiune de examen a Bacalaureatului in caz ca nu-l iau din prima?
De mai mult timp am inceput sa fac gimnastica, iar sanii mei s-au micsorat incredibil de mult. Stiti o solutie sau mai multe pentru a-i face sa creasca la loc?
Am o intrebare legata de admiterea la liceu ( clasa a IX- a ) am fost admisa la Pedagogie, dar mai trebuie sa ma inscriu la liceul respectiv. Si dosarul de inscriere trebuie sa contina " Cerere...? (mai mult)
As avea si eu nevoie de o parere sincera despre felul in care arat. Ce credeti ca ar trebui sa schimb ca sa imi imbunatatesc fizicul? http://subefotos.com/ver/? 1fc429bff62a6a077f21c003351e2b92o.jpg...? (mai mult)
Salut, uleiul de ricin ajută la creșterea barbei? Pun aceasta întrebare deoarece in partea dreapta a feței mi- a crescut barba mai mult decât în partea stângă și ași vrea sa o egalez. Fundă...? (mai mult)
Am taiat un cuvant si l-am scris deasupra. Are ceva?
Ce părere aveți ca un copil de 16 ani să-și facă un tatuaj cu zodia lui?
Pot intra la facultatea de politie daca am fost scutit de sport in liceu? am avut ceva probleme dar acum pot face fara nicio problema.Pot scoate timpul respectiv fara nicio problema.
La ce casa de pariuri poti castiga cei mai multi bani pe un bilet de pariuri?(stiu doar ca la superbet e 150. 000max) la celelalte cat e max?
Hei! Am pus un video pe rockthevlog.ro si sunt uni cu 70 de like-uri si eu am doar 4 pentru ca am avut o problema cu postarea.Are cineva coduri Sugus si nu stie ce sa faca cu ele?
Îmi place de o fata si nu știu dacă ea ma place si as vrea sa fie iubita mea dar fără sa știe nimeni ca este iubita mea doar noi doi, si nu știu ce sa fac pentru ca dacă o intreb dacă vrea sa...? (mai mult)
Care e cel mai nebunesc lucru pe care l-ați făcut cu cei mai buni prieteni?
Parintii mei vor sa ma dea afara din casa. Nu, nu ma doar ameninta cum te ameninta la 5 ani ca sa stai cuminte(am15)De ce vor ei asta? Pai din urmatoarele motive: 1. Pentru ca nu fac nimic...? (mai mult)
Cine are imaginației scriețimi 10-15 rânduri de felicitare cu cuvinte frumoase e ziua unei prietene mîine face 17 ani e cea mai bun țin mult la ea va rog multt
Imi dati si mie niste idei de vlog/tutorial de inceput pentru yt? As vrea sa ma apuc, mentionez ca nu am 12 ani si nu o sa fac gameplay cu minecraft.
Salut cum sa iti dai seama ca esti timid/a? eu cu persoanele mari incerc sa fiu mai educata,cuminte,si vorbesc foarte frumos cu ele, insa ele ma considera rusinoasa.
Sunt baiat. am 18 ani si nu stiu ce mi se intampla. Plang mereu si sunt trist nu am pe nimeni in jurul meu, nu am pe cine sa iubesc, nu am cu cine sa vorbesc despre ce simt si vreau sa mor... numai vad...? (mai mult)
Cum aș putea să î-l fac pe tata să mă lase sa merg în tabără cu telefonul pe care î-l am de 3 sapt (S8 Plus) si să nu merg cu un J3 2016 [NU MĂ DAU MARE SUBTIL VĂ ROG MULT]
Salutare tuturor. Imi place de o fata vorbesc pe Facebook si whatsapp cu ea cam in fiecare zi. A zis ca nu poate avea sentimente pentru mine pentru ca nu ma cunoaște. Ea este din Austria si vorbeste...? (mai mult)
In ce consta proba de limba romana pentru admiterea la sectia de Traducere si Interpretare din cadrul Facultatii de Limbi Straine? Am inteles ca e obligatorie si ca pe langa ea trebuie sa mai dau la o ...? (mai mult)
Salut, urmeaza sa merg la aniversarea unei rude, un baiat ce implineste 11 ani si nu prea stiu ce le plac copiilor din ziua de azi. Ce imi recomandati voi?
Cat de greu este sa-ti gasesti un loc de munca dupa terminarea unei facultati Finante/Banci(ASE)?
Imi poate explica cineva daca se poate pe Facebook sa am doar buton de Urmareste(Follow)?
Salutari! Cum as putea sa mi fac parul din cret in lins? Am incercat placa, dar dupa ceva timp iar apar acele "valuri". Parul cret nu imi place, fiindca arat oribil cu el (mai ales ca am si ochelari ...? (mai mult)
Hei TPU Vreua sa merg la Lepsa insa nu am masina exista statie de autobuz acolo? Am gasit autobuze doar ca nu gasesc staia si nu as risca sa pierd autobuzul pentru ca nu stiu de unde sa il iau...? (mai mult)
La romana am taiat un cuvant si l am rescris deasupra deoarece doar acolo mai aveam loc. Are ceva? As aprecia foarte mult daca m ati putea ajuta.
Mă pot muta la alt liceu înaintea de începerea anului școlar, adică gen mă înscriu la liceul Preda dar eu voiam la Neculce mai mult. Sunt șanse să mă mut la Neculce înainte de începerea...? (mai mult)
Cu ce e marlboro xl touch?
Voi ce ziceti sa aleg dintre sa merg la mare sau sa-mi iau un laptop? Ca eu le vreau pe amandoua si totusi trebuie sa aleg cv din astea doua.
eu am ramas repetent, cand eram in toamna ma taiam pe maini, tata in toamna a avut un accident, am inceput sa fumez, din cauza asta si mai multe am ramas repetent, de o vreme tata si mama...? (mai mult)
Salut am 14 si am facut buletin! Daca ma duc la pescuit de acum imi trebuie permis si daca da cat costa?
Cu media de concurs 8, 77 pot intra la coloegiul de medicina si farmacie din chisinau fie si la contract?
Trec în clasa a 9 a si am mari emoții! Mi e teama ca nu voi reuși sa ma împrietenesc cu noii colegi pentru ca nici în gimnaziu nu am avut multi prieteni. Ce as putea sa fac?
Buna TPU.Trec pe clasa a 11 a si cateodata ma doare faptul ca colegii din generala nu ma mai saluta.Isi bateau joc de mine desi la inceout ma intelegeam bine cu ei.Voi ati patit asa? Nu am multi prieteni...? (mai mult)
Buna mîine este ziua de naștere a celei mai bune prietene vreau o felicitare frumoasa draguta de vreo 10 15 rânduri dar sa fie o felicitare wow pur si simplu vreau niște cuvinte deosebite ceva lung...? (mai mult)
De unde pot afla ce grupa de sange am? As vrea sa donez sange la spital si cu aceasta ocazie as vrea sa imi aflu si grupa de sange. As putea direct acolo sau trebuie sa ma duc intr- un centru specializat...? (mai mult)
Salut, este normal sa fiu un "paros", adica am par de 2-3 cm pe picioare, pe maini, si pe burta, precizez ca am 15 ani.
Cum sa am o viata sociala? N-am decat vreo doua prietene cu care ies rar, mai mult stau in casa. Ma simt ff singura. ps: am 13 ani
Vă rog spuneți-mi ceva despre Liceul Garabet Ibraileanu IAȘI profil filologie intensiv engleză. Vă rog, orice părere, mai ales dacă e legată de aceast profil.
Eu am un par care sta ca o coama de leu si nu stiu cum sa ma tund incat sa scad din volum,sau cum sa fac sa nu mai am volum P.S nu vreau sa ma tund,, filat,,
Heyy oameni. As vrea ca din toamna sa merg la ceva cursuri la scoala de arte, la desen si/sau canto laughing. Daca sunteti inscrisi la astfel de cursuri sau aveti cunostinte in situatia asta imi puteti...? (mai mult)
Anul asta m-am inscris la profesionala ca profil Turism si alimentatie-ospatar, A fost cineva la profesionala ce se face la practica sa da note, e greu?
As dori si eu putin ajutor! 4 supra 3 trebuie transformat in fractie zecimala...
Salut, TPU! Am nevoie de ajutorul vostru pentru ca sunt in stare de șoc nu am liniște deplina pentru mine și simt ca cineva ma urmărește in continuu și nu îmi da pace lucrul acest! Acum câteva...? (mai mult)
Care sunt anime- urile voastre preferate? Daca se poate un top 10 si puse in ordinea in care v- au placut. (Vad ca categoriile "Informatii Utillitare" si "Conversatii" au dispărut din optiuni, asa ca...? (mai mult)
Imi pueti spune niste seriale faine? Eu am am vazut: Emerald City, Game of Thones, Teen Wolf, Shadowhunters, Lucifer, The Vampire Diares, The walking Dead, Prison Break, Continnium si ...? (mai mult)
Buna,castile mele au crapat si se vad firele nu au crapat cu totul au o gaurica dar cu ce as putea sa le lipesc sunt casti de telefon nu vreau sa le arunc.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
Esther100 întreabă:
Luys_Bianka_1993 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Internet & istoria internetului
Petreci mult timp online, dar cate stii de fapt despre internet?