La cât timp după terminarea ovulației, apare menstruația dacă ciclul este neregulat? Și cum îmi dau seama ca sunt la ovulatie? Dau funda
Se vede dacă am fumat la analizele de sânge și urina? Precizez ca ultima dată am tras un fum în septembrie.
Bumă tou Am 15 ani si am un iubit ieri mama a aflat și ia trimis niște mesaje foarte urâte ca să mă lase în pace..foarte urâte în care la jignit.el mi- a dat mie mesajele și nici nu pot sa zic...? (mai mult)
Toata lumea spune ca sunt copilăroasă si am 13 ani si ma intreb oare chiar sunt sau vreau doar sa imi traiesc Copilăria?
Salut, ma chinui cu candidoza de aprox 2- ani, am luat- o de la o fosta prietena....am fost la n medici si n tratamente....nu mai stiu ce sa mai fac, va rog cei care a.ti reusit sa scapati scrieti tratamentul.a...? (mai mult)
Salut imi poate face cineva va rog o poezie de dragoste scurta?
Oare daca am 110kg, si ma pun sa slabesc si m.am gandit sa alerg 30m seara pe camp cu saculeti de 1kg pe tibie si sa mananc la 8 dimineata 1 felie de paine cu 1 felie de sunca de praga plus un ceai, ...? (mai mult)
am varsta de 17 ani, am 110 kg, am fost la nutritionist si mi- a dat o dieta bunicica, dar vreau sa stiu cat trebuie sa alerg pe zi ca in 3 4 luni sa dau si eu 15- 20kg jos, tin sa precizez...? (mai mult)
Deci ieri am dat lista aia de înscriere la liceu și pe primul loc am pus "Iorga" după el am pus Preda și după aia Neculce Acun regret puțin că nu am pus Neculce înainte de Preda, e...? (mai mult)
Nuj daca e buna categoria. Deci azi- noapte, m- am speriat ca se auzea fosnit din spatele dulapului. Apoi am simtit greutate pe mine.M- am uitat dar nu vedeam pe nimeni. Nu ma puteam misca de frica....? (mai mult)
Tocmai am terminat clasa a8- a si in curand trebuie sa imi aleg profilul la care vreau sa merg la liceu, eu ma gandeam sa merg la mate- info dar majoritatea prietenilor, colegilor spun ca este foarte...? (mai mult)
Sunt din Slatina și am avut capacitatea. Nu am obținut notele dorite, spre exemplu ma gândisem sa dau la Radu Greceanu la bilingv, îl mai pot trece pe lista dacă nu am probele? Spre...? (mai mult)
Am nevoie de niste informatii. Fenomenul bullying este din ce in ce mai raspandit. Ce atitudine trebuie sa luam si cum il costientizam.
Nu stiu foarte bine cum sa ma exprim in aceasta intrebare deci sper sa intelegeti :) Deci iubitul meu iubeste rap- ul si se pricepe chiar foarte bine la asta. Exista cumva batalii de rap la care...? (mai mult)
De ce atâta räutate în lume.mä sufocä sincer?
Îmi puteți spune o placa video bună pentru jocuri? Am slot PCI E 16 2.0, un procesor quad q8400, 4 GB ram, sursa de 500W
Cazarea la căminul Akademos sau Gaudeamus din Iași este în funcție de medie? Am terminat a XII a și dau mai departe, la facultate. Și aș vrea să mă cazez ori la Akademos ori la Gaudeamus....? (mai mult)
Cum se corectează la bac mate? Se pun și puncte așa doar pentru încercări și formule? Am făcut de 4, 50-4, 60 dar am mai scris câte o formula o încercare dar sunt speriata ca nu iau 5ul
Buna seara.Mama mea se simte foarte rau din cauza depresiei, tata nu o intrlege, a avut multe suferinte, pe noi nu vrea sa ne supere.Se chinuie rau, exaspereaza, nu mai poate. Tata zice ca nu stie ceea...? (mai mult)
Salutare, TPU! Ma aflu in Germania de 4 luni, si nu vreau sa renunt al cartela mea telekom pentru ca in 2 luni revin in tara. De curand mi- am activat o optiune cu 7 euro, cand dau la info imi arata...? (mai mult)
O sa se intoarca caldura...voi cum incercati sa scapti de ea? Credeti ca va omora pe cineva atata caldura?(accept orice fel de raspuns)
Salut as avea si eu nevoie de niste retete de shack-uri pentru sala(daca se poate sa nu fie foarte costisitoare sin punct de vedere a banilor)
URGENTTT! Am terminat clasa a 9- a în Republica Moldova, şi acum trebuie să- mi decid viitorul.Nuştiu unde să îmi continui studiile.Aş vrea să aleg dintre liceu, colegiu şi o şcoala profesională.Vă...? (mai mult)
Daca un baiat spune ca ii este dor de o fata inseamna ca o place sau nu?
Heii TPU! Am dat din greseala zoom la pagina de la Facebook si acum nu stiu cum sa fac sa dau zoom out. Cum sa fac? Ps:N-am mouse la laptop
Eu am un par cu mult volum si as vrea sa am mai putin volum dar nu stiu cum.Nu pot folosi placa sau diferite solutii pentru par.Ma puteti ajuta? Va rog
Stie cineva cand apare sezonul 2 din "13 reasons why"?
Cu cat credeti ca vor creste mediile de admitere anul asta?
Eu am un bmw din 99'(sh tunat) si o motocicleta yamaha r1 2002- 2003(nu conteaza fix tipu doar ca sa stiti) Acum problema mea este urmatoarea acum 2 saptamani s- a mutat un vecin super extrem...? (mai mult)
Ca sa învăț de psiholog trebuia numaidecât sa învăț in pedagogie?
Daca faci profil de filologie la liceu, poti sa te inscrii la facultatea de psihologie? URGENT
Hey oameni. As vrea ca din toamna sa merg la ceva cursuri la scoala de arte, la desen si/sau canto laughing. Daca sunteti inscrisi la astfel de cursuri sau aveti cunostinte in situatia asta imi puteti...? (mai mult)
voiam sa intreb, mai mult sa cer opinia in privinta urmarii unor anumite facultatii, eu sunt din Constanta, am terminat liceul si mai mult ca sigur voi lua bacul, cel putin cu media de ...? (mai mult)
Îmi puteți spune și mie un site de likeuri pe Facebook (nu vreau multe!)
Hei! E ok la 1, 71 m sa port 39 la papuci, tinand cont ca am 14 ani? Mai am o intrebare. As vrea sa- mi spuneti daca e bine sa am 54 de kg la inaltimea asta. Stiu ca sunt in crestere, dar am ca masuri:...? (mai mult)
Hei TPU, am si eu o intrebare, eu am avut 106 kg si m.am dus la nutritionist si mi- a dat o dieta am tinut.o fro 2 saptamani si acum 2 zile m.am cantarit si aveam 102 si tot am tinut dieta, ieri cand...? (mai mult)
Se poate ca o persoana pe care o sti de 4 ani si pe care tu o consideri a fi fratele tau, iar el ajunge sa te considere fratele lui, fiind cei mai buni prieteni, cu care ai impartasit tot, sa te uite...? (mai mult)
Repet intrebarea :)). De la filologie pot sa ma duc la academia militara, sunt in clasa a 10 acum! Dau funda! :>
daca vreau la utcb si in cadrul ei sunt 7 facultati, trebuie sa platesc taxa pentru fiecare facultate sau nu? nu conteaza nr optiunilor.
Inca nu am 18 ani. Daca ma inscriu la o facultate cu buletinul acesta, si in octombrie cand incep, nu mai am acelasi buletin, pentru ca in august il schimb, are ceva?
Voi ce faceti cand va simtiti prost sau deprimati?(vreau mai multe raspunsuri). Ofer fundicioaica:)))
Cum pot sa mi fac crush ul sa ma placa?:)) el e englez dar nu vorbim, adica nu stau cu el pentru ca sunt noua in scoala si na. " Ne sorbim din priviri" (adv zic :)), ne uitam unu la altul mereu cand...? (mai mult)
va ro sa ma ajutati si sa- mi spuneti cine este fata di imaginea asta https://www.youtube.com/watch?v=T5UsrAxid74 Dau funda, like la toate raspunsurile la alte intrebari pe contul dare imi...? (mai mult)
In liceu am fost la profil uman(ceea ce doresc mai mult fetele), dupa terminarea liceului ce facultate pot sa urmez ca fata de la profil uman in afara de litere sau politie(care nu imi plac)? P.S....? (mai mult)
Știe cineva de la ce ora încep cursurile la liceul economic Virgil Madgearu din Ploiesti? Și când încep sa se facă inscrierile la camin? Va rog frumosss! Mulțumesc anticipat! Funda Scuze pentru...? (mai mult)
Vreau sa ma transfer la alt profil din același liceu. Eu doresc din semestrul 2 al clasei a 9-a. Este posibil?
Am nevoie de ajutor urgent. Masina vecinului a inceput sa urle si sa faca ca toti dracii in spatele blocului meu, de 10 minute si nu se mai opreste. Ce ar trebui sa fac? Sa ma duc sa rezolv problema prin...? (mai mult)
Ce facultati sunt fara limbi straine sau care nu pun accent pe ele? Pe ce specialitati...
Legat de admiterea la liceu, daca eu pun prima optiune o clasa la care sa zicem ca nu intru si am a doua optiune ce are altcineva prima optiune, daca eu am media mai mare decat ala care a ...? (mai mult)
vreau si eu niste jocuri pentru urmatoarele cerinte 6gb de rami placa integrata Intel gma 4500 512mb sa aiba o poveste cat de cat...
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
Esther100 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tu stii?
Care e cel mai lung fluviu? Cat poate sari un cangur? Ce-ti poti rupe daca stranuti prea tare? Tu stii?