Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 11 Octombrie 2025 sunt:
Daca eu am ca si un hobby fotografia si artele digitale, la ce liceu as putea sa ma duc? Mersi anticipat
Pot lua hormoni de crestere chiar daca nu am deficit? ce se intampla daca am mai mult decat trebuie?
Ceau! Ce nume i-as putea da acestei animatii? https://www.youtube.com/watch?v=wlEwxEh1g_c Ne e reclama dar nu am inspiratie pentru nume. Ce parere aveti despre ea?!
Salut tpu.Am 17 ani Imi place de o fata pe care o cunosc oarecum adica doar din vedere dar nu am avut nici un contact pana acum sa vorbim sau ceva.Cum pot intra in vorba cu ea adica eu o sa i zic "buna"...? (mai mult)
intre un om care face MMA si altul care face sala excesiv cine ar invinge? Funda
Imi place de un baiat si vorbim ne stim de cativa anj suntem la scoala comuna, el merge la liceu eu mai am un an (trec pe a8a) ..nu vorbim mult pentru ca nu mai avem subiect de discutie si ma gandeam...? (mai mult)
Buna tuturor, vreau sa cer niste sfaturi, deoarece de curand tot ma gandesc sa ma sinucid.Stiu ..stiu ca nu este cea mai buna decizie, stiu ca viata este atat de pretioasa si nu trebuie nici macar sa...? (mai mult)
Are cineva idee la ce ora au fost publicate pe net subiectele de la cele 2 probe de BAC de pana acum? Un raspuns mai concret m-ar ajuta mult. Mersi
doresc si eu un sfat in legutara cu alegerea liceului. Doresc un liceu pestemedia 9, 30 fara profesori exagerati si exigenti in care sa pot sa fiu mai relaxat sa am o "viata de liceean" sa...? (mai mult)
am 15 ani si 8 luni si 1.66 m pot sa mai cresc pana la 170? cand se incheie procesul de crestere si care sunt semnele?
Buna seara TPU, vreau si eu sa ma lamuriti cu ceva, fiolele pentru slabit, slabesti cu ele fara sa faci sport? Adica si daca tii dieta.
Daca sora mea a pupat bila de la Kendama o sa ramana gravida? Rog seriozitate!
Chiar nu se poate călători în timp? De ce?
eu locuiesc intr- o comuna din Galaţi, sunt în plasament si am 13 ani, am trecut clasa a 7- a, voiam sa va intreb daca, Protectia Copilului imi poate plati garsoniera in Galaţi pentru...? (mai mult)
La bac la istorie, pentru cine a dat, care erau conducatorii politici din spatiul romanesc?
Salut am o intrebare, nu e prima data, dar inca ma mai incurc.Cand vreau sa ma bag pe o fata, ori sa o scot la un suc ceva sa ma plimb etc, stiu sa fiu relaxat.Sa aflu chestii despre ea, sa o intreb...? (mai mult)
E buna aceasta placă? https://m.evomag.ro/COMPONENTE- PC- Placi- Video/ZOTAC- Placa- Video- ZOTAC- GeForce- GT- 710- Zone- Edition- 2GB- GDDR5- 64- bit- 3586429.html Daca nu ce îmi recomandați pana...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Colegiul National "Stefan cel Mare " Suceava?
Imi place de un baiat din semestrul al 2 lea. Am fost pusi in banca in semestrul 1, timp de 9 luni de zile pana la terminarea anului scolar. 1)Prietena mea a avut gura spurcata si i- a ...? (mai mult)
Buna TPU... am un Huawei p8 lite si din senin nu se poate conecta wi- fi de pe el nu am avut nici o problema cu el nu stiu de la ce poate fi. Vreau sa il resetez si imi cere un PIN si nu am idee ce PIN,...? (mai mult)
Cine a dat bac-ul la istorie si este sigur ca a facut bine?
Ceau! Ce nume i-as putea da acestei animatii? https://www.youtube.com/watch?v=wlEwxEh1g_c Ne e reclama dar nu am inspiratie pentru nume!
Am nevoie de niște sfaturi.Plac pe cineva, iar acel cineva își petrece timpul cu o fata pe care nu o suport, adică vorbește cu ea si cu prietenii ei pe video, iese pe strada cu ea si cu...? (mai mult)
Am și eu nevoie de un sfat sincer, vă rog! Am teriminat acum clasa a 8- a si datorită mediei mari, am posibilitatea să merg la un liceu foarte bun, pe profil mate- info. Dar sunt destul...? (mai mult)
Acum trec clasa a 9- a si mi- am propus sa intru la un liceu din Galati. Am avut o medie de 8, 50. Stiu sigur ca voi fi admis, dar este o problema cu care ma confrunt inca din gimnaziu. ...? (mai mult)
Caut o melodie dar nu stiu decat videoclipul.Este o fata imbracata cu o rochie sau ceva rosu intr- un desert. Am auzit- o de foarte multe ori pe kiss tv dar nu am vazut niciodata cum se numeste si nici...? (mai mult)
Stiti ceva jocuri/aplicatii pentru a imi imbunatati calitatea de conducator auto? atat practic cat si teoretic (drpciv il stiu, la fel si city car driving)
Aaa, a aparut cumva sezonul 2 din 13 reason why?
Am 14 ani, 1.54 inaltimea, greutarea nu stiu cat, dar oricum pana in 40 kg.Problema este ca pana acum o vreme mancam putin, foarte putin, spre deloc, dar de o vreme incoace mananc mult, foarte...? (mai mult)
Era un desen pe minimax cu o ratusca sau gasca sau ceva nu mai stiu...a carei familie trebuia sa zboare in tarile calde si ea se raneste la aripa si cade si ramane cu cineva peste iarna...dar nu ...? (mai mult)
Hei, TPU. Am o problema ca majoritatea oamenilor, cu kilogramele in plus. Ca marimi, am urmatoarele: Bust = 110 cm Talie = 100 cm Sold = 113 cm Din cate am vazut intr- un tabel, trebuie sa ...? (mai mult)
Am probleme cu acneea si greutatea. Ma ajutati voi cu ceva sfaturi? dieta zilnica ore de masi si gramaje? dau funda! am 1 76 m si 82 kg!
Fetelor, am o întrebare. Ce să mânc să am fese mai mari și sânii mai dezvoltați? Dau fundită:)
Ma doare in,jurul buricului de 3, zile ce sa, fac sa imi treaca? Multumesc
Stie cineva o aplicatie pentru. Android de dizain interior pe care sa iti construiesti tu casa? Dar sa fie free. Funda
O fata imi spune sa fiu mai indraznet Cum fac asta pentru ca cred ca ma place! Multumesc!
voi ce folosiți pentru coșuri? dar acasa! Am 13 ani și am foarte multe coșuri!
Ce e ala slime? Stiu cum se face dar nu stiu exact ce e.
Salut o sa intru la liceu si nu stiu ce liceu sa aleg pe profil uman sau profil tehnologic? adica as dori sa stiu de la care as avea sanse sa imi gasesc o meserie mai bunicica dupa terminarea liceului?...? (mai mult)
Despre ce e vorba in orasul Pripiat din Ucraina?
Daca la matematica la BAC, nu am scris exact ca in barem dar am ajuns la rezultatul final, adica l- am scris acolo se puncteaza? Era o matrice si trebuia sa aflu numarul A, am scris ca a=1 ca in barem,...? (mai mult)
Salut.Am 25 de ani, traiesc intr- un oras cam mort, lucrez pe minimu pe economie si as vrea sa- mi deschid o afacere online sa mai castig ceva banuti pe langa.Ma pricep sa- mi fac siteu singur, am cat...? (mai mult)
Bună, aș vrea să vă cer ajutor.Mai mult cer ajutor dela femei.„Am deja 14 ani și sanii mei nu au ajuns nici la marimea A la sutin.Am încercat câteva tratamente depe internet, dar nu m- au ajutat...? (mai mult)
Credeti ca va tine o relatie intre doi colegi de liceu(am mai fost cu tipa asta in generala) timp de 4 ani? Imi place de o fata si ei de mine, mi- am dat seama dupa cum se intoarce mereu cu privirea...? (mai mult)
" Avansul rapid al statului otoman in Peninsula Balcanica a creat o amenintare pentru tara Romaneasca" Este la istorie. Aceasta propozitie este in relatie de cauza- efect? Va rog mult cine stie sa ma ...? (mai mult)
Hei o sa fie ziua mea cum sa imi fac parul?
Ce parere aveti despre copiii astia din ziua de azi, care tot fac glume cu si despre "cancer"? de parca ar stii cum e sa chelacai ca un caine de dureri
se consideră semn la bac daca a gresit profesorul care a asistat, numerotare păgînilor? Si dupa a modificat? Se vedea cam îngroşat.
Hello TPU! Vreau și eu niște moduri haioase de a saluta!
Bună Seara as vreau sa știu dacă acel produs quickmax este bun pentru creștere bărbi sau ce alt produs pot folosi pentru a-mi creste barba, am 19 ani și încă nu mi-a crescut barba.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexia87991 întreabă:
Bogdan80 întreabă:
Cipi1212 întreabă:
Al3xandra95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cartea Junglei
Ai urmarit cu drag aventurile lui Mowgli prin jungla indiana? Cat de multe iti mai amintesti despre micul baiat si prietenii lui?