Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 11 Octombrie 2025 sunt:
Sal De cand am scris ultima oara despre situatia mea Complex de inferioritate. M- a facut si m- ai mult sa i- mi pierd increderea in mine. Am incercat sa ma schimb sa fiu o alta persoana, sa socializez...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Colegiul National "Grigore Moisil"? As vrea sa merg acolo la un profil real. Prin parere vreau sa imi spuneti de profesori, elevi, mod de predare.
Iubitul meu nu ma crede ca il iubesc. E plecat la munca departe de mine si crede ca il înșel. Vreau sa ii trimit un mesaj siropos si nu ma pricep la așa ceva. Cine ma poate ajuta?
Ba eu nu am facut desenele de la subiectul 3 la EN. Am luat 9.50. Este posibil sa îmi fi luat pentru desene? Multumesc mult!
Ati patit pana acum ca intr-un folicul de par sa creasca doua fire de par? cum ar fi in zona axilei sau pubiana. Ce e de facut?
Dupa parerea voastra - contabilitate sau actorie (in filme) - dupa 9 clase? Imi plac ambele dar nu stiu pe care s-o aleg.Pentru cele mai bune sfaturi dau Funda!
Voi începe liceul și stau cu gândul la o chestie. Deși am doar 1h de sport pe săptămână, eu nu pot face acea "rostogolire" la gimnastică.Sau statul în cap sau ce mai cer ei acolo. ...? (mai mult)
ce sa ii scriu fostului băiat de cate încă îmi place dar el pe mine nu! oare să îi scriu?
eu scriu versuri rap...triste si as vrea sa-mi fac un canal de yt dar nu stiu ce nume sa imi pun si vreau sa ma ajutati. Ziceti-mi ce nume sa imi pun...
Vreau sa va cer parerea in legatura cu urmatoarul lucru la care tot m- am gandit, bineinteles este doar "for fun" (este mai mult adresata fetelor, dar si baietii isi pot da cu parerea). ...? (mai mult)
Va rog urgent. Hamsterul meu este ud de la zona gurii pana în jos la zona anala Azi dimineață era perfect sănătos. Acum nu știu ce are.e activ, dar îl vad puțin slăbit, de mâncat mananca. De...? (mai mult)
Hei lume, stie cineva cand si daca va aparea sezonul 5 din The Originals?
De ce pe buletinele imigrantilor stabiliti in USA sau Canada scrie la nationalitate canadiana sau americana? Si nu doar pe buletine, pe pasapoarte scrie doar tara unde te- ai nascut si in rest la nationalitate...? (mai mult)
Caut prieten/a.
Care credeti ca este cel mai greu sport de pe planeta? Eu spun box, deoarece dupa parerea mea efortul depus la un meci face cat 5 meciuri de fotbal + ca nu te bazezi decat pe tine deoarece nu ai...? (mai mult)
Se poarta sau nu boxeri sub pantaloni de genul!? http://www2.hm.com/ro_ro/productpage.0448831015.html#Bleu-albăstrea
Buna la toti! As vrea niste sfaturi. Eu sunt fata am aproape 15 ani, am 1, 59 m si 51 kg. Cum credeti sunt normala? ( foarte multe Persoane imi zic ca is normala doar unele imi zic sa ma ingras ), (Eu...? (mai mult)
Au expirat nr rosii ..Rarul e facut pe 16.mai ..mai este valabil
Salut, am si eu 13 ani si am un penis de 6 cm in erectie si 3-4 floscait. E cam mic zic eu ce sa fac? Mi-e rusine sa ma duc la medic.
Buna TPU.Ce materii se fac pe profilul filologie la liceu? Se face matematica doar până în clasa a 11- a sau nu se face deloc? Și dacă vreau pe intensiv engleza, care sunt materiile de baza? Mulțumesc...? (mai mult)
Stie cineva cum se numesc sau unde se gasesc pocnitorile acelea mici care arata ca niste saculete si fac un pocnet cand le izbesti de pamant? Arata asa: http://imgur.com/XoQqL6M
Ce probe se vor da pe profilul de muzica la liceul de arte? In ce consta probele de muzica pentru admitere in clasa a 9a?
La economie pot sa urmez facultatea de medicina
As vrea ca la anul sa particip pentru miss. Dar nu cred ca voi castiga fiindca nu am multe cunostinte ca sa castig. La față arat ok, poate par narcisita dar nu prea sunt. Imi este frica ca ...? (mai mult)
Salut, Dacă m- am prezentat la română la bac, apoi la matematică nu mă prezint, dar la proba de alegere da, mi se anulează tot examenul, sau pot da doar la matematică în toamnă sau peste...? (mai mult)
Cum se numeste acest hairstyle pe care il poarta Chris Brown? Sa nu aud aruncat pe tava 'Chel!' deoarece nu este asa. blob:http://imgur.com/18fac427-894f-4dc8-a86f-4a0070f998aa
Mă simt oribil! O sa incerc sa fiu cat mai scurta. În clasele 5- 8 am incercat cat se poate sa învăț, insa aveam un profesor care niciodată nu îmi dădea nota care o merita. Puteam sa zic perfect...? (mai mult)
spuneți- mi și mie vă rog, un magazin online(sau chiar real) de unde pot achiziționa gantere mai ieftine, accesorii fitness, dar să aibă prețuri mai mici decât cele de la dedeman,...? (mai mult)
Daca se face contestatie la evaluare nationala se verifica obligatoriu camera? Sunt curios
La BAC daca am zis inserari=innoptari pentru a avea forma asemanatoare, este corect? Am scris corect, cu 2 n https://dexonline.ro/definitie/%C3%AEnnopta
Bună.Azi când am ieșit în oraș, am intrat în profi. Deodată vad ca vine o țiganca si îmi spune dacă am fost impreuna cu fostul... evident i- am spus ca da și a zis ca o am promisa de la dansa...? (mai mult)
Cum pot sa nu mai fiu fuckgirl?
Nu stiu ce sa fac acum cu liceul pentru ca trec clasa a 8- a. Sunt la o scoala din Bucuresti sectorul 3 doar ca plina de romi (din clasa 1 sunt in ea). Profesorii nu isi dau interesul, elevii...? (mai mult)
Stiti cumva daca am terminat profesionala si nu iau atestatu se da somaj?
Salutari! Am dat bacul la romana astazi si nu sunt sigura ce am facut la subiectul I asa ca as vrea sa va cer o parere. La 1 am prezentat drept sinonime inserari - innoptari si nesfarsite - interminabile....? (mai mult)
`In timpul nostru fara de orar In lumea dezlegata de fruntarii rascruci ne cheama pasul solitar purtat de dor, pe vechi si stranii arii` Ce figura de stil e in structura `lumea dezlegata de fruntarii`?...? (mai mult)
Va multumesc! Am luat prezervativele! Acum ma apuc de DIY! Va pup! P.S : Prietenul meu m-a intrebat daca la 16 ani vreau sa facem sex daca folosim prezervative. Voi ce ziceti?
Sunteti gata de rezultatele de la Evaluarea Nationala?
de ce cand mi-am verificat pagina de Facebook imi apare teste din astea de la fastman?
Voi la ce liceu sunteti? Am media de admitere 9.11 stau in sectorul 3 si vreau sa gasesc un liceu cat mai aproape de mine. Nu stiu pe ce profil sa merg dar stiu ca nu vreau pe stiinte. Help. Fundita
știe cineva de unde pot sa downloadez "Angry German Kid"? Si sa fie audio.
Cine imi poate spune daca in liceul "Kiritescu" se intra de dimineata? Care sunt materiile in Kiritescu pe profil Economic? La ce se da bacul, dar tezele? Mersi, dau funda
La Evaluarea Nationala la matematica am luat 6.50, si prin calculul meu imi iese 7 ce ziceti sa fac contestatie? De obicei um sunt notele?
Astăzi am văzut rezultatele la Evaluarea Națională și vreau să vă spun că sunt foarte dezamăgit. Media de admitere mi- a ieșit 7.39. Credeți că o să mă afecteze această medie pe...? (mai mult)
Salut, cum as putea sa am si eu irisul si albul ochilor, negru adica am vazut la niste copii ca-l aveau, dar fara operatii, multumesc anticipat, fundita
Vreau un raspu s rapid... Am luat in evaluarea nationala la matematica 6, 05. Ar trebui sa fac o contestatie? Imi va mari nota?
Ati putea sa-mi dati si mie nume asa. Japoneze, chinezesti, de anime-uri, habar n-am... Ceva de genu "Yhung". Multumesc!
Am nevoie de un parinte sa ma insoteasca pentru a depune o contestatie pentru capacitate?
Ba ajutati- ma cu o chestie. La EN am luat la mate 9.50. Eu stiu ca am facut tot la mate, dar in ultimele 30 de minute am rescris toata lucrarea (nu intru in detalii) si ma gândesc ca poate am gresit...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexia87991 întreabă:
Cipi1212 întreabă:
angel6lust întreabă:
Marianjdjjsd întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Seria Divergent
Ai urmarit povestea lui Tris si a lui Four? Cate multe stii despre ei?