Vin si eu cu o mica intrebare, am 13 ani, aproape 14 si as dori sa aflu un program de exercitii (fizice) pentru a mari masa musculara (a face muschi). Vine vara si m- am gandit ca ar fi...? (mai mult)
Cum iti dai seama daca esti in depresie sau nu?
Https://www.youtube.com/watch?v=x3x6HzNex1Q stie cineva cum se numeste melodia din minutul 6? Mutumesc!
Poate cineva sa ma ajute cu demonstrația la fizica? Sunt la capitolul optica si trebuie sa scriu demonstrarea la formula prismei:i+ i'=delta. Sper sa ma ajutati.
Cate intrebari (maxim) pot pune pe zi pe TPU? ofer funda.
Am o problema. in ultimul timp am luat un pic in greutate, mananc mai mult ca de obicei, dar nu ma pot abtine. simt cum ma "roade" stomacul daca nu mananc. mama mea a slabit foarte mult in ultimul timp,...? (mai mult)
Am o întrebare... cum as putea să- mi fac mai multi prieteni? Adică..eu sunt cam timidă și nu prea sunt în grupuri.mă simt cam singură. Imi dați, va rog, niste idei? Multumesc...? (mai mult)
La 15 ani as putea sa ma angajez? Am cautat pe net, dar degeaba. Vreau sa strang bani pentru a investi in Youtube (pc gaming). Si daca m-as putea angaja, unde? Dau funda :)
Sunt în clasa 8 și am hotărât ceva cam penibil.. Mi- am cumpărat o ie înloc de camasa! Am niște pantaloni foarte frumoși și niște pantaloni negri! Ce ziceți, e bine? Știu ca nimeni nu va...? (mai mult)
Voi, fetele preferati baietii cu mustata sau fara? Si de ce, chiar sunt curios!
Salut, Maine o sa am banchetul si as vrea si eu o declaratie de dragoste pentru o fata (Alexandra)
Salut prieteni am o mare rugaminte pentru cine ma poate ajuta in rezolvarea unei probleme de matematica clasa a 5 a. sunt eleva si nu am avut deaface cu asta. problema este: Determinati numerele x, y ...? (mai mult)
Cat inseamna 25% din 20.000 euro? Care este reducerea oferita?
Azi am fost cu baieti si iubitele noastre sa jucam un fotbal(ele oricum vreau sa mai vorbeasca) Am facut echipele dupa alegere(erau cam egale in afara ca eu eram singuru care a facut fotbal...? (mai mult)
Un nume jmeker pentru cs
Bună TPU După cum bine stiti mai este foarte puțin si se termina anul scolar... Am avut o experiență foarte neplăcută in acest "an scolar" Pe primul semestru am fost foarte buna, aveam numai...? (mai mult)
Am 13 ani, 1.40 si 42 kg. Ce sa fac sa slabesc si sa cresc in inaltime?
A lucrat cineva de aici la McDonald's? Daca da, cum este?
Hei! Examen, mda, clasa a 8- a. Aveti cateva sfaturi despre cum as putea sa imi stapanesc emotiile? Am nevoie de o medie + 9 pentru a ajunge la liceul/liecele pentru care optez. Sunt sigur ca sunt...? (mai mult)
Te poti transfera de la un liceu dintr-un judet in altul? De exemplu: Sa te transferi dintr-un liceu din Ialomita in Bucuresti. Multumesc anticipat!
Stiti cumva un site de pe care pot descarca in format pdf Fangirl de Rainbow Rowell?
Am o poveste lunga si v- as cere parerea! Aveam o prietena de care chiar m- am atasat insa in vacanta de Paste ea s- a dus la un prieten si i- a supt- o. Prietenul asta mi- a spus si mie ce s- ...? (mai mult)
Imi este foarte frica deoarece am un 5 un 3 si un 4 la chimie si maine ma asculta pentru ultima data sa imi scot media, am invatat 6 lectii dar fara sa stiu sa fac probleme din pacate. Profesoara...? (mai mult)
Imi poate da cineva exemplu de un discurs pentru profesoara de limba franceza? Ofer funda!
Ieri am gasit pe un site un film, am vizionat jumate din el dupa care am adormit. Dimineata iesisem din pagina si nu exact mai gasit filmul. Era vorba despre inger ai demoni. O fata care vede ingeri,...? (mai mult)
In timp ce vorbesc uit cuvintele pe care sunt pe cale sa le spun... gen cuvinte uzuale... Oare care este cauza? Tin sa precizez ca nu prea am cu cine vorbi. Nu prea vorbesc in general deoarece nu am cu...? (mai mult)
Am vazut ca baietii de la SATRA au facut niste modele noi de triocuri asa ca am dat comanda de 2. Faza e ca stiu pe unu care si- a luat bataie ca purta tricou cu SATRA si acu nu stiu ce sa...? (mai mult)
Buna se mai fac panglici pentru absolvire la terminarea clasei a 8-a sau a 12-a? s-au au iesit din moda, de unde se pot comanda si la ce pret ajung? Multumesc
Sunt in clasa a VII- a si trebuie ca la final de an scolar sa spun un SPEECH pentru cei de a opta care ne inmaneaza noua, celor de a saptea acea cheie.Am nevoie de ceva scurt concis si emotionant.Dau...? (mai mult)
Cine stie un generator de like-uri functionabil?
Cine are curaj sa spuna un secret?;)
Am o problema cu un baiat si as vrea sa vb cu cineva in privat. Multumesc!
Imi poate spune cineva de unde este faza cu "pe care"? Exemplu: Videoclipu nou asta care l-am pus... iar cineva raspunde cu pe care
Ce parere aveti despre scolile de arta? Mai precis scoala de arta din Iasi? As vrea sa merg in aceasta toamna din clasa a 7a si nu stiu ce ar trebui sa pregatesc?(vreau sa dau la pian principal)....? (mai mult)
Cum pot deveni make- up artist? Adica eu am deja experienta in domeniul machiajului, am mai machiat cunostinte de- ale mele/mamei pentru anumite evenimente, dar ma intereseaza un curs care imi poate ...? (mai mult)
am 14 ani si nu am viata sociala, adica nu am prieteni, stau foarte mult la calculator si nu mai vreau sa fac asta, este nesanatos si totodata m-am plictisit, ceva sfaturi?
Daca eu as fi impreuna cu fostul iubit al unei prietene foarte bune de- a mea, credeti ca ea nu ar mai tine la mine atat de mult, nu m- ar mai privi cu aceeasi ochii cum ma privea inainte, nu? Chiar...? (mai mult)
De cand am implinit 16 ani,ma enervez FOARTE usor, si nu pot sa ma controlez
Cum scap de emoțiile pe care le am atunci când trebuie să vorbesc în public?
Salut, vreau sa- mi cumpar un laptop pe care sa poata sa- mi ruleze ok jocuri online gen lol, dota, black ops, etc. Ma intereseaza ceva care sa ruleze cu aprox 60- 80 fps la setarile medii. Ceva...? (mai mult)
Bună tuturor. Am o întrebare dacă am dat anul trecut competente după ce am terminat clasa - 12a și nu am luat bac.ul, anul asta trebuie sa le dau din nou? Menționez ca m.am înscris la bac far nu...? (mai mult)
Îmi spuneți, va rog, care este structura pentru eseul "relația dintre 2 personaje"?
Merita sa iau iphone 7 plus in iulie sau sa mai astept pentru iphone8/iphone7s etc. din septebrie 2017? TPU
Vreau sa vorbesc si eu cu cineva care a facut, face sau doreste la facultatea de farmacie.
Va rog sa cititi pana la sfarsit. Ma aflu intr- o situatie foarte ciudata. Este un baiat care ma placea(nu stiu daca ma mai place) dar cert este ca m- a iubit si eu pe el. Acum el este cu...? (mai mult)
Ce e aia bisnita?
am si eu o intrebare. ce poat face ca sa-mi creasca barba foarte repede? am doar putina pustata ( ca de rom ). vreau sa am barba ca Uzzi din B.U.G. Mafia.
-Fisa medicala pt.inscriere la liceu, de unde o ridic? -trebuie copie legalizata dupa buletin si certificat?(dupa ambele?)
Imi spune ca trebuie sa am mail-ul confirmat pentru a da mai mult de 5 raspunsuri si am tot dat pe acel "click aici" pentru a trimite catre mail sa-mi confirme si n-am primit nimic pe mail.De ce?
De curand am auzit o melodie cu urmatorul refren,, toata noaptea draga boom"... Imi poate spune si mie cinava va rog cine o interpreteaza? DAU FUNDA! :-D
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexhan întreabă:
9PM întreabă:
Legenda1 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Demi Lovato
Ai dansat si ai cantat pe muzica lui Demi Lovato? Afla acum cat de multe stii despre ea!