TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Adolescenţi

Adolescenţi

• 1197
  • 1198
  • 1199
  • 1200
  • 1201
Shinigami22
în 8 Iunie 2017 | Shinigami22 întreabă:

Vin si eu cu o mica intrebare, am 13 ani, aproape 14 si as dori sa aflu un program de exercitii (fizice) pentru a mari masa musculara (a face muschi). Vine vara si m- am gandit ca ar fi...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Ti_Le_1999
în 8 Iunie 2017 | Ti_Le_1999 întreabă:

Cum iti dai seama daca esti in depresie sau nu?

5
Răspunde Raportează
IonutzMadalin
în 7 Iunie 2017 | IonutzMadalin întreabă:

Https://www.youtube.com/watch?v=x3x6HzNex1Q stie cineva cum se numeste melodia din minutul 6? Mutumesc!

0
Răspunde primul Raportează
anonim_4396
în 7 Iunie 2017 |

Poate cineva sa ma ajute cu demonstrația la fizica? Sunt la capitolul optica si trebuie sa scriu demonstrarea la formula prismei:i+ i'=delta. Sper sa ma ajutati.

1
Răspunde Raportează
Samariteanul
în 7 Iunie 2017 | Samariteanul întreabă:

Cate intrebari (maxim) pot pune pe zi pe TPU? ofer funda.

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Iunie 2017 |

Am o problema. in ultimul timp am luat un pic in greutate, mananc mai mult ca de obicei, dar nu ma pot abtine. simt cum ma "roade" stomacul daca nu mananc. mama mea a slabit foarte mult in ultimul timp,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Ilincaa31
în 7 Iunie 2017 | Ilincaa31 întreabă:

Am o întrebare... cum as putea să- mi fac mai multi prieteni? Adică..eu sunt cam timidă și nu prea sunt în grupuri.mă simt cam singură. Imi dați, va rog, niste idei? Multumesc...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Glasshead
în 7 Iunie 2017 | Glasshead întreabă:

La 15 ani as putea sa ma angajez? Am cautat pe net, dar degeaba. Vreau sa strang bani pentru a investi in Youtube (pc gaming). Si daca m-as putea angaja, unde? Dau funda :)

2
Răspunde Raportează
alexdumitru
în 7 Iunie 2017 | alexdumitru întreabă:

Sunt în clasa 8 și am hotărât ceva cam penibil.. Mi- am cumpărat o ie înloc de camasa! Am niște pantaloni foarte frumoși și niște pantaloni negri! Ce ziceți, e bine? Știu ca nimeni nu va...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
CristiRx8
în 7 Iunie 2017 | CristiRx8 întreabă:

Voi, fetele preferati baietii cu mustata sau fara? Si de ce, chiar sunt curios!

4
Răspunde Raportează
Blyatman
în 7 Iunie 2017 | Blyatman întreabă:

Salut, Maine o sa am banchetul si as vrea si eu o declaratie de dragoste pentru o fata (Alexandra)

2
Răspunde Raportează
Maky_George_1974
în 7 Iunie 2017 | Maky_George_1974 întreabă:

Salut prieteni am o mare rugaminte pentru cine ma poate ajuta in rezolvarea unei probleme de matematica clasa a 5 a. sunt eleva si nu am avut deaface cu asta. problema este: Determinati numerele x, y ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
AnemonaP
în 7 Iunie 2017 | AnemonaP întreabă:

Cat inseamna 25% din 20.000 euro? Care este reducerea oferita?

13
Răspunde Raportează
Xdreaper21
în 7 Iunie 2017 | Xdreaper21 întreabă:

Azi am fost cu baieti si iubitele noastre sa jucam un fotbal(ele oricum vreau sa mai vorbeasca) Am facut echipele dupa alegere(erau cam egale in afara ca eu eram singuru care a facut fotbal...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
BM_M?ru?u_1997
în 7 Iunie 2017 | BM_M?ru?u_1997 întreabă:

Un nume jmeker pentru cs

1
Răspunde Raportează
Boboc_Alexia_1990
în 7 Iunie 2017 | Boboc_Alexia_1990 întreabă:

Bună TPU După cum bine stiti mai este foarte puțin si se termina anul scolar... Am avut o experiență foarte neplăcută in acest "an scolar" Pe primul semestru am fost foarte buna, aveam numai...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
dawsonxl
în 7 Iunie 2017 | dawsonxl întreabă:

Am 13 ani, 1.40 si 42 kg. Ce sa fac sa slabesc si sa cresc in inaltime?

2
Răspunde Raportează
DragosFlorian47
în 7 Iunie 2017 | DragosFlorian47 întreabă:

A lucrat cineva de aici la McDonald's? Daca da, cum este?

1
Răspunde Raportează
Danutz_Dani_1994
în 7 Iunie 2017 | Danutz_Dani_1994 întreabă:

Hei! Examen, mda, clasa a 8- a. Aveti cateva sfaturi despre cum as putea sa imi stapanesc emotiile? Am nevoie de o medie + 9 pentru a ajunge la liceul/liecele pentru care optez. Sunt sigur ca sunt...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
EX_AL_2002
în 7 Iunie 2017 | EX_AL_2002 întreabă:

Te poti transfera de la un liceu dintr-un judet in altul? De exemplu: Sa te transferi dintr-un liceu din Ialomita in Bucuresti. Multumesc anticipat!

2
Răspunde Raportează
Nisi_Anisia_1979
în 7 Iunie 2017 | Nisi_Anisia_1979 întreabă:

Stiti cumva un site de pe care pot descarca in format pdf Fangirl de Rainbow Rowell?

1
Răspunde Raportează
bodyguardsmecher
în 7 Iunie 2017 | bodyguardsmecher întreabă:

Am o poveste lunga si v- as cere parerea! Aveam o prietena de care chiar m- am atasat insa in vacanta de Paste ea s- a dus la un prieten si i- a supt- o. Prietenul asta mi- a spus si mie ce s- ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Lux3
în 7 Iunie 2017 | Lux3 întreabă:

Imi este foarte frica deoarece am un 5 un 3 si un 4 la chimie si maine ma asculta pentru ultima data sa imi scot media, am invatat 6 lectii dar fara sa stiu sa fac probleme din pacate. Profesoara...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Iu_Aisha_2000
în 7 Iunie 2017 | Iu_Aisha_2000 întreabă:

Imi poate da cineva exemplu de un discurs pentru profesoara de limba franceza? Ofer funda!

3
Răspunde Raportează
Andreea87978787
în 7 Iunie 2017 | Andreea87978787 întreabă:

Ieri am gasit pe un site un film, am vizionat jumate din el dupa care am adormit. Dimineata iesisem din pagina si nu exact mai gasit filmul. Era vorba despre inger ai demoni. O fata care vede ingeri,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Tirana_Nentori_1918
în 7 Iunie 2017 | Tirana_Nentori_1918 întreabă:

In timp ce vorbesc uit cuvintele pe care sunt pe cale sa le spun... gen cuvinte uzuale... Oare care este cauza? Tin sa precizez ca nu prea am cu cine vorbi. Nu prea vorbesc in general deoarece nu am cu...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
FrateleTedur
în 7 Iunie 2017 | FrateleTedur întreabă:

Am vazut ca baietii de la SATRA au facut niste modele noi de triocuri asa ca am dat comanda de 2. Faza e ca stiu pe unu care si- a luat bataie ca purta tricou cu SATRA si acu nu stiu ce sa...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
Panas_Alexandra_Panas_Alexandra_1993
în 7 Iunie 2017 | Panas_Alexandra_Panas_Alexandra_1993 întreabă:

Buna se mai fac panglici pentru absolvire la terminarea clasei a 8-a sau a 12-a? s-au au iesit din moda, de unde se pot comanda si la ce pret ajung? Multumesc

1
Răspunde Raportează
Ionut524
în 7 Iunie 2017 | Ionut524 întreabă:

Sunt in clasa a VII- a si trebuie ca la final de an scolar sa spun un SPEECH pentru cei de a opta care ne inmaneaza noua, celor de a saptea acea cheie.Am nevoie de ceva scurt concis si emotionant.Dau...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Valorosul69
în 7 Iunie 2017 | Valorosul69 întreabă:

Cine stie un generator de like-uri functionabil?

2
Răspunde Raportează
andratudose5000345
în 7 Iunie 2017 | andratudose5000345 întreabă:

Cine are curaj sa spuna un secret?;)

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Iunie 2017 |

Am o problema cu un baiat si as vrea sa vb cu cineva in privat. Multumesc!

5
Răspunde Raportează
JosephJoestar
în 7 Iunie 2017 | JosephJoestar întreabă:

Imi poate spune cineva de unde este faza cu "pe care"? Exemplu: Videoclipu nou asta care l-am pus... iar cineva raspunde cu pe care

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Iunie 2017 |

Ce parere aveti despre scolile de arta? Mai precis scoala de arta din Iasi? As vrea sa merg in aceasta toamna din clasa a 7a si nu stiu ce ar trebui sa pregatesc?(vreau sa dau la pian principal)....? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Anonim1324354657687980
în 7 Iunie 2017 | Anonim1324354657687980 întreabă:

Cum pot deveni make- up artist? Adica eu am deja experienta in domeniul machiajului, am mai machiat cunostinte de- ale mele/mamei pentru anumite evenimente, dar ma intereseaza un curs care imi poate ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Georgel2124
în 7 Iunie 2017 | Georgel2124 întreabă:

am 14 ani si nu am viata sociala, adica nu am prieteni, stau foarte mult la calculator si nu mai vreau sa fac asta, este nesanatos si totodata m-am plictisit, ceva sfaturi?

4
Răspunde Raportează
AnonimFaraPereche
în 7 Iunie 2017 | AnonimFaraPereche întreabă:

Daca eu as fi impreuna cu fostul iubit al unei prietene foarte bune de- a mea, credeti ca ea nu ar mai tine la mine atat de mult, nu m- ar mai privi cu aceeasi ochii cum ma privea inainte, nu? Chiar...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Doge23
în 7 Iunie 2017 | Doge23 întreabă:

De cand am implinit 16 ani,ma enervez FOARTE usor, si nu pot sa ma controlez

3
Răspunde Raportează
Gillian
în 7 Iunie 2017 | Gillian întreabă:

Cum scap de emoțiile pe care le am atunci când trebuie să vorbesc în public?

5
Răspunde Raportează
RAMSES123
în 7 Iunie 2017 | RAMSES123 întreabă:

Salut, vreau sa- mi cumpar un laptop pe care sa poata sa- mi ruleze ok jocuri online gen lol, dota, black ops, etc. Ma intereseaza ceva care sa ruleze cu aprox 60- 80 fps la setarile medii. Ceva...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Ana8567
în 7 Iunie 2017 | Ana8567 întreabă:

Bună tuturor. Am o întrebare dacă am dat anul trecut competente după ce am terminat clasa - 12a și nu am luat bac.ul, anul asta trebuie sa le dau din nou? Menționez ca m.am înscris la bac far nu...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Kittylover2011
în 7 Iunie 2017 | Kittylover2011 întreabă:

Îmi spuneți, va rog, care este structura pentru eseul "relația dintre 2 personaje"?

2
Răspunde Raportează
Zorok
în 7 Iunie 2017 | Zorok întreabă:

Merita sa iau iphone 7 plus in iulie sau sa mai astept pentru iphone8/iphone7s etc. din septebrie 2017? TPU

2
Răspunde Raportează
Paulixx
în 7 Iunie 2017 | Paulixx întreabă:

Vreau sa vorbesc si eu cu cineva care a facut, face sau doreste la facultatea de farmacie.

0
Răspunde primul Raportează
anonim_4396
în 7 Iunie 2017 |

Va rog sa cititi pana la sfarsit. Ma aflu intr- o situatie foarte ciudata. Este un baiat care ma placea(nu stiu daca ma mai place) dar cert este ca m- a iubit si eu pe el. Acum el este cu...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Armyanka
în 7 Iunie 2017 | Armyanka întreabă:

Ce e aia bisnita?

4
Răspunde Raportează
alexandru2002john
în 7 Iunie 2017 | alexandru2002john întreabă:

am si eu o intrebare. ce poat face ca sa-mi creasca barba foarte repede? am doar putina pustata ( ca de rom ). vreau sa am barba ca Uzzi din B.U.G. Mafia.

5
Răspunde Raportează
Marinescu_Adrian_1999
în 7 Iunie 2017 | Marinescu_Adrian_1999 întreabă:

-Fisa medicala pt.inscriere la liceu, de unde o ridic? -trebuie copie legalizata dupa buletin si certificat?(dupa ambele?)

2
Răspunde Raportează
Samariteanul
în 7 Iunie 2017 | Samariteanul întreabă:

Imi spune ca trebuie sa am mail-ul confirmat pentru a da mai mult de 5 raspunsuri si am tot dat pe acel "click aici" pentru a trimite catre mail sa-mi confirme si n-am primit nimic pe mail.De ce?

2
Răspunde Raportează
ella609
în 7 Iunie 2017 | ella609 întreabă:

De curand am auzit o melodie cu urmatorul refren,, toata noaptea draga boom"... Imi poate spune si mie cinava va rog cine o interpreteaza? DAU FUNDA! :-D

3
Răspunde Raportează
  • 1197
  • 1198
  • 1199
  • 1200
  • 1201
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Alexhan
    trimisă acum 14 ore

Alexhan întreabă:

De ce oamenii spun faptul că daca George Simion sau Calin Georgescu ar ajunge la Cotroceni, am fi ca în 1984? Voi nu realizati că suntem în 1984? Încet, dar sigur vom ajunge ca acolo.
    44 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 7 ore

9PM întreabă:

Cum naibii reușesc cocalarii ăștia cu câteva clase sa agate orice tipă, sa se integreze în orice colectiv, și unii dintre noi care, chiar suntem deștepți nu reușim? S- ar datora inteligenței...? (mai mult)
    19 răspunsuri
  • Legenda1
    trimisă acum 22 ore

Legenda1 întreabă:

Se pare că unele lucruri sau lucrări pot deveni în sfârșit vizibile așa cum este și ( Linia de tren 509 Verești- Leorda- Botosani) în care a primit undă verde spre reparații. Acum vă întreb...? (mai mult)
    11 răspunsuri
  • anonim_4396
    trimisă acum 5 ore

anonim_4396 întreabă:

Politia poate afla ce istoric ai pe google asa fără sa ai probleme cu legea? Adică dacă o cunostiinta este politist poate afla ce ai tu în telefon?
    6 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.964
  • Întrebări: 3.952.017
  • Răspunsuri: 17.646.847
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 29 minute
Ce zici de un quiz?
Demi Lovato

Demi Lovato

Ai dansat si ai cantat pe muzica lui Demi Lovato? Afla acum cat de multe stii despre ea!

Start quiz
Categorii
  • 651.940 Adolescenţi
  • 55.544 Afaceri & Financiar
  • 22.864 Artă şi Cultură
  • 72.738 Auto & Moto
  • 144.218 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 55.009 Carieră
  • 20.327 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.951 Conversaţii