Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 19 Octombrie 2025 sunt:
Hei! Deci ma gandeam ca la aniversarea de 5 luni impreuna cu iubitul meu, sa mergem intr- un parc ceva la picnic (pe langa cadoul pe care i l am luat) Vi se pare dragut? Vi se pare ca asta nu ar trebui...? (mai mult)
am o dilemă foarte foarte mare.un psiholog sau cineva ce are cunoștințe in domeniu m ar putea ajuta, Nu știu exact de când, dar ideea e ca nu ma simt deloc in pielea mea, adică ca ...? (mai mult)
Ce inseamna 0, 012 EUR? Cei de la digi atat au tariful pentru sms- uri, si am trimis destule. iar la cost control imi apare costul de 1, 86 euro. Adica rotunjit, 2 euro, nu? Nu vreau sa ...? (mai mult)
Am si eu nevoie urgent de niste poze cu tăieturi pe mâini dar sa fie cat mai realiste va rog frumos!
As vrea sa mă angajez pe vara la un job de împărțit pliante, am văzut ca am de muncit 4h/zi si mi se va da 80 lei, însă nu prea știu cum se fac angajările, trebuie sa dau interviu(...? (mai mult)
Imi puteti spune o aplicatie pe care poti instala muzica(gratis) si merge fara internet? FUNDA!
Ce sa fac cand nu mi se mai lipeste popsocket-ul?
Cineva care mi-ar putea fi "ana buddy" sau "ana coach"? Sa ne trimitem thinspo si sa ne ajutam.
Cămine private în București unde sunt acceptate cupluri în aceeași camera?
Am inceput sa lucrez la matematica 4 teste pe zi pentru a termina 44 de teste Si le voi temrina in 11 zile Am facut pana acum 8 teste Intrebarea mea e: Daca fac 4 teste in fiecare zi pana...? (mai mult)
Imi puteti spune de ce se numeste Lacul Rosu rosu? Stau uneori si ma gandesc ca proastra :D :D :D si caut pe net si ce im ida Nika! imi da niste legenda? Dau funda+vot! Scuzati categoria
Am nevoie de niste melodii nu conteaza ce dar sa nu fie de populara, dar noi. Va rog
Am de facut un proiect pe tema drogurilor, la chimie. Despre ce subiecte as putea scrie?
Puteti sa-mi spuneti site-uri de unde pot sa descarc(citesc)carti gratis?
Salut, la matematica le primul semestru sunt corigent cu media 4, pe semestrul 2 am un 6, 4, 4 si 3 in teza, imi trebuie 2 de 9 ca sa trec, daca raman corigent si dau acel test si i au 5 am trecut...? (mai mult)
Astăzi la școală m- am întâlnit cu băiatul de care îmi place, ; Am stat pe afara și am vorbit! După ce am venit acasă am avut fluturi in stomac și nu am mai avut poftă de mâncare!...? (mai mult)
Salut, daca imi gasesc un loc de munca in alt oras, guvernul plateste chiria? trebuie indeplinite si alte conditii?
AJUTOR am hitman blood money pe ps 3 si as dori sa stiu controalele mai ales cum arunc cu banutul VA ROOOG
Ce feluri de mancare imi recomandati sa mananc, si de cate ori pe zi ca sa ma ingras rapid? Este masa de dimineata importanta? in cat timp credeti ca ma pot ingrasa rapid, si cum, problema e ca am 1...? (mai mult)
Ce cadou as putea sa fac de majoratul iubitului meu pe langa un colaj cu poze?
Mai demult m- am sarutat cu un baiat si azi am jucat adevar sau provocare cu niste colegi. O fata m- a intrebat daca este adevarat ca m- am sarutat cu el si eu am zis ca nu. Ea a zis ca el a zis...? (mai mult)
Cum îmi pot șterge de tot contul, TPU?
Papion sau cravată? (Banchet de clasa a 8a)
in serialul Gunes, este o secventa in care Ali spune ca " Familia este doar un cuvant din 7 litere". As vrea poza? ma puteti ajuta? sau macar in ce episod este? multumesc mult
Hei TPU eu acum 4 luni cand am venit in uk la școală, am plecat din al doilea semestru de clasa a 7- a ca fapt divers dacă eu la terminarea acestui an in uk ma întorc inapoi in ro la aceeași școală,...? (mai mult)
O intrebare stupidă. Cum îmi ascund zgarieturile de la vene?
Nu pot sa ma conectez la router de pe browser! Ce pot sa fac? Am incercat si cu ping: Packets: Sent = 4, Received = 0, Lost = 4 (100% loss)?
Se poate efectua o comanda din S.U.A in Romania? Se percepe vreo taxa suplimentara?
sunt in clasa a viii a si sunt la sfarsit de scoala si vreau si eu niste urari la fete si baieti pentru liceu, de exemplu,, bafta la liceu!" urgent! dau funda!
As vrea o invitatie perfecta pentru fata de care imi place, la banchet de terminare a clasei a 8-a.
Poti face facultatea de drept la Nicolae Titulescu si inca o facultate, la aceea fiind cu un an inainte? Credeti ca as rezista, nu o sa- mi fie exagerat de greu? Am nevoie mai mult de diploma, nu ...? (mai mult)
De ce cand cei slabi iau note mari cei destepti se razbuna :-?
Mama si tata se tot cearta din cauze mici cum ar fi Fa ce dracu de mancare ai facut iar mama zice din bani care mi- ai dat iar tata ta nu poti sa ii ceri lui(hai sa imi zicem nicu ca asa imi...? (mai mult)
Spuneti-mi cum pot trata o luxatie de glezna s-a umflat si este de culoare verde dar cand merg nu ma doare.
Cate kilograme trebuie sa am? Am 15 ani, inaltime 1.62 si cantaresc 57 de kilograme
Heyyyy TPU! Am decis ca in vacanta de vara sa imi pun aparat dentar pentru ca am probleme cu un dinte care e mai strâmb, dar nu as vrea sa se vadă asa tare aparatul. Exista o cale prin care sa imi indrept...? (mai mult)
Ajutor am casti si vreau sa le conectez la PC dar nu pot sa le conectez normal in partea din fata asa ca scot difuzorul sau cum i se mai zice si bag castile dar nu merge dar le bag in partea din spate...? (mai mult)
Cand iti largesti gaura lobului urechii (nu stiu cum se zice) de la 1mm la 14 doare?
Cam câți bani de buzunar mi-ar trebui pentru o săptămâna la mare? Având in vedere că masa nu o am asigurată... Mulțumesc anticipat!
Cum pot copia 130k de mesaje repede? Dau funda plsss
Sunt membru al unui club de debate si eu cu echipa mea am vrea sa facem performanta. Având in vedere ca directorul liceului nu ne prea susține inițiativa, ma gândeam ca știți si ca ma...? (mai mult)
Va rog! Am o mare problema. Mi- am cumparat cartea "Intreab- o pe Alice". Am citit rezumatul de 5 ori, dar nu am vazut si partea cu drogurile. Nu stiam despre ce este vorba. Credeam ca pur si simplu ...? (mai mult)
Știți in ce data se desfasoara probele pentru liceul de muzica Baia Mare? Si in ce constau probele? Dau funda
In ultima perioada sunt obsedat dupa o fata.Nu imi place de ea dar intotdeauna simt nevoia sa vorbesc sau sa fiu langa aceasta.In ultimul timp am inceput sa glumim si parca am m- ai reusit sa-...? (mai mult)
Am nevoie de o felicitare frumoasa pentru profesori la ultimul sunet, sunt cl 9...imi trebuie urgent!
As vrea sa va intreb, ce inseamna a "face o tigara posta". Multumesc!
astazi eram pe twitch (internetul meu nu mergea asa ca eram conectat la hotspotul telefonului) si am zis sa incerc sa ma conectez la vecin si am primit un bluescreen. apoi dupa ce s- a dat restart...? (mai mult)
Ajutor! Ce se intampla daca raman corigent pe semestrul 2?
Ce frumos e sa te indragostesti e ca un sarut pe inima...
Stiti cumva cate jocuri incap pe un ps4 slim de 500 gb?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
mmamiruna întreabă:
octav005 întreabă:
MaximAnaMaria întreabă:
ElyBI întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Piratii din Caraibe
Ai spirit de aventura si adori toate filmele seriei Piratii din Caraibe? Fii curajos si testeaza-ti chiar acum cunostintele!