Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 23 Octombrie 2025 sunt:
Am banchet si as vrea sa port o rochie pe care am mai purtat-o la un eveniment acum o vara. Are ceva? Oare o sa-si dea seama ca am mai purtat-o?
Ajutor discul c imi scade constant acum am 2, 20 GB si imi scade inca folosesc clean master dar nu ma pre ajuta AJUTOR VA ROOOOOG
Hey! am 11 ani,si vreau sa fac niste bani,singura, ce pot face pentru a ii castiga?
Heii! Sunt la profilul filologie intensiv engleza, as vrea sa ma transfer la bilingv engleza, trebuie sa dau diferente?
Daca vad ceva ce nu imi place,si anume,pe cineva cu altcineva,trec prin stari de gelozie,si imi vine sa arunc chestii, sa plang si sa tip. Cum sa nu mai fiu geloasa?
Salut TPU Îmi spuneți niște citate despre prietenii adevărați dar sa adauge și ceartă eu și prietena mea ne iubim mult dar ne certăm des :** Funda
Peste cateva zile trebuie sa merg la scoala sa fac poze de album de clasa 8. Nu vreau sa merg pentru ca nu am dat banii ca nu vreau album. Si nu ma inteleg cu colegii mei, nici nu vorbesc cu ei,...? (mai mult)
OLX livreaza si in Republica Moldova?
Cine-mi zice si mie cu ce taste lovesti,sau cum sa fac sa lovesc, adica sa pot indeparta mausul de bila.MERSI.
Salut, la Starbucks in Romania poti comanda bauturi din meniul secret? Adica o sa inteleaga ce vrei sau?
Știți cumva de unde as putea cumpăra ventuze de geamuri din Severin? Va rog fără răspunsuri de genu "la magazin" Mulțumesc!
Ce părere aveți despre liceul Gheorghe Asachi din Botoșani? E un liceu bun chiar dacă se intra cu medii mici? Cum e acolo?
Hey! am11 ani,si vreau sa fac bani! cum ii pot ace? plss, nu vreau sa le cer parintiloe
Pe ce data termină cei de a 9-a școala?
Cum pot sa dau funda pe fbk?
Buna ziua! Va rog cum pot afla unde imi apar monedele in afara de puncte!
Voua va plac persoanele mai tacute, care stiu sa asculte sau cele vorbarete?
De cateva zile (8) vb cu un PRIETEN mai apropiat si a ajuns vorba la un moment dat de viata. El a ajuns sa zica ca vrea sa se sinucida ca nu e de folos nimanui, etc. Chestia e ca in viata de zi cu zi ...? (mai mult)
Hei al! Ude pot sa vad cand apar urmatoarele episoade din riverdale? Gen sa stiu calendaristic eu nu gasesc
am o problema as vrea sa ma schimb sa fiu putin mai (rece si mai misterioasa cu baiatul pe care l plac dar si in general cu toata lumea), cum as putea sa fiu asa? Astept cat mai multe parerii...? (mai mult)
Sunt desteapta si aroganta (foarte aroganta) oare de aia nu ma place nimeni?
As vrea sa stiu cum pot sa lipesc un imprimeu de pe un tricou de bumbac care este semi dezlipit.
Care sunt izomerii acidului glutamic?
Dc dracu daca esti ateu esti considerat satanist. Eu am facut aceasta alegere si nu regret! Dar la scoala profu de religie, de fiecare data juma' din ora incearca sa ma ameninte cu satana, bla bla bla!...? (mai mult)
Am avut ciclu pe luna aceasta acum 2 saptamani iar de dimineata m-am trezit cu o pata de sange si pe seara la fel. Va rog sa ma ajutati. Multumesc! Dau funda celui mai bun raspuns!
deci, la scoala, eu si cateva fete am vorbit si vrem ca in ultimele saptamani sa facem provocari nebune si tampite prin scoala. am scris decat doua: sa ne spalam pe dinti in baia scolii si sa...? (mai mult)
Sunt carti din literatura universal la biblioteca Nicolae Iorga din Ploiesti?
De 3 ani un baiat s- a tot tinut de mine sa fim impreuna dar il respingeam pentru ca nu- mi placea de el, si nici prin cap nu- mi trecea sa fiu cu el.Cautam frumusete si multe altele.Nustiu ce a facut...? (mai mult)
Am nevoie de ajutorul vostru.Caut o persoana care se descurca bine la C.Am nevoie la un test pentru marti. Voi fi recunoscatoare pentru ajutorul vostru.
Am o intrebare, este destul de ciudata, dar vreau mai multe opinii in legatura cu ea! :) Urmeza sa schimb singur franele la masina, si acest lucru il voi face unde este parcata, adica pe strada,...? (mai mult)
Sunt impreuna cu un baiat de opt luni, dar ne cunoastem de 3 ani.De cand ne- am cunoscut el a vrut sa fim impreuna, dar eu nu voiam. Acum sintem intr- o relatie. Faptele lui spun ca ma iubeste.Se comporta...? (mai mult)
Stie cineva, va rog, ultima medie de admitere la Facultatea de Studii Europene din cadrul Universitatii Babes Bolyai sectia germana si engleza? Multumesc anticipat
Am fost diagnosticat cu Sindromul Tourette. Mai este cineva aici cu acest sindrom? Cum va descurcati in viata de zi cu zi? Aveti prieteni?
Vreau si eu un discurs pentru profa de comert sau macar o idee va rog
As vrea sa citesc cat mai multe carti SF sau fantastice, asemanatoare cu Cronicile din Narnia, pot fi si crestine, vreau doar sa fie interesante, fara vampiri, pentru adolescenti......imi ...? (mai mult)
In curand vor avea loc probele pentru profilul pedagogic de la liceul la care o sa ma inscriu...si am cateva neclaritati: 1.Ce inseamna reproducerea unor scurte motive ritmico- melodice desprinse...? (mai mult)
Ce înseamnă ly,lysm, lyt?
Buna, Dau probele pentru profilul de pedagogie si am cateva nelamuriri. Trebuie sa cant 5 piese in totalitate si fara text in fata? E ok daca recit 3 strofe din Luceafarul? SI trebuie la proba de...? (mai mult)
Îmi puteți da niște site-uri sau programe bune pentru a face mem-uri fără a strica calitatea imaginii?
Ce epilator cu ceara imi recomandati? Sa nu fie prea scump!
Azi un baiat grea sa o sarute pe iubita mea dupa ce au terminat orele(o asteptam), iar eu am sarit la bataie Nu am incasat- o chiar l- am facut sa planga dar s- a ridicat imediat dupa ce ...? (mai mult)
Am nevoie de o prietena pro-ana sau pro-mia...Va rog.Fara comentarii rautacioase. Vreau doar sa vorbesc cu cineva care intelege prin ce trec.
Sunt baiat si vreau sa ma epilez pe picioare ca am foarte mult par si e lung, si nu imi place cum arata si as vrea sa ma epilez, am vazut ca, cu ceara e cel mai bine dar e dureros. Ce metode...? (mai mult)
De unde pot comanda material pentru cocarde... cele de la sfarsitul clasei a 8-a,sau sa fac comanda,nu gasesc nimic,sunt din judetul Botosani, va rog... AJUTOOOOR
Pe iphone, cand esti pe messenger si o persoana iti scrie, apar niste punctulete ("..."). Eu am Samsung si nu apar. Stie cineva daca pot face ceva sa vad cand persoana respectiva imi scrie, dar...? (mai mult)
Știți cumva când este ziua porților deschise în următoarele licee de la Bucuresti? : spiru haret I.L Caragiale Nicolae Iorga Ștefan Odobleja Dca nu măcar îmi puței spune cum ...? (mai mult)
Am o întrebare(este Putin urgenta) am avut o prietena foarte bună. M- am certat cu ea acum 3 luni. Vreau sa ma impac cu ea doar ca eu mi- am cerut scuze de nenumărate ori dar ea nici nu vrea...? (mai mult)
Www.decathlon.ro/p/8352533_skateboard-yamba-lemn-air.html# Se merita? Daca nu, ce model ar trebui sa alef
Salut,am 13 ani jumate si nu pot pronunta litera l. In loc sa zic l spun r mai ciudat. R-ul il zis perfect. Ma puteti ajuta?
voi cand va certati cu cineva sau cand va supara cineva cum il jigniti sau cum ii "dati peste gura"? ce replici aveti?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
Sawarekh întreabă:
Ion1989 întreabă:
1onurReal1 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Seria Divergent
Ai urmarit povestea lui Tris si a lui Four? Cate multe stii despre ei?