TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Adolescenţi

Adolescenţi

• 1229
  • 1230
  • 1231
  • 1232
  • 1233
MaTeOGG
în 9 Mai 2017 | MaTeOGG întreabă:

Am 14 ani si locuiesc latara. Familia mea are un venit de peste 5000 lei. Satul unde stau nu este asa de sub dezvoltat dar cei de varsta mea sau ceva mai mari nu au auzit de lumea mai moderna, de cuv....? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Mai 2017 |

Bun, deci sunt discromat. Ce trebuie sa platesc sa ma declare medicul apt?

2
Răspunde Raportează
Anonimus02
în 9 Mai 2017 | Anonimus02 întreabă:

Fac o mini piesa de teatru cu tipuri de profesori. Am profesorul isteric si ala ce face caterinca de elevi( la care am nevoie de niste idei). Mai stiti si alte tipuri? Si am nevoie de replici...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Xdreaper21
în 9 Mai 2017 | Xdreaper21 întreabă:

Am un samsuns s5 neo Si cand greau sa imi mai fac un selfi cu cineva doar de fun sau sa imi fac un selfi cu iubita mea il face in oglinda pe net nu am gasit nimic si in setarile telefonului...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
xBLACKMETALISTx
în 9 Mai 2017 | xBLACKMETALISTx întreabă:

Am 14 ani si sunt într- o mare dilema.Nu știu ce liceu sa aleg.Am de ales cam dintre:Viilor, Odoblejea, Bolintineanu și s- ar putea Barbu, dar nu știu sigur dacă fac media necesara.As dori...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
cezcez
în 9 Mai 2017 | cezcez întreabă:

sunt cls a 8 - a si ma apropi de examen sunt corigent la romana si mate daca nu intru in examen unde ma duc sau ce fac? am auzit ceva de profesionala la profesionala intru daca dau corigenta daca...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
andriutza2003
în 9 Mai 2017 | andriutza2003 întreabă:

Buna fetele o prietena de amea are o intrebare daca poate sa ramina insarcinata fara sa aiba vreo data la luna eu cred ca nu

3
Răspunde Raportează
ionut6709
în 9 Mai 2017 | ionut6709 întreabă:

ce sa fac, am 14 ani, si de la 12- 13 ani am acele pietre sub sfarcuri, si inca nu mi- au disparut, din ce am citit eu pe net trebuiau sa dispara, credeti ca e grav? Vara asta am planuri...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
0Alfa0
în 9 Mai 2017 | 0Alfa0 întreabă:

De unde pot cumpăra din România o pelerină Attack on titan? Mulțumesc!:3

1
Răspunde Raportează
LolaMona
în 9 Mai 2017 | LolaMona întreabă:

Am o amica, sa zic asa, care dupa vacanta asta lunga, ma tot evita si se uita la mine de parca i- am facut eu ceva, vorbeam inainte, zambea inainte, acum zilele tot trec si ea devine tot mai rea...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
mezeicristina33
în 9 Mai 2017 | mezeicristina33 întreabă:

Vreau sa imi mearga mai bine in viata adica postesc ma rog la biserica merg vorbesc despre Domnul si altora fac cruce cand trec pe langa biserica...dar simt ca lipseste ceva simt ca nu e de ajuns pentru...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
mezeicristina33
în 9 Mai 2017 | mezeicristina33 întreabă:

Deci lumea de ce nu crede in Dumnezeu? argumente//?

16
Răspunde Raportează
Carina12345
în 9 Mai 2017 | Carina12345 întreabă:

As vrea un discurs adresat catre domnul diriginte pentru cursul festiv din clasa a 8- a. El a fost mereu cu zambetul pe buze, molipsindu- ne si pe noi si am vrea ca si noi sa- l facem sa zambeasca...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Jhonh
în 9 Mai 2017 | Jhonh întreabă:

Desfasuratorul de la digi ce contine?

2
Răspunde Raportează
Sima_Valentin_1993
în 9 Mai 2017 | Sima_Valentin_1993 întreabă:

Buna ziua am si o problema la butonul de blocare al telefonului am un Samsung galaxi grand prime si nu se mai blochea cu pot proceda

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Mai 2017 |

Salut, deci am facut clasa a 11- a terminat primul semestru si in al 2- lea acum la urma m- a exmatriculat pentru ca am trecut de 40 absente anuale. A fost un caz al unei cunostinte ca a fost exmatriculata...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
VanessaLove04
în 9 Mai 2017 | VanessaLove04 întreabă:

In curand eu si clasa mea vom merge intr- o excursie de 3 zile. Ne vom caza la o pensiune, unde vom fii cate 3 intr- o camera. In fine...deci eu si inca doua fete am planuit sa stam impreuna....? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Chiu_Bogdi_2000
în 9 Mai 2017 | Chiu_Bogdi_2000 întreabă:

Cum pot indeparta zgarieturile de pe bila kendamei? Va rog sa imi raspundeti!

1
Răspunde Raportează
VasileMoldova
în 9 Mai 2017 | VasileMoldova întreabă:

am nevoie disperata de ajutorul vostru unde pot gasi un magazin unde se vind jocuri nu de societate ci jocuri pentru ps 3 sau calculator in Moldova mai exact orasul Hincesti VA ROG CINEVA!

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Mai 2017 |

Salut, daca sunt discromat cum pot convinge medicul ca pot lua carnetul de soferi? Nu vad care ar fi problema, eu recunosc culorile la semafor. Am 13 ani, cum pot obtine avizul daca o sa vreau permisul...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Mai 2017 |

Hei ati auzit de Minunea de R.J Palacio? Am citit cartea si mi-a placut foarte mult imi puteti da un site de pe care pot vedea filmul? Ofer funda multumesc!

1
Răspunde Raportează
Tamara0231
în 9 Mai 2017 | Tamara0231 întreabă:

Heii TPU, cate absente pe semestru se pot motiva prin cererea facuta de parinti? Inainte erau 3 zile dar acum am inteles ca se numara absentele.

3
Răspunde Raportează
Adytza09z
în 9 Mai 2017 | Adytza09z întreabă:

Salutare colegi va intreb care ati mai patit. . sunt cu o fata de 1 an jum dar problema e in felul urmator: O simt mai retrasa, nu mai.e ca la inceput.Eu nu s genu de om.sa o insel sau alcv da nu inteleg...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
bogdan19977
în 9 Mai 2017 | bogdan19977 întreabă:

As avea si eu o intrebare.Mai e o luna si ceva pana la examenul de bacalaureat si eu nu am invatat nimic la biologie.Mi- ati putea recomanda ceva culegeri de biologie si metode de a invata mai usor!;...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Ally_Alexandra_1996_9fLg
în 9 Mai 2017 | Ally_Alexandra_1996_9fLg întreabă:

Ce inseamna njp? (prescurtare mess/Facebook) am vazut ca multi folosesc prescurtarea asta in contexte fara sens si nu inteleg ce inseamna

2
Răspunde Raportează
MaTeOGG
în 9 Mai 2017 | MaTeOGG întreabă:

Eu am 14 ani si imi place de o fata care are 13 ani. Exista cateva mici confuzii/probleme. 1. Despre mine. Sunt un gamer care tine mai mult la iubire decat la un joc. Adica daca persoana de...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
coloratcurcubeu16
în 9 Mai 2017 | coloratcurcubeu16 întreabă:

Stiti niste carti bune pe wattpad? Actiunea gen sa fie undeva la facultate. Am citit "Colegi de camera" si "After" + multe altele, dar celelalte nu au legatura cu facultatea.

4
Răspunde Raportează
sasuke933
în 9 Mai 2017 | sasuke933 întreabă:

Salut, am 24 de ani, lucrez.la.o fabrica, si in ultima vreme sunt criticat din toate partile ca sunt aiurit, cu capul in nori etc. Ei vorbesc cu mine ceva, eu inteleg altceva, uit repede anumite ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Tamara0231
în 9 Mai 2017 | Tamara0231 întreabă:

TPU! Cate absente se pot motiva prin cererea facuta de parinti? Inainte erau 3 zile dar acum se numara absentele, parca erau 20 si ceva...

1
Răspunde Raportează
Ostaficiuc_Loredana_1999
în 9 Mai 2017 | Ostaficiuc_Loredana_1999 întreabă:

E păcat să se căsătorească 2 verisoare drepte cu 2frati?

3
Răspunde Raportează
TePwp
în 9 Mai 2017 | TePwp întreabă:

Sunt la inceputul unei relatii, avem o saptamana, problema e ca nu am vorbit deloc, nici la scoala, nici acasa, nici cand iesim afara, ne.am privit de cateva ori si aia a fost tot. Tin sa precizez...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
airahaz
în 9 Mai 2017 | airahaz întreabă:

Salut, vreau niște nume de extratereștri inventate, nu copiate din alta parte, funda

3
Răspunde Raportează
Tavi466
în 9 Mai 2017 | Tavi466 întreabă:

Stie cineva cIne a dublat in romana vocea lui "lori" din desenul "ce-i cu andy"? P.S a lui andy si celelalte personaje stiu

4
Răspunde Raportează
SySyLyKa
în 9 Mai 2017 | SySyLyKa întreabă:

trebuie sa primesc un colet din Dublin(Irlanda), dar destinatarul nu a pus adresa mea... Ce pot sa fac in privința asta. Va rog ajutati-ma. De 14 zile ma chinui sa aflu ceva si nimic...

2
Răspunde Raportează
Mihai2451010
în 9 Mai 2017 | Mihai2451010 întreabă:

Vreo fata pe aici care lucreaza la MEI?

1
Răspunde Raportează
raduspace10
în 9 Mai 2017 | raduspace10 întreabă:

Nu stiu pe ce am apasat si imi apare mereu pe calculator cand ma loghez pe Facebook emailul contului, si desi il sterg, daca intru din nou pe Facebook imi apare ( cred ca e chestia aia cu salvarea emailului...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
PunkGirl030
în 9 Mai 2017 | PunkGirl030 întreabă:

Am o intrebare pentru fumatori.Ati incercat fumarosept? Daca da te ajuta sa te lasi de fumat?

3
Răspunde Raportează
Daniel_Neagoe_2000
în 9 Mai 2017 | Daniel_Neagoe_2000 întreabă:

Vreau ca in vara asta sa îmi cumpăr o trotineta de freestyle si nu știu care e buna + vreau să mă țină mai mult decât o vara. Niste sugestii?

2
Răspunde Raportează
Yssa142
în 9 Mai 2017 | Yssa142 întreabă:

Hei, TPU. Am si eu nevoie de ajutor la ceva mai... deosebit. Va informez ca sunt fata si am 12 ani. Cam toti copiii de varsta mea au talent la ceva, pot canta, practica cate un sport, sau alte lucruri....? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
SySyLyKa
în 9 Mai 2017 | SySyLyKa întreabă:

am o problema. trebuie sa primesc un colet din Dublin (Irlanda), dar expeditorul nu a scris adresa mea, a scris adresa de la posta. ce trebuie sa fac? Va rog... Ajutati- ma. De 14 zile aștept...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Geo_Georgiana_1997_BCJr
în 9 Mai 2017 | Geo_Georgiana_1997_BCJr întreabă:

Buna TPU vreau si eu niste statusuri gen... ..cateodata te saturi " dau fundita multumesc

1
Răspunde Raportează
MaDde
în 8 Mai 2017 | MaDde întreabă:

Imi puteți spune aplicații gratuite pentru cei care alearga

2
Răspunde Raportează
vladutulz
în 8 Mai 2017 | vladutulz întreabă:

Vreau sa va explic o situatie grea prin care trec si care cred ca se numeste depresie dar nu sunt sigur, poate ma ajutati voi. Pe scurt, am 17 ani si teoretic cam tot ce am nevoie : familie care...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
IrinaMiru
în 8 Mai 2017 | IrinaMiru întreabă:

Am 14 ani si sufar psihic. Am vergeturi de la solduri pana la genunchi. Peste tot. Vara cand sunt 30 grade afara si toata lumea e cu rochita sau pantaloni scurti eu port pantaloni lungi. Nu mai...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Ddm_Deea_2000
în 8 Mai 2017 | Ddm_Deea_2000 întreabă:

Halz help meeee Ce sa fac cand m.am pus cu cineva intr-o relatie, vreau sa-mi bat joc dar vrea sa ma pupe? ce sa fac? merita stati chill

4
Răspunde Raportează
Maiaaiaia
în 8 Mai 2017 | Maiaaiaia întreabă:

Se uita cineva dintre voi la acest serial turcesc "İçimdeci Fırtına" care are doar 6 episoade. Va mai fi si contiunare sau 6 a fost ultimul episod? Merci

2
Răspunde Raportează
în 8 Mai 2017 | Laura_Tmea_Antal_2001 întreabă:

Nu stiti vreun cantec de ramas bun pentru sfarsitul clasei a 8-a? As avea nevoie urgent de una(care sa le placa si colegilor mei) Multumesc anticipat!

2
Răspunde Raportează
Na_Elle_1999
în 8 Mai 2017 | Na_Elle_1999 întreabă:

Ce insemna UTB....am primit mesaj, habar am

1
Răspunde Raportează
TraXe
în 8 Mai 2017 | TraXe întreabă:

Era o melodie, imi amintesc doar videoclipul, venea un autobuz cu niste fete nasoale undeva pe o plaja iar un negru incepe sa le anterneze sa ajunga niste bombe sexy. are idee cineva?

0
Răspunde primul Raportează
mtw123
în 8 Mai 2017 | mtw123 întreabă:

Salut. Cum sunt politistii la oras prin valcea? Si cu care as putea sa pic? Se iau in ordine alfabetica? Funda

0
Răspunde primul Raportează
  • 1229
  • 1230
  • 1231
  • 1232
  • 1233
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • sebijr
    trimisă acum 12 ore

sebijr întreabă:

O fată dacă aș simți- o și aș auzi- o Cu amândoi ochi nu pot vedea nimic cu ei din păcate de la naștere. Nici nu știu cum arată ea ca și fată, că nu am cum să văd cu ei ochi nimic. ...? (mai mult)
    17 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 5 ore

9PM întreabă:

De ce tot se scumpesc preturile la alimente daca nea Bolovan a zis public că plafonează taxele și restul timp de 6 luni? Sa nu mai zic că pe Glovo și restul vad la o shaorma cum s- a scumpit de la...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • ElianaSc
    trimisă acum 22 ore

ElianaSc întreabă:

Merita sa mai faci o renovare de apartament sau e mai bine sa faci doar "carpeli" cand e cazul?
    10 răspunsuri
  • Albert991
    trimisă pe 26 Octombrie

Albert991 întreabă:

M-am inscris la scoala de soferi. Este obligatoriu sa merg la legislatie?
    7 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.212
  • Întrebări: 3.952.388
  • Răspunsuri: 17.649.402
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 63 minute
Ce zici de un quiz?
Smiley

Smiley

Stii care este numele real al lui Smiley? Dar cate albume a lansat pana in prezent?

Start quiz
Categorii
  • 651.970 Adolescenţi
  • 55.552 Afaceri & Financiar
  • 22.865 Artă şi Cultură
  • 72.756 Auto & Moto
  • 144.226 Beauty & Fashion
  • 16.483 Benzi desenate
  • 55.025 Carieră
  • 20.336 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.020 Conversaţii