Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 12 Octombrie 2025 sunt:
Salut tpu.Stie careva locatii abandonate în Gorj?
Salut... De ceva timp ma gandesc la chestia asta si nu stiu cum sa scap de ea: M- am jucat cu un coleg, mi- a aratat o schema de judo si m- a ridicat sus gen si de atunci tot am o stare proasta fiindca...? (mai mult)
Cum sa nu mai par băiatul ala liniștit, tăcut și cuminte din clasă? Pt ca nu sunt deloc asa în realitate.
Salut, eu parca am rămas blocat cu aceleași cuvinte în vocabular. Am multi prieteni, sunt social dar fetele sunt mult mai antrenate în chestia aceasta și aș dori sa le dau și eu o replică și...? (mai mult)
Salut...as vrea un sfat De ce va timp ma simt singur si simt nevoia sa ma asculte si pe mine cineva, nu simt nevoia sa imi fac relatie fiindca in ziua de azi nu se mai prea gaseste fata perfecta sau ...? (mai mult)
Bună! Am vârsta de 16 ani, și după cum cred că deja știți, mă fam confrunt cu un fel de bullying! De ce zic un fel, pentru că nu sunt sigur dacă sau nu e bullying. Povestea nu e chiar așa...? (mai mult)
Cum poți sa îți dai seama ca contul tău ig a fost spart anterior?
Ce materii se fac la filologie? Câte ore de mate, fizica, chimie si informatica se fac per sapt?
La ce facultate sau specializare poti merge mai departe dupa liceu, daca esti pasionat/a de geografie?
Bună! La care licee din București mai sunt locuri libere? :) (Am un băiat care este în clasa a 12-a și vrea să își ia transferul, este la filologie)
Mi am cumparat vinars dar nu stiu ce e totusi, e tot coniac si asta adica sau?
Buna. Ce sfaturi aveti pentru persoanele acelea care nu prea stiu cum sa se integreze in colectiv, nu stiu efectiv ce sa spuna, sa nu scoate aberati sau sa vb mult si prost, efectiv sa poata mentina...? (mai mult)
Cine credeți că va câștiga de la UFC fight in seara asta? Urmărește cineva? Cineva priceput daca mi-ar putea spune și mie cine va câștiga
Salut. despre ce pot sa mai vorbesc cu o fata pentru ca am epuizat toate subiectele de discuție
Buna! Ce trebuie sa am sau sa fac pentru a ma transfera la alt liceu fiind cls a IX a?
Buna ziua, in trecut mi am luxat piciorul de câteva ori, însă după câteva timp dintr o data de ieri mă doare f tare piciorul Intr o parte. Ce pot face?
Bună,mi-am dat piercing în limbă acum 4 zile..am voie să mănânc caramele?????
Mi-a iesit un cos care ma ustura langa buza, este asa alb si mic, pe voi va mai ustura asa unele cosuri, chiar daca s mici?:))
Am primit de la prietenul meu pe Telegram un filmuleț iar jos apare scris ..clip video de la ???? L- am întrebat de la cine e și a zis că de pe un grup și mi l- am trimis mie Sunt geloasa ???? ...? (mai mult)
Hei TPU! In curând implinesc 18 ani si ma simt foarte trista. De fiecare data cand ma gandesc plang, nu- mi doresc să cresc si nu stiu cum sa imi impun ideea faptului ca firesc. De fiecare data cand...? (mai mult)
Nu imi reuseste nimic in viata. Nu sunt in stare de nimic, ma fac de ras la tot ce fac si lumea ma critica. Am ajuns sa am probleme din cauza asta, o stare de depresie si anxietate sociala. La mate si ...? (mai mult)
Mie îmi place de o fată care e în clasă cu mine azi când am mers cu această fată acasă (eu îi spusesem de mai de mult timp că îmi place de ea, cam de vreo două săptămâni) ea s- a întâlnit...? (mai mult)
Am o pereche de adidași care au început să mi se dezlipească în partea laterală,i am dus la patofar vinerea trecută și încă nu m au sunat să merg după ei, e ok să dureze asa de mult?
Hei. De curand incerc sa fac schimbari in viata mea. Este ciudat daca preiau anumite gesturi, idei, replici de la anumite persoane si imi schimb stilul vestimentar si aproape tot, sa fiu mai diferita...? (mai mult)
Intrebare pentru fete: ai vrea sa mori tanara din dragoste sau batrana cu nepoti?
Nu mai am par pe picioare acolo fix sub testicule si tot se irita cand merg, as putea face ceva ca sa nu se mai intample asta sau nu mai am cum? De cativa ani am problema asta... Ca mi se pare ca am ...? (mai mult)
Buna am 15 anisi 10 luni și 174, dacă încep sa merg din când in când la înot o sa mai cresc pana la 180. Tata are 178.
Bună, am 17 ani, împlinesc 18 ani pe 9 mai 2024, am avut o relație cu un baiat din care am rămas însărcinată, în ianuarie as vrea sa ma mut singura. Intreaba mea este se poate sa ma mut fără...? (mai mult)
Îmi pun piercing in limba.Din Bioplast este bun? Fiindca când am avut din oțel inoxidabil am făcut alergie.
E adevarat ca nu e ok sa mananci carne impreuna cu cartofi sau paste?
Salut TPU! De cateva zile mereu visez că sunt împreună cu o fata pe care n am văzut o în viața mea.De fiecare dată când o visez ceva urat trebuie sa se întâmple la final(sa o omoare cineva în...? (mai mult)
Sunt elev la eco și vreau să mă transfer la mate info... Când aș putea face acest lucru și cât de grele ar fi probele de diferențiere?
Deja nu mai suport cate mi se intâmplā sincer. Azi am stat afara cu o colega si un coleg si tot am vb, el ne- a povestit cum l- a batut pe unu si etc.iar el de acolo o zis din ce imi aduc aminte sa...? (mai mult)
Salut, am 16 ani si aveam un cioc destul de mare si crescut si am decis sa l iau azi, regret in cat timp creste la loc? xD
Voi ce prostii/nebunii ati facut in generala/liceu? >: laughing sau ce replici ati dat unor profesori. orice vi se pare amuzant >: funda!
O carte pentru un adolescent de 16 ani?
Salut! Spuneți mi și mie o sală de forță în Craiova, mai de buget. mulțumesc!
Salut...as vrea un sfat Deja nu mai suport cate mi se intâmplā sincer. Azi am stat afara cu o colega si un coleg si tot am vb, el ne- a povestit cum l- a batut pe unu si etc.iar el de acolo o zis din...? (mai mult)
Buna, cine vrea sa facem foculetee? Vreau sa fie serios...sa se tina de ele, snap ul meu : floareedy2006,
In contul ig observ conectări necunoscute. Mi am schimbat parola de prima data când le am observat dar ele nu au dispărut. Ce pot sa fac?
Buna deci mie foarte foarte rușine, azi la școală în pauza am ieșit și am avut o criza de ras cu o colega și am făcut pe mine nu mult dar totuși și ei cred că ea știa și m- a întrebat dacă...? (mai mult)
Hey TPU, am nevoie urgent de un sfat, ce fel de pastile pentru memorie trebuie să iau, pentru a îmi îmbunătăți memoria? trebuie să consult un medic? dați- mi niște pastile pentru memorie ( ...? (mai mult)
Bună ziua TPU cred ca am o problema, îmi este frica sa vorbesc deschis în public și ma bâlbâi 70% din cazuri când ma grăbesc ce a- și putea face sa fiu mai vorbăreț cum se spune va rog frumos...? (mai mult)
Buna, TPU:) am si eu o nelamurire in relatia cu iubitul meu. suntem impreuna de aproape 1 an, acum recent am inceput o relatie la distanță:( dar asta nu are asa multa importanta. ce vreau sa...? (mai mult)
Astazi in pauza mare am pus o petarda (picolo) in sticla cu apa. In momentul acela a intrat o profesoara in clasa si a vazut sticla puscand. I- a transmis dirigintelui meu. Am sa ajung in comisia de disciplina?...? (mai mult)
Bună! Am 21 de ani, 1.58 si 44- 45 kg, sunt cam slaba și nu imi place cum arat, vreau câteva kg în plus. Vreau sa știu ce pastile/suplimente alimentare ajuta foarte mult sa imi dea o pofta mare...? (mai mult)
Deci...as vrea un sfat Ieri am stat cu 2 colege afara de am vb si o venit unu care nu il suportam, tot vb radeam intre noi, si o intrebat el daca sunt impreuna cu colega care statea langa mine si noi...? (mai mult)
Buna.As dori va rog niste argumente de ce este invătatura importantă in viața unui adolescent
Am inceput sa ies seara la o terasa si iubitul meu m- a lasat din cauza ca ies si asta mi- a spus ca il deranjeaza cand s- a despartit de mine si acum fix a doua zi dupa ce s- a despartit de mine iese ...? (mai mult)
Buna TPU! Stie cineva care era numele unui desen prin 2007- 2008, in orice caz, inainte de 2010. Nu mai imi amintesc bine pe ce canal aparea, dar tind sa cred ca era pe Minimax. Imi amintesc...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
m7PGmirelapopescu întreabă:
Twice2 întreabă:
TeodorPivot întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Friends
Si tu ai urmarit cu sufletul la gura aventurile celor 6 prieteni? Descopera cate mai stii despre ei.