Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 13 Octombrie 2025 sunt:
Buna.As dori va rog niste argumente de ce este invătatura importantă in viața unui adolescent
Am inceput sa ies seara la o terasa si iubitul meu m- a lasat din cauza ca ies si asta mi- a spus ca il deranjeaza cand s- a despartit de mine si acum fix a doua zi dupa ce s- a despartit de mine iese ...? (mai mult)
Buna TPU! Stie cineva care era numele unui desen prin 2007- 2008, in orice caz, inainte de 2010. Nu mai imi amintesc bine pe ce canal aparea, dar tind sa cred ca era pe Minimax. Imi amintesc...? (mai mult)
Salut! Ce as putea face să mă placa un băiat sau sa ii fiu pe plac unuia? Dau funda :)
Salut,am auzit prin clasa că mă place un coleg, dar nu știu ce a văzut la mine... ori face mișto sau e pe bune.
Buna ziua, Sunt o adolescenta care vrea sa se înscrie la facultatea de drept, dar la sfârșitul anului, pe perioada admiterii și când voi aplica o sa am doar 17 ani, pot aplica și da admiterea...? (mai mult)
Salut, sunt in clasa a 10 la profil tehnic și aș vrea să mă mut la liceul economic nu contează neapărat profilul. Cand se dau diferentele și dacă mai apuc sa le dau între module?
Dacă e cineva la liceul Bălcescu din Cluj pe filologie dar nu neapărat îmi spuneți cum e, cum sunt profesorii colegii școală etc. Sunt a8- a și ma gândeam sa ma duc acolo dacă voi avea medie...? (mai mult)
Salut...as vrea un sfat. Azi am stat cu colegele mele afara si mna a fost ala ce m- a facut atunci bulangiu si am vb, a fost ok, am ras..si tot o vb si o zis el ca ii al tau, adica ca sunt impreuna...? (mai mult)
Se poate pune nota 1 daca te asculta si n-ai invatat? Eu stiam ca la copiat pune 1
Bunaaa, vreau și eu niste citate d- alea pentru băieți că eu sunt fata, pentru notițele alea de la Instagram, dar vreau să facă referire de ieșit afară pentru sex, dar mai subtil așa sa nu...? (mai mult)
Ciaooo.Am o intrebare.Nu e legata de teme sau ceva doar ca in ultima vreme am incercat sa citesc si eu cateva texte si povesti in limba romana( eu stau si am facut toata scoala in Germania).Am observat...? (mai mult)
Buna TPU! Azi am luat 7 la sport deoarece nu am alergat destul de repede dar trebuie sa inteleaga si profu ca nu pot mai mult.Eu am doar 10 si un 9 pana acum si 7 o sa imi strice media.Nici nu stiu ce ...? (mai mult)
INTREBARE URGENTA! Pe 20 octombrie am balul bobocilor si va trebui sa dansez cu o fata, bineinteles. Intrebarea mea este ce pot sa discut cu acea fata in timp ce dansez sa nu par timid sau mut?
Bună. Am avut o relație de 4 ani cu o fata. După 4 ani am hotărât ca vreau sa ne mutam impreuna și sa facem și nunta. Auzind toate aceste planuri nu a fost de acord cu ele. Am plecat! Au trecut ...? (mai mult)
Am o anxietate groaznica, dar mai ales la liceu. Sunt clasa a 10 a si am început anul extrem de prost. Am o frica imensa de teste si oricât as invata acasă, la teste ma blochez si nu mai știu ce...? (mai mult)
Bună ziua, TPU! Am nevoie și eu de niște sfaturi, sunt epuizat de idei. Iubita mea nu mai are cele două prietene si plânge aproape zilnic ca este izolata și nu are cu cine comunica, ba chiar ...? (mai mult)
Buna! Am 15 ani și 10 luni și am 174 cm. Îmi doresc foarte mult sa cresc pana la 180 cm. Mama are 160 iar tata 179. Eu fizic seman foarte mult cu tata. Am șanse sa cresc pana la 180 având in vedere...? (mai mult)
Salut! Cei care au lucrat ca și ospătari într-un restaurant, va rog sa-mi dați niște sfaturi, sunt la început, mulțumesc!
Salut...as vrea un sfat. De ceva timp ma simt asa prea retras si singur mai ales daca sunt intre mai multe persoane ma ia anxietate fara motiv sau cand avem ceva sedinta intre noi colegii sunt foarte...? (mai mult)
Buna! Am un prieten baiat si de un timp ma ignora. Are doua prietene noi si mai nou nu ma mai baga in seama. De ce credeti ca se intampla asta?
Salut TPU. In general sunt o persoana care ma anlizez foarte mult, vorbesc cu o persoana sau cineva se uita la mine in loc sa fiu atenta la conversatia etc pur si simplu incep sa ma gandesc mult si sa...? (mai mult)
O fata sa ma invete matematica sa iau bacu este? Prefer o fata ca as asculta mai bine!
Cum sa nu mai fiu timida? Asa am fost mereu, iar la ore mi se schimba radical vocea, ma pitigai si imi este frica de profesori, mai si tremur toata cand ies la tabla sau cand sunt ascultata. Mi s- a bagat...? (mai mult)
Bună ziua.As vrea sa pun o întrebare că tot de ceva timp o am in minte... Dacă nu trec examenul din clasa 8 nu pot sa intru in clasa 9? Trec anul viitor în a 8 dar totuși profesorii ne spun că examenul...? (mai mult)
"De ce nu pot să rad? Gen, nu pot să rad la glume și când sunt cu prietenii, mă forțez să rad la glume, doar suflu aer, înainte (5 ani în urmă) Puteam să rad, dar acum nu știu de ce nu...? (mai mult)
Eu sunt foarte praf la fotbal la liceu. De fiecare data cand eu vreau sa joc fotbal cu baietii pe terenul scolii ma simt foarte agitat, ba ca primesc mingea in cap, ba ca nu atac destul de bine incat...? (mai mult)
Bună, TPU! Am şi eu nevoie de ajutor... Sunt in clasa a 7- a. Sunt o eleva model, cu 10 pe linie la orice. Învăţ mereu, particip la concursuri si olimpiade. Săptămâna trecută am avut ...? (mai mult)
Salut! Este dovedit medical ca sperma ingerata pe gura se comporta ca inghitirea sangelui?
Eram in pauza si am luat-o pe iubita mea in brate, ne-a vazut directoarea si ne-a intrebat daca nu avem alta treaba. E ceva gresit in a te lua in brate cu cineva in timpul pauzei in curtea scolii?
Bună, TPU! Am și eu nevoie de ajutor... Sunt in clasa a 7- a. Sunt o eleva model, cu 10 pe linie la orice. Învăț mereu, particip la concursuri si olimpiade. Săptămâna trecută am avut o zi...? (mai mult)
Salut, as dori sa ma transfer la un alt liceu, in ce perioada se poate face si notele din liceul anterior se vor trece la cel nou? Dar la profesionala? Am auzit ca acolo va trebui sa incepi de la clasa...? (mai mult)
Cum arata un acord parental pentru un tatuaj la 16 ani model
Hello TPU, am si eu o mica nelamurire, si vreau sa aud si eu opinia voastra sincera. Eu si iubitul meu avem 18 ani, suntem impreuna de un an si cateva luni, dar ce ma deranjeaza este "bff"- ul lui...? (mai mult)
Salut! Am anxietate și am spart azi o ascuțitoare să- i iau lama. M- am tăiat pe toată mâna, pentru prima oară. Mă doare, dar se simte foarte bine. Vreau sa continui. Sunt destul de tristă cu...? (mai mult)
Se inchide file list de la anul din ianuarie, pe ce tra cker as putea sa intru dupa aia? Ceva recomandare?
Am 16 ani aproape 17 ani si sunt in centru de plasament si am rămas gravidă. Pot sa ma mut la prietenul meu? Ce trebuie sa fac? Imi vor da voie sa ma mut la el? Suntem impreuna de 10 luni si am fost ...? (mai mult)
Ce salarii mai au astia la zara? ca asistent vanzari
E adevarat ca cu o apa care nu e buna de baut nu e ok nici sa speli?
Salut...as vrea un sfat De aproape un an sau cateva luni nu mai stiu, fumez si as vrea sa le spun la ai mei ca si ei fumeaza doar ca ma tem ca ma va certa si nu voi mai primi banii, peste o luna fac...? (mai mult)
M a sunat azi cineva si a spus ca e de la Vodafone si ca mi- a expirat contractul si daca vreau sa il reinnoiesc iar eu am spus ca nu pentru ca nu sunt interesat, am spus asa pentru ca na, stiti ca sunt...? (mai mult)
Ieri mi-am facut un tatuaj atunci când face coaja ce se întâmplat dacă o rup?
De ce unii parinti isi streseaza atat de tare copiii in legatura cu invatatul, și îi amenintă in toate felurile? Pană la urma daca vrea sa invete sau nu, e problema copilului. Sau mai rau, stresează...? (mai mult)
Bună, am nevoie de un sfat dacă se poate, chiar de acest mesaj va fi unul mai lung, sper ca cineva sa vrea sa îmi citească mesajul și sa îmi răspundă. Eu sunt fata, am 18 ani, par de 15, și...? (mai mult)
Cum pot sa fac urmăritori pe ig repede?
Salut! Am o problemă! Nu ma înțeleg cu tata deloc, nu prea ma suportă, ma cert cu el mereu, acum câteva zile s- a certat și cu mama și am decis sa plecam la bunica mea. Am ajuns acolo și am ...? (mai mult)
Buna TPU! Sunt in Strainatate la liceu, urmeaza sa dau "bacalaureatul", dar aici, in Germania, se da la 16/17 ani. Adica in clasa a 10a. Eu vreau sa vin in Romania la facultate. Se poate? Este posibil...? (mai mult)
Bună, oare ce difeŕente trebuie sa dau dacă m-am murat pe producție media de pe științe ale naturii?
Dacă un băiat aghite sperma la altul băiat ce se întâmplă
Buna.Iubitul meu spune ca, daca as locui cu el si mi as petrece timpul mai mult alaturi de el nu ar mai cere atentie la alte fete sau sa se poarte mai asa cu fetele, in trecut a gresit o data.Ce inseamna...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
octav005 întreabă:
farcry444 întreabă:
Manugabi întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nicole Cherry
Esti fan Nicole Cherry? Hai sa vedem chiar acum cat de multe stii despre tanara artista!