Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 7 Septembrie 2025 sunt:
Buna seara :) Eu si amica mea vrem se ne vedem dar ei ii este frica sa vina la mine(de intuneric) si mie de tigani. Ce sa facem? Dau funda :>
Heii..imi puteti da va rog informatii depre facultatea de management :o3! Cati ani? Dupa ce termini unde te poti angaja? Salarul? Alea, alea? :D Funda! :)
Salut TPU: Am 16 ani si as vrea sa cumpar o Honda r6 model 1999 cu 600 cc 123 cai putere, as vrea sa stiu ce fel de categorie este nevoie pentru a putea avea permisiunea de a conduce motoru pe drumurile...? (mai mult)
Am vazut un laptop care daca ii intorci monitorul devine tableta. Am gasit un tip de laptop de la HD, dar este din 2008 si as vrea unul mai recent :D. Puteti sa imi dati nume de laptopuri ca acesta,...? (mai mult)
eu trec a 5-a si as vrea sa stiu cum va fi cu o clasa noua si cu o diriginta va fi chiar asa de greu cum ma astept eu?!
Buna TPU.sunt fata si sunt impreuna cu un baiat de 2luni, insa prietenele mele spun ca baiatu' asta e urat:|...voi ce credeti?:| http://www.facebook.com/claudiu.balan.1
Este adevarat ca festivitatea de inceperea scolii va avea loc in 15 septembrie?:) Dau funda:), scuzati categoria dar e cea mai frecventata :)
Heii! :o3 ceva statusuri frumoase de dragoste, va rog?:o3
Hey! scuzati categoria! care a fost cel mai de groaza film care l'ati vazut vreodata? eu am vazut foarte multe, insa nu prea ma sperii eu asa tare :| ceva care chiar sa ma sperie... un film bun totusi;...? (mai mult)
Bunaaa! :), As vrea sa va pun o intrebare; ). : Cine stie ce nume sa dau unui album foto cu mine si doua prietene ale mele. cele mai bune... Sa va spun ceva despre acest album. Este facut sa...? (mai mult)
caut un cont de lunaris cu moduri pe el daca se poate cine are add bugm91@yahoo.com dau si euro pe el...dar mai intai sa il vad :) nu conteaza lvl dar asa aiba mod pe el
Salut dragilor.:*Am o intrebare.Am inteles ca daca ai cont pe YouTube in functie de like'uri si abonati ai putea primi bani sau ceva de genul acesta.E adevarat? Daca da...explicati-mi.
Un film gen that's what i am. Funda + vot.
Ia ziceti fratilor am probleme cu Engleza.Cateva sfaturi ca sa infat engleza mai calumea =))!
imi puteti spune si mie niste farse pe care le'as putea face surorii mele mai mari?:) sa nu fie prea exagerate..thx.
Cum vi se pare? http://www.youtube.com/watch?v=qK4Fo6Sj3fo
caut o "melodie" in care te duci la frizer si el te tunde si auzi de parca ar fi realitate iar el vorbeste de parca ar fi langa tine in aceeasi camera cu tine..stiti unde o pot gasi va roog ...? (mai mult)
Pana la urma mergem sambata la scoala? :|
.imi puteti da niste site-uri cu poze atistice cu fete?
Buna TPU vreau sa va intreb cva...sambata incepem scoala...si acum intru la liceu pe a 9a si vreau sa va intreb daca ma duc imbracat pantaloni negru camasa un sacou fain si pantofi as arata prea elegant...? (mai mult)
De ce nu merge sa postez intrebari pe TPU?
As dori sa-mi cumpar un DSLR. Ce-mi recomandati la un pret accesibil, sa zicem pana-n 14 milioane, si sa fie si calitate.
am si eu o problema, mi- am facut analizele acum 3 zile si mi s- a luat 3 siringi de sange. intrebarile mele sunt urmatoarele... poate afla doctoru de cate ori m- am masturbat? sau daca ma ...? (mai mult)
Salut tpu....imi puteti spune citeva cuvinte sau fraze frumoase despre "oda limbii romane"... Funda!
:). Am o problema :). Pei. vreau sa fac un videoclip in windows movie maker ..si am pus poza care trebuie', si ca coloana sonora, vreau sa pun o inregistrare audio de pe telefon :), dar cand...? (mai mult)
Salutare, am 15 ani si as vrea sa fac urmatorul lucru : Vreau sa merg impreuna cu tata sa- mi fac un card la ign visa electron, sa spunem ca- mi fac cardul pe numele lui si mil inmaneaza mie. Mai departe...? (mai mult)
Cum scapi de gelozie? Oricat as incerca nu pot sa nu fou geloasa pe cea mai buna prietena a mea, care atrage baietii ca pe muste fara sa faca nimic. Iar motivul gelozie nu e acesta, ci faptul...? (mai mult)
Deci eu am de facut teme la mate si culegerea s- a suparat pe mine ca i- am vorbit foarte urat. Ea s- a inchis in dulap de 2 saptamani! Am zis sa nu o deranjez asa ca am lasat- o sa vad daca...? (mai mult)
cine trece intr-a 5a si-i din Iasi?
Ce idei de nume pentru facebook aveti pentru prenumele Alina -Andreea? Sa nu fie de pitipoance, va rog frumos. Multumesc anticipat!
Heiii. Cei care au revista Cool girl cu articolele acelea cu Niall, Zayn si Perrie si cu mini posterul cu Louis, ce vedeta apare pe coperta ca sa nu imi iau revista degeaba?:))
Salut :D as vrea sa imi cumpar un PlayStation3 si sunt nedumerit in multe situatii :D Merge cuplat la orice fel de televizor? Merge si la monitor? Ce altceva inafara de jocuri mai poti face pe el. Care...? (mai mult)
Germana sau Franceza? Vreau pareri! Poate funda!
Hi! ce trebuie sa faci la balul bobocilor explicatimiiii va rog.
Vreau un film psihologic gen jocu Alan Wake. Funda
O intrebare legata de coafura ...? (mai mult)
Cum pot schimba numele la facebook. Cel mai rapid si mai clar raspuns primeste funda :X:x
eu joc imvu, si as vrea sa imi editez profilul.asadar, cum as putea sa aflu codul de pe site- ul wix? adica, mai demult era chestie cu embaded sau ceva de genul, si vreau sa copiez acel cod...? (mai mult)
Hey... unde pot gasi in Bucuresti tricouri cu lil wayne?
Heey! Imi puteti spune toate melodiile pe care le-a cantat connect-r la concert in tineretului? FUNDAA
tot aud ca scoala incepe sambata pe 15 si luni pe 17 incep orele e adevart sau ce se intampla ca nu tiu ce sa mai cred! Dau FUNDA! 1
Pe fb se pot cauta persoane dupa orasul in care locuiesc? Daca, da, explicati-mi si mie va rog cum. Scuzati categoria
Ce as putea face ca sa ma ingras? daca ati putea sa imi dati un site sau ceva alimente care cresc pofta de mancare? am incercat si cu exercitii fizice, si cu mancare multa si noaptea, si ziua - oricand...? (mai mult)
am o intrebare cum pot sa schimb un nume al unei pagini de Facebook?
Iti plac arahidele sau alunele de padure mai mult? Mie alunele de padure :D
imi spune-ti cumsa creez un site? fundita :D
Care au fost sau sunt cele mai like-uite postări ale voastre ( ca și status-uri ) pe Facebook? fundă pentru cele mai frumoase :*
as vrea sa stiu si eu de unde imi pot cumpara din Bucuresti un cercel pentru buric nu foarte scump!? dau funda~!:*
Buna TPU celora care le place Pretty Little Liars Stie careva cum se numeste melodia de la sfarsitul episodului 7 din sezonul 1? Va rog, sunt Disperata
Am o problema cam enervanta. Mi- am downloadat un joc dupa care l- am dezinstalat. Nu il mai am in calculator. Dar in schimb mi- a aparut la facebook prostia aia de SweetIm la fel si sus mi- a...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Anonimms128 întreabă:
ALEXICAmarketing întreabă:
LisaJulie întreabă:
Ion1989 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tarzan
Ai pasit si tu in incredibila lume a lui Tarzan si a prietenilor sai? Haideti sa vedem cat de multe va mai amintiti!