Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 7 Septembrie 2025 sunt:
in timpul menstruatiei am niste dureri foarte mari de imi vine uneori sa ma urc pe peretii si nu exagerez...stiti vreun remediu ceva care imi poate calma durerea?
Vi se pare ciudat daca o fata face grafitti? Sau daca i-ar placea sa se imbrace ca un baiat?
Cine stie cele mai multe nume de fete japoneze? va rog imi trebuie urgent.
Ce limbaj sau lucruri trebuie sa stiu ca sa pot sa fac un blog fain?? Ofer Funda+VOT pentru un raspuns clar si folositor.
Cine a intrat in Gh.Airinei/Pttr? Ce profil? Sau cine mai e in Gh.Airinei? Viitori colegi?
Caut colege de camera sau apartament. Specific ca sunt din Suceava, anul I.
: Imi puteti spune niste magazine online de unde pot cumpara incaltamine / haine de firma si ieftine?!?
Imi place foarte mult de un baiat din aceeasi scoala cu mine dar cu un an mai mare. Am stat impreuna la o petrecere unde am dansat impreuna, dar nu mi- a dat de inteles ca m- ar placea. Eu ...? (mai mult)
Buna fetelor! vreo admina priceputa pe aici? help...
Sunt indragostita si foarte foarte fericita! vreau status pentru starea mea:X.
Heeeei:* buna.de marti merg la fittnes ca sa slabesc,dar nu stiu cum pot sa sa o fac mai repede, adica sa alerg 1 ora pe banda credeti ca este destul de 3 ori pe saptamana?
Buna TPU. A aparut parfumul Fame al lui Lady Gaga care se spune ca ar fi facut din sperma sange etc. Credeti ca daca ajunge in vagin poti ramane insarcinata?
care poate sa-mi dea si mie animale din astea rare la barn buddy pe facebook Dau funda care imi da mai multe animale MS:*:*
Am o întrebare ciudată şi stupidă dar vă implor să mă luaţi în serios! Nu ştiu când îmi place sau displace ceva..Adică de exemplu dacă ascult o melodie îmi dau seama.Dar dacă ...? (mai mult)
Nume de pagini de facebook originale! Si daca se poate niste fete care sa vrea sa`mi faca publicitate pentru ca pagina mea a fost stearsa! Deci caut un nume de pagina Originala si publicitate! Funda+...? (mai mult)
FUNDA! Heii. :D Legat de editatul videourilor: Cum pot sa redau doua filmulete in acelasi timp? Adica sa fie ecranul impartit in doua parti. Intr- o parte sa se redea un fulm, in cealalta parte...? (mai mult)
Hi guyz mi-am luat am facut o invitatie pe steam pentru dota2 si cand l-am instalat e spectator mode ce ar trebui sa fac? FunDa
Cat de rau doare sa-ti faci un tatuaj? PS:vreau raspunsuri doar de la cei care au:)
De unde credeti ca au tiganii toti banii pentru palate si alte prostii? Eu nu cred ca s-au dus sa munceasca undeva, poate doar sa fure :-/
Unde gasesc un program care pot sa fac videoclipuri sau sa pun anumite cuvinde gen http://www.youtube.com/watch?v=sRomQU4d0SQ Sau un program care pot sa-mi schimb vocea
Voiam sa imi instalez windows 7 dar nu am CD. Recent mi- a zis cineva ca imi face rost de CD, as vrea sa va intreb cum se instaleaza windows 7? daca imi puteti zice pe scurt. eu am instalat doar...? (mai mult)
Dau funda cui ma ajuta primul.Am nevoie de ajutor.Nu ma pricep aproape deloc cu programele astea.Am editat o poza in PaINT ca aveam nevoie de ceva sublinieri si numai cu paint am putut. Poza aceea trebuie...? (mai mult)
Va rog ajutati- ma urgent! ofer funda + vot, am un pisoi de aproape 3 luni si cred ca are limbrici.De ieri nu mai mananca, azi a mancat putin.Sta suparat si doar doarme. Pisoiul se afla la tara la bunica,...? (mai mult)
ma poate ajuta cineva in a-mi explica care este diferenta intr un notebook si un laptop? Funda+Vot! mersi
Anul acesta se mai dau teste initiale la scoala? Eu trec pe a 8- a si pe a 7- a am dat testele initiale dar la sfarsit de an nu am mai dat nici un test de genul asta...deci tot stresul de la inceput a...? (mai mult)
Cine va fi noua membra Lala?
Este buna aceasta placa video http://www.compari.ro/placi- video- c3142/sapphire/radeon- hd6670- 1gb- 128bit- ddr5- pci- e- sphehd6670hd1gd5- p47443518/descrierea- produsului.html eu nu ma prea...? (mai mult)
Imi da cineva siteul de la charmed? funda +vot(eu nu l-am gasit
Am o mica intrebare. Cand incerc sa descarc IMVU versiunea cea mai noua, (de pe site), imi scrie " Error launching installer ". De ce? :- ? Iar daca descarc alte versiuni dupa cateva minute ...? (mai mult)
Buna TPU. Am nevoie de un nume de razboinica. Fara., _.
Am o intrebare, pentru cei cu ochi "cameleonici" (adica care isi schimba culoarea din verde in albastru si invers).Cum vi se schimba? Adica are vreo legatura cu emotiile, daca da, care? Mersi:*Anticipat(Funda+...? (mai mult)
Deci lamuriti-ma si pe mine, festivitatea e in 15 sau in 17? fundita:o3
Am nevoie la romana de un comentariu Literatura nu poate zugravi o fericire intemeiata pe bogatie, ea nu poate zugravi nici fericirea in saracie, pentru ca o astfel de idila nu se poate lipsi, fireste,...? (mai mult)
:) Cum fac karaoke pe " Movie Maker "? Adica ceva de genul : http://www.youtube.com/watch?v=8vdJZKsfvHU&feature=related, dar cu vocea canteretului. sau na, nu cu " Movie Maker " ...? (mai mult)
Ba in **** mea ma tot terorizeaza varmea sai caut o melodie cu fata care aveao mama care lua pastile da maicasa nu mai avea si cand era la semafor acazut si apoi vine ficasa si atata stiu?
Știe cineva cum se numește melodia de pe promo-ul emisiunii TALK b1, de pe B1? O ador! Vă rog ajutor. Multumesc!
Sunt in clasa a 8 si ma gandesc la repartizarea pe scoala.Bun eu nu prea sunt bun la engleza si franceza(Niveul meu de cunoastere este undeva la 4- 5).Si as vrea sa dau pe stinte sociale.Intrebarea mea...? (mai mult)
Este adevărat că, clasele de a 8a vor învăţa dimineaţa? :-s.
am ascultat o piesa ieri la Europa FM, si vreau sa stiu daca o recunoasteti, eu nu reusesc sa o gasesc nici cum, din ce am inteles, versurile suna cam asa : Music is my religion, lyrics...? (mai mult)
A venit la mine o verisoara cu prietena ei(au cam 21- 22 de ani) si as vrea sa jucam un joc ceva:de exemplu ele doua acum au iesit cu bicicletele dar eu n- am mers pentru ca n- am avut bicicleta:pe a mea...? (mai mult)
Ce este interesant la LG KP500?
Hei TPU :x Ce imi recomandati pentru cosuri vreau ceva eficient care sa dea rezultate cat mai repede si sa fie cat mai natural deoarece am tenul foarte sensibil. FUNDA pentru un sfat cat mai bun
Ce sa fac in timpul liber cand ma plictisesc ce sa desenez linkuri video. nu stiu design vestimentar sa fac ceva manual un jurnal ceva. Fundita si vott!
Hi TPU! Vreau si eu niste site-uri cu programe sau programe cu care sa pot face poze coperta pentru facebook plz cat mai repede FUNDITA
Salut/Buna, TPU :) Stie cineva vreun program care pot sa fac muzica? Adica nu doar sa fac remixuri ci sa aiba el sunetele lui acolo si sa le pot face eu cum vreau? Fundita! Help
Am auzit o melodie de disco unde zicea mereu "go go go" numai asa. Si odata "1, 2,3" apoi iar "go go go" toata melodia. Stie cineva cum se numeste? Va rog.
as vrea sa stiu si eu ce as putea face cand ma plictisesc iar afara nu pot iesi? Va rog mult spuneti-mi
cine ma ajuta si pe mine cu un tratament impotriva acneei?
Buna Ati putea sa-mi dati niste sfaturi de invatare a unei limbi straime caci eu invat engleza si rus si la ambele am probleme cu vocabularul cu gramatica si cu citirea
Cer cat mai multe raspunsuri! am si eu o rugaminte... vreau sa fac cadou prietenului meu o carte dar nu stiu exact despre ce. as dori una bazata mai mult pe dragoste/sex/femei... Ceva pareri?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Anonimms128 întreabă:
UnAltVirginTristȘiDisperat întreabă:
ALEXICAmarketing întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dulciuri de pe mapamond
Esti un fan infocat al dulciurilor? Vezi daca cat de multe stii despre ele!