| NuMăCunoștiDeloc a întrebat:

Am nevoie de ajutor. Mai de mult am iesit afara cu o prietena, iar acea prietena a mai chemat 2 prietene de a ei (eu si cu acele fete ne stiam doar din vedere). Cand am fost la un restaurant, ne.am pus la o masa mai dreptunghiulara, cu vreo 6-8 locuri cam asa. Eu m-am pus la o margine din acea masă, fetele alea 2, nu stiu si nu înteleg de ce, s-au pus cu 1-2 scaune mai departe fata de mine, doar prietena mea s-a pus lângă mine. Vă dati seama că m-am simtit foarte ciudat că nu au vrut sa stea mai aproape, efectiv s-au pus in coltul opus. Când mă gandesc la asta ma iau si alte 100 de gânduri, poate că sunt o persoana nasoala, urâtă si sperii pe altii, ciudata, poate miroseam urat in acea zi (tin minte ca am facut dus dimineata, deci asta e cam exclus), am avut foarte multe ganduri in acea seara, dar si acum îmi mai amintesc de faza asta. Nu înteleg nici acum de ce au stat fetele alea mai departe fata de mine. Oricum cand le mai întalnesc pe strada random, nici nu mă saluta alea 2. De ce au facut acest gest? Până la urma ce le-am facut gresit ca sa faca chestia asta de la masă? Cât de nasoala trebuie să fie o persoana ca sa se comporte cineva cum s-au comportat ele indirect?

6 răspunsuri:
| Simpatik a răspuns:

Nu te suporta e clar, cum voi sunteti adolesecente se mai fac chestii de astea.
Eu as vrea sa mi se faca asa ceva acum, ca as zice niste chestii de ar pleca aia de la masa cu capul in pamant.
Dar da-mi Doamne anii adolescentei si tupeul si mintea de acum happy
Data viitoare cand te mai intalnesti tot random cu acele 2 scarbe treci pe langa ele ca si cum nici nu exista! Nu le mai saluta, te injosesti! Le va durea ca nu le-ai bagat in seama crede-ma!

| NuM?Cuno?tiDeloc explică (pentru Simpatik):

Dar de ce sa nu ma suporte? Gen nici nu ne cunoastem așa bine, aia era prima data cand am stat si am vorbit f2f. Daca și din nimic nu te poate suporta o persoana, e clara treaba cu societatea asta de cct

| Marius22222222222 a răspuns:

Nu mă mai mira nimic

| anonim3248 a răspuns:

La terasă sau restaurant 4 persoane stau față în fată câte 2.
Adică la o masă de 4 persoane stăteai față în față cu prietena ta și celelalte 2 stăteau față în față.
Se stă așa ca să poată discuta între ei cei care se cunosc mai bine.
Deci cum ați stat voi la masa lungă e foarte normal.

| anonim3248 a răspuns:

Dacă era masă lungă de 8 persoane tu puteai să stai față în față cu prietena la un capăt al mesei și alea 2 în capătul celălalt.
Deci eu cred voi ați stat foarte normal la masa aia.
Ți se pare ție că nu a fost normal.

| NuM?Cuno?tiDeloc explică (pentru anonim3248):

Nu mi se pare absolut deloc. Intuiția îmi zice că ceva e neînregulă