| Bogdybgd a întrebat:

Am o relaţie de puţin timp. Un tip a pus ochii pe prietenea mea si devine obsesiv, a cautat-o la telefon, ea i-a explicat ca nu il place si ca are deja pe cineva. El e din acelasi liceu cu noi (cu mine si prietena mea). A mai oprit-o saptamana trecuta si i-a spus ca a aflat cine e prietenul ei (adica eu) si ca nu ii este frica. Eu sunt clasa a 11-a, el e pe a 9-a. Astazi, prin oras a oprit-o din nou. Ma gandesc sa ma duc sa discut cu el, sau in cel mai rau caz sa-l bat.
Deja m-a provocat de prea multe ori, si i-am lasat un mesaj pe Facebook zilele trecute sa se linisteasca.

Nu sunt genul de om violent, nu m-am batut decat de putine ori si am o teama cand sar la bataie sau cand sunt implicat intr-o bataie, parca mă copleseste o emotie sau o frica si nu mai pot sa fac nimic, desii sunt constient ca la forta fizica sunt cu mult peste el.
Ce ma sfatuiti sa fac?

2 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Ma jur ca esti ca in cazul unui coleg de-al meu asta da coincidenta, la fel unu de a 9 a se tot la prietena lui, stii ce a facut?
La asteptat la terminarea cursurilor avand o ranga in ghiozdan, a dat ochii cu el a zis ca daca se mai atinge de prietena lui il rupe in 2, de atunci s-a mai linistit baiatu laughing
Daca nu intelege de vorba buna nu ai ce-i face, da-i una in freza si fa-l sa inteleaga ca nu glumesti.

| alexys231 a răspuns:

Vezi sa nu iti dea baiatu lectia de ed fizica si sa te bata putin mai mult... ai grija big grin eu iti sugerez sa nu te certi cu nimeni pentru o fata. daca ea te iubeste nu v-a ceda, insa daca ii place de el v-a ceda.