| Jdjsnshxjxjshdhx a întrebat:

Am șanse sa reușesc sa slăbesc 6-7 kg pana pe 17 Iulie? Daca da, cum? Pas cu pas zi cu zi

12 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Oameni nu inteleg ceva, cand te joci cu organismul iti faci tie rau in primul rand, ce sens are sa slabim ca apoi sa ne ingrasam?

| Annastassia a răspuns:

Ma indoiesc ca poti da 6-7kg jos, dar poti da cu singuranta vreo 3-4, daca:
- mananci numai salate de cruditati, cu carne fiarta de pui, sau peste
- bei numai apa (fara sucurui sau alcool).
- faci 2-3 ore de sport pe zi.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ai. Dar cu preț plătit tot cu sănătatea ta.
Dar 3-4 kg ai șanse bune.

| Jdjsnshxjxjshdhx explică (pentru sadrian46):

Poți sa detaliezi te rog mult?

| sadrian46 a răspuns (pentru Jdjsnshxjxjshdhx):

O slăbire rapidă provoacă corpul la o solicitare fiziologică care îmbătrânește. Ai o zestre de tinerețe și regeneare a corpului. Slăbirea rapidă o va consuma. Azi puțin, poimâine sau peste câteva luni sau peste câțiva ani va apare altceva stresant, examene, un deces în familie, o mutare în altă țară( și asta consumă, chiar dacă e benefică), o despărțire de soție ( se mai întâmplă), o sărăcire sau o îmbogățire bruscă ( și asta consumă), o pierdere a serviciului sau o înaintare în ierarhie, un eșec sau un succes mare în afaceri. Toate acestea consumă din vitalitate și îmbătrânesc și duc spre bolile de final. Nimeni nu moare sănătos.
Astfel și această forțare a organismului de a schimba obiceiurile alimentare, greutatea, rația calorică zilnică, rapid, este un stres care contribuie la apropierea de final. Nu simți că ești bolnav până ceva nu te doare.
Dar până atunci organismul este mult timp bolnav înainte să te doară. Astfel acum nu simți nimic, dacă l-ai forțat la o slăbire rapidă. Se va resimți în viitor, când nu te aștepți. Se recomandă 1kg, dar mai bine 1/2kg pe săptâmână. Ce e mai mult, nu-i sănătos. Cât am putut am explicat mai sus.

| Andreeush a răspuns:

Cu mult sport + o alimentație sănătoasă poți da câteva kg jos.

| HadesSs a răspuns:

Gandeste-te asa, cum nu te-ai ingrasat intr-o luna 7 kg, nici nu ai cum sa slabesti 7 kg intr-o luna.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

6 kg în 6 zile, aia ar însemna 1 kg / zi. Cu extrem de mult sport (nu o jumătate de ora sau o ora, ca nu e suficient la ce ți-ai propus) și o dieta adecvata chiar sunt șanse. Lucrezi sau cu ce îți ocupi ziua? Cât timp liber ai?

| Jdjsnshxjxjshdhx explică (pentru anonim_4396):

Lucrez 8 ore. Merg ce putin 7 km zilnic jos. Plus la metrou si oriunde întâmpin scări, le urc, nu iau liftul. La sf zilei avânt 30 de etaje urcate. De asta am intrebat daca e posibil. Ca nu stiu cat timp mai am si pentru sport, De fapt timp am ca intru la 9, ies la 4, dar mereu sunt epuizata. La munca in picioare, acasă una alta. Poți sa imi spui o dieta? Mai mult de 2 ore pe zi sa merg sa alerg nu cred ca mai pot

| Cosmin86 a răspuns (pentru anonim_4396):

E imposibil anatomic sa slabesti 1 kg/zi. 1 kg are 7700 kcal, corpul uman consuma zilnic cam 2000-2500 kcal. Cu MULT sport, sa zicem ca mai arde 500 kcal => 3000 kcal.

Deci, daca face mult sport si nu mananca NIMIC, slabeste un kg in 2-3 zile. Dar cum nu poti sta nemancat complet, o sa dureze mai mult.

E matematica de clasa a 2-a.

| Anonim a răspuns (pentru Cosmin86):

Ok, dacă te pricepi asa bine poți sa îmi explici cum un om care mănâncă 5000 de calorii în fiecare zi nu se îngrașă?

| Cosmin86 a răspuns (pentru anonim_4396):

Metabolism ridicat + face mult sport.

Metabolismul difera de la om la om, sunt sportivi inotatori de performanta care consuma peste 10.000 kcal pe zi.