|

Buna.Am 13 ani aproape 14.Am o mica problema cu penisul.La decalotare capul iese 70% sau 80% dar pe acolo, am o portiune mica de 4-5 mm de piele lipita de capul penisului.Nu ma doare.Dar ideea este ca mai am si putine chestie dinaia alba pe piele de la penis.Nu pe cap ci pe pielea care acopera.Ma comfrunt cu aceasta problema de 1 luna.In luna aceasta de fiecare data cand mergeam sa fac treaba mica sau mare o decalotam cat de mult puteam inaintea dea a imi da drumul de frica sa nu se lipeasca in totalitate.Sa ii zic mamei sa mergem la un doctor sau ceva? Ajutati-ma va rog.

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ai putea vorbi cu mama ta, nu trebuie sa te agiti, este ceva normal ce se întâmplă, pielea aia se numește prepuț, iar chestia aia alba, se strange in preput, oricum cel mai bine e sa vorbesti cu mama ta, ea este langa tine si te poate ajuta, fi deschis cu ea!

3 răspunsuri:
| explică:

Si mai am o problema.Penisul meu are foarte multe erectii din ultimul timp. Apar pur si simplu fara sa ma gandesc la ceva indecent.Plus ca dureaza destul de mult erectia si e jenant mai ales cand sunt la scoala.Si daca sta foarte mult in stare erecta si e normal sa simti ca e,, obosita" si sa te jeneze(sa doara foarte putin)?

| explică:

Va rog!