| Stellas a întrebat:

Buna, am 17 ani si sunt trista pentru ca nu am prieteni, scoala la care merg nu imi place si sufar pentru asta. Cum as putea sa imi fac prieteni?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| IgnatVictor a răspuns:

Bună!
Poți căuta persoane noi, cu care să te împrietenești, în tot felul de locuri și de activități. Bineînțeles, activitățile trebuie să fie și pe placul tău. Cu școala ai spus că nu merge, așa că trecem mai departe.
Dacă ai un hobby, ai putea să găsești persoane care sunt antrenate în același hobby cu tine și astfel să porniți dintr-un punct comun.
Ori, ai putea să te înscri la vreun club, fie el sportiv sau nu, unde persoanele cu aceleași interese se întâlnesc, discută, etcetera.
O altă variantă ar fi voluntariatul. Mulți oameni drăguți se angajează ca voluntari pentru diferite cauze: bătrâni bolnavi, copii sărmani, strâns gunoaie etc etc...
Bănuiesc că, o ultimă variantă care îmi vine în minte, este să îți găsești sufletul pereche. Se înțelege de la sine că asta va rezolva problema.
Știu cum e să te simți singură. Eu unul nu suport asta, așa că m-am înscris la un club de atletism (din păcate sunt doar copii până în doisprezece ani, dar nu mă deranjează).
Idee e că perioada asta e trecătoare - da, știu, e nasoală ca naiba -, însă gândește-te că nu vei rămâne singură toată viața.
Numai bine!

5 răspunsuri:
| Ineys a răspuns:

Te duci la cineva si intrebi daca vrea sa fiti prieteni. Problem solved.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

"Vrei sa fim prieteni" ce-i asa de greu?

| DarkH0le a răspuns (pentru anonim_4396):

Este greu, mai ales cand esti inconjurat de persoane superficiale si pline de fite

| Anonim a răspuns (pentru DarkH0le):

Tot raul spre bine

| Crissi99 a răspuns:

Vrei să ne cunoaștem? happy