|

Buna! Am o maaaaare nedumerire! happyDeci mai demult am cunoscut un baiat de la mine din scoala. el este gen "nu imi pasa de nimic" are peste 100 de absente, face ce vrea. buzunarele de la spate de la pantaloni ii sunt la genunchi.si asa.happy E pe cls 8.Si,in urma cu vreo 6 luni l.am adaugat in lista fara sa prea stiu cine e. Apoi am vorbit, si am tot vorbit, se comporta super cu mine din cate vad cu celelalte fete de la scoala. le injura, etc. In fine.Noi la scoala nu ne salutam, nu avem niciun contact.doar atat ca ne uitam mult unul la celalt. Iar azi, la scoala eram in curtea scolii cu o prietena si intrebam pe toti "Ba.esti gay/lesby?" si indiferent de raspuns, intrebam dupa aia."Da mamata stie?". mno, si am mers la un coleg de. a lui, si l.am intrebat. El era acolo.si face catre alt coleg "Uita-te mai. ce intreaba fetele astea!" si m.am intors cu o privire ceva in genul "raised eyebrows" si mi. a zambit. Apoi, azi, am intrat pe el.cu vesnica intrebare laughing "Esti gay?" si am inceput sa vorbim. o gramada. Iar apoi, i-am zis sa-mi dea id la cineva.mai moale.cu care pot glumi, si mi. a dat pe un coleg de.al lui. I-am zis ca nu. l adaug ca ma bate [colegul lui]. Mi-a zis apoi ca daca ma bate.sa-i zic."Ii rup capu" laughing asa mi. a zis.:-s. In fine.acel coleg mai facea misto de mine la scoala, iar el tot timpul zicea "Las-o mai!". [sunt pe cls 6]. Si nu stiu, am putin senzatia ca ma simpatizeaza straight face. Dar nu stiu ce sa cred din cauza caracterului lui. Voi ce credeti?happy Funda!

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa vorbesti mai mult cu el...tuh il simpatizezi? daca da atunci ati putea sa va imprieteniti mai bine si asa iti vei da seama daca te simpatizeaza.dar dupa cum ai zis aici la prima vedere asa mi se pare :ca te simpatizeazabig grin! bafta! fundita?happy

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Din cate mi l-ai descris e un obsedat sexual.Cu care sa nu ai deaface.Cautati in pui mei si tu un elev model nu un chiulangiu din asta.Da... daca si tu ai un caracter asemanator.na-i decat sa-ti place de el.Si eu am in clasa pe a 8 un coleg care chiuleste non stop si isi injura parinti si nu-i pasa de nime. Dislike.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| explică:

Hey BoRoDi.eu il plac straight face nu pot sa opresc asta! nu vad rostu' criticilor tale!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca ai zis ca se comporta mai urat cu alte fete asta ar putea insemna ceva, spuneai ca iti mai ia apararea asta ar putea inseamna ceva mai mult.Deci da parerea me e ca te place.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează