|

Buna,am o mica problema, nu iubesc fetele, ba chiar le urăsc, sunt persoane oribile și am același sentiment și fata de băieți. Mi-am dat seama ca de fapt eu urăsc oamenii în general, cum scap de asta? Faza este ca ma trage cu mult în jos în societate

15 răspunsuri:
| a răspuns:

Acceptă-i, nu îți cere nimeni să-i iubesti.

| a răspuns:

Pai cine iti cere sa le iubesti? Oamenii sunt rai, lumea e rea, doar anumite persoane sunt bune (cu toate ca asta e discutabil). Tu trebuie sa iubesti si sa iti placa doar de persoana de langa tine, cand o sa vina si acea persoana(si o sa vina). Restul persoanelor lasa-le sa vina si sa plece. Ia doar ce e bun de la ele, apoi nu iti mai bate capul cu asta.

| explică (pentru DoarBogdan):

Faza e ca gen sunt sociopat si nu simt iubire sau afectiune..de fapt sociopatii simt afectiune dar pentru acele persoane cu adevarat importante dar nu am gasit acea persoana inca. loloricum mersi de sfat

| a răspuns (pentru socipath63092):

" si nu simt iubire sau afectiune."

... nici pentru animale?

| a răspuns (pentru socipath63092):

Si faza e ca esti sociopat. Fara acel "gen" in propozitie are ceva? laughing
Si asa ar trebui sa fie si avocatii, carora nu le pasa doar de ceea ce vor ei? Asa ar trebui sa fie si sefii mei carora nu le prea pasa de angajati ci doar de familia lor?

Cum am zis nu iti cere nimeni sa placi persoanele din jurul tau big grin
Bafta in continuare.

| explică (pentru floresdemayo):

Pai logic.ce întrebare e asta?

| a răspuns (pentru socipath63092):

A fost o intrebare, ce te șochează?
Nu iubesti oamenii, nici animalele... atunci, ce sa zic, inseamna ca esti un alien! big grin
.

| a răspuns:

Pe tine nu te urăști?

| explică (pentru Andreeush):

Uneori da..pt ca uneori dau dovada de ceea ce urasc mai mult la oameni si de asta incerc sa ma schimb

| a răspuns:

Hehe, asa crezi tu. Mintea iti joaca feste din ce mai vad si din raspunsurile tale. Ai grija ce gandesti despre tine ca aceea vei deveni.

| a răspuns:

Hai noroc, nu poţi spune că urăşti toţi oamenii pentru că nu-i cunoşti. Toţi urâm anumite persoane pentru că da oamenii sunt ipocriţi, falşi, mincinoşi şi profitori. Asta nu înseamnă că dacă doi imbecili te-au enervat tu trebuie să-ţi creezi concluzia că toţi oamenii sunt răi. În zilele de azi nu putem spune că avem o societate bună, dar nici în trecut nu era mai bine. Şi apropo, nu uita că asta-i România, nu Japonia sau alte ţări. Cred că ştii că nivelul de educaţie în România e foarte scăzut, aşa că ori acceptăm realitatea ori zburăm de aici ca păsările călătoare. Nu atrage atenţia proştilor care te irită, pentru că ei din asta se hrănesc. Tu veziţi de ale tale şi pe ei lasăi în imbecilitatea lor.

| a răspuns:

Lumea este rea, nu toată lumea merită iubirea și timpul tău. Eu nu urăsc oamenii din jurul meu, nici măcar pe cei care îi consider "dușmani" ca să pot spune așa. Nu le pot dori decât binele, dar sunt indiferentă în mare parte a timpului meu. Ce vreau să spun este că nu pot arăta deloc oamenilor din jurul meu sentimente. Nu vreau să par slabă sau demnă de milă uneori. Dacă vreau să plâng, mă abțin prea bine. Dacă vreau să râd, la fel. Nu simt nevoia să mulțumesc sau să îmi cer iertare, chiar dacă în inima mea vreau să o fac. Sunt prea orgolioasă. Nu reușesc să plâng în fața lumii și nu râd niciodată în fața lor. Nicio glumă sau întâmplare nu mă amuză când e cineva prin preajma mea. Dar inexplicabil pot să plâng sau să râd, să simt o grămadă de chestii atunci când sunt singură. Până și un serial mă poate face să plâng.
Eu consider că nu am găsit încă persoane care să îmi vadă slăbiciunile și m-am obișnuit așa, transparentă. Cred că a ajuns să îmi placă mai mult singurătatea.
Sigur ai un motiv pentru care ești așa cum ești. Ai fost dezamăgit de multe persoane și de aceea cred că ai ajuns să urăști în prezent oamenii. Oamenii sunt iubitori de sine, mincinoși, înșelători. Ura este normală la orice om, nu trebuie să te consideri o persoană demnă de afecțiune pentru că urăști. Nu vei putea să urăști toți oamenii la nesfârșit. Ai să vezi, va veni timpul atunci când îți vei găsi echilibrul în oameni care te vor face cu adevărat fericit. Există oameni pentru fiecare om. Tu încă nu ai găsit pe nimeni la care să ți într-un mod deosebit dar nu va fi mereu așa. Vei găsi persoane bune și pozitive care te vor face să te simți special. Și chiar ești. Fiecare om are povestea lui și este unic în felul lui, iar tu nu ești mai prejos de ei. Sigur vei învăța cum se simte dragostea, afecțiunea și încrederea și te asigur că atunci când le vei descoperi pe toate acestea te vei simți ideal. Vei știi că nimic nu te poate opri din a fii fericit. Vei găsi persoane pentru care ai fi nevoit să faci orice ca să le ți lângă tine. Vei găsi persoane care îți vor arăta că nu ești pavat de sentimente și că le poți simți și tu la fel de ușor cum oricine le poate simți. Doar că nu ai găsit încă acele persoane. Nu te gândi că nu vor apărea niciodată, alegi să te minți singur dacă gândești așa.

| explică (pentru Yunnochan):

Hmm pare ca vrei sa spui ca va fi un final fericit oarecum posibil dar posibil sa nu, vreau sa zic ca sunt sociopat gen chiar nu simt chestii si lumea ma vede ca pe un ciudat sinistru fara prieteni probabil psihopat si cel mai rau este ca nici nu imi pasa de ceea ce zic oamenii, ceea ce ma face sa ma gandesc ba tu esti om? si mda e ciudat oricum nu imi pasa imi place sa fiu singur dar vreau prieteni pentru scopuri personale. oamenii nu pot face prea multe total singuri pentru ca suntem fiinte sociale si de asta am spus ca ma trage in jos societate, oricum voi remedia asta si voi fii complet independent si imi voi schimba natura umana complet.

| a răspuns (pentru socipath63092):

Eh, haide, nu fii pesimist! Nu vei știi niciodată dacă nu încerci. Poate mă poți minți pe mine și pe altcineva când spui că nu simți nimic, dar pe tine nu vei reuși niciodată să te minți. Chiar dacă ești sociopat/psihopat/orice spui tu că ești, totuși ești un om. Nu poți spune că ești din gheață pentru că nu poate fii așa. Ai o inimă și spui că vrei să ai prieteni! Nu vrei să ai prieteni din motivul că ai nevoie de niște persoane care să te susțină și care să îți spună o vorbă bună? Nu vrei să fii înconjurat de oameni care să te vadă așa cum tu vrei să fii văzut? Nu vrei să ai prieteni pentru că nu vrei să fii singur, sau acele "scopuri personale" constau în ați lega prietenii și ai tortura până la moarte? Sincer, nu cred una ca asta în ruptul capului. Dacă se dovedește a exista o persoană care să știe cum să te abordeze și să nu te lase "în lumea ta" cu multe eforturi din partea acelei persoane sunt sigură că îți pot fii trezite sentimentele și emoțiile! Nu ești sado-masochist, ai spus că ești sociopat și cred că oamenii ca tine au nevoie de ajutor și de persoane pozitive în jurul lor, nu de singurătate.