| Nobody_6595 a întrebat:

AM revenit oh go on.In legatura cu prietenul meu plecat in italia. nu ma mai inteleg asa de bine cu el, ma cert destul de des, de la niste chestii inutile, mai nou zice ca il insel si el nu are incredere in mine asta doare cel mai tare straight face. Era sa ne despartim acum 2 saptamani din cauza ca el presupune ca m-am schimbat ca sunt mai indiferenta[dar nu este adevarat]. eu tin la el mult asa si stateam si plangeam amandoi la web si ne-am impacat si am zis ca daca se mai intampla nu o sa mai caontinuam.si acum eu mai las de la mine dar parca acum el s-a schimbat zice ca il insel ca nu tin la ea si nu stiu ce sa fac sa continui relatia asta sau sa o inchei acum.nu prea pot sa ma despart de el tin prea mult la el ar fi o durere prea mare.straight face Va rog ajutati-ma! multumesc anticipat! funda.

Răspuns Câştigător
| lovefan a răspuns:

Buna! Eu zic sa ai o discutie serioasa cu el cat mai curand, sa il intrebi de ce crede el ca il inseli si sa ii arati incredere. Cat despre partea cu indiferenta, incearca sa ii arati mai multa dragoste, poate esti genul care iubeste pe cineva si fara sa il sarute tot timpul si sa ii adreseze tot felul de alintari (de ex. pisoias, iubire, etc.) si asta e foarte bine, nu trebuie sa ii arati ca mori dupa el. Dar putina afectiune in plus, ca sa ii intaresti convingerea, nu strica, din punctul meu de vedere. As vrea sa iti spun o parere sincera, dar te rog sa nu te superi pe mine, eu incerc sa te ajut. Poate ca in tot timpul asta cat a fost plecat din Romania, a gasit pe altcineva in Italia. Sti tu o vorba, relatiile la distanta nu prea tin. Si, in plus, de ce a zis ca daca va mai certati o data va despartiti? Ce vrea sa faca, daca tine cu adevarat la tine, nu -sar fi comportat asa. Poate nu merita, acum nu sunt Nostradamus sa le stiu pe toate, dar asta e parerea mea. Bafta!

3 răspunsuri:
| DdDiX a răspuns:

Sincer ai face bine sa te desparti de el deoarece relatiile la distanta nu tin niciodata:*

| anonima000000 a răspuns:

Eu zicsa incerci sa te apropi mai mult de el sa-i arati cal iub cu adevarat si intrebal daca te mai iubeste daca da zi ca trebuie sa nu va mai certati aiurea daca u sau el sunteti nelamuriti de ceva cum ar fi ca il inseli cum crede el trebuie sa discutati sa lamuriti situatia, daca nu-ti raspunde inseamna ca e nesigur pe el daca spune ca nu te mai iub cred ca trebuie sa incheiati relatia si sa incerci sa-l uiti sad x:

| Nobody_6595 explică:

Hi.scuze dar cum sa-i arat ca il iubesc? prin cuvinte straight face dragostea se simte nu se spune. oh go on