|

Buna. Am si eu o dilema. Am fost cu un tip aproape 3 ani in care nu a fost totul asa roz, mai ales pe finalul relatiei si ne-am despărțit de ceva timp. Eu am vrut si tot am incercat sa fac ceva sa ne impacam dar a fost in zadar. Cu timpul m-am obisnuit cu asta si am cunoscut alt tip care imi este drag si cam atat. Astazi ca printr-o minune am primit mesaj de la fostul ca s-a schimbat, ca ii pare rau si ca poate mai putem repara ceva. Pur si simplu m-am blocat. Nu stiu ce sa fac. Încă mai am resentimente pentru el si cu actualul nu e nimic serios. Sa ma intorc la el sau sa raman cu actualul? Oare chiar s-a schimbat? Oare o sa ne fie mai bine? Merita sa incerc? Nu vreau sa-mi bat joc nici de actualul. Va rog, vreau cateva sfaturi, nu vreau s-o dau in bara si sa regret alegerea facuta.

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Vai, siigur s-a schimbat.
S-a schimbat cand am castigat eu la lotto laughing

Daca vrei sa-i dai o sansa, e ok, e alegerea ta, dar sa nu te plangi cand o sa vezi ca nu s-a schimbat nimic, si ca "actualul" nu te mai vrea.
Vezi tu, asta cu schimbatul, e ceva de moment.
Da, poate o sa vezi ceva schimbari de moment, dar cu timpul, cand revine aceea obisnuinta si renunt sa se mai controleze, sa incerce sa para altfel, vei vedea ca in esenta e tot aceeasi persoana care a fost si inainte, doar ca a purtat o masca o perioada scurta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu zice să nu îl mai bagi în seamă pe fostul, o persoană nu se schimbă așa dintr-o dată.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu s-a schimbat, ramai cu cel actual.
Sau, fa ce simti.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ramai cu actualul. Trebuie să cunoști și alți băieți

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează